Секрет схуднення Тетяна Устинова

Ми знали Тетяна Устинова як письменник, автор детективних романів. Хтось читав їх, хтось вважає занадто легкою і простою літературою, але сам автор не критикував.

А тепер про Устинова навчалася і жінка з неймовірним досвідом втрати ваги. Вона втратила центнер маси. Що зацікавило навіть блогер Lena Miro, кожна хвилина, що з'являється для тонкості.

Товсті зрілі жінки "Золотіла товста жінка", - так сказав про Устинова Міро. Письменник Тетяна Устинова втратив майже 100 кілограмів: зважали 189 кг, і тепер зважує 90. Здавалося б, добре зроблено, якщо не за її плату запалилася жирова жінка. Устинова заявив, що вона втратила вагу, не голодуючи, і люди, які підраховують калорійні речовини, які називаються «родотронами».

Це болить блогер, тому що вона постійно підраховує її калорій, і без нього, ймовірно, не буде струнким. І коли болить, я хочу сказати щось в моїй обороні.

«Чи ж, що відповідь на це? Міро пише. Вважаю тих, хто отримує жиру в точку, що вони повинні скидати точно так як дві Lena Miro зважають рідкісні фольги. І після втрати в два рази мій вага, ці люди керують перебуванням жиру.

Фото Устинова перед схудненням

Розрахунок калорій в процесі схуднення дуже правильним. Переважна більшість ви несете додаткові фунти тільки за одну причину: ви перезавантажте.

Генетика не відмивається жиром. Гормони, які вам подобається, відносяться до того ж. З дуже кількома винятками. Ви просто звикли до їжі багато.

«Ви здавалося б, їсти трохи. Так, за стандартами ваших великогабаритів, які побивають на горі картопляного пюре, ви дійсно їсти, як птахи. Але в вашому сидячому способу життя, коли ви ледь прогуляєтеся, ви їсти, як свині. Проблема полягає в тому, що ви не бачите себе. й

«Щоб побачити, підрахувати калорій і не боятися голоду. Перейти до вмісту Немає нічого неправильного з цим. А потім їсти, але не стрибаючи на їжі, як тремтіння собаки на теплому, бурлі борщах. Не дуже багато. Але їсти не дуже багато, було б приємно розраховувати калорій. й

Міро повинен знати, що навіть товсті жінки Вона не буде називати себе жиром. У серці вона вважає себе красивим або жертвою обставин, і тому не діє. І тільки коли мова йде про розуміння неестезії і шкідливості зайвої ваги, він починає боротися з ним.

Якщо людина в хорошому здоров'ї і моралі спочатку, він не принесе себе ожирінням. Дуже жирні жінки. Вони стають дуже жирними поступово і добровільно.

Ви повинні відчувати себе комфортно в тілі фізично. І зрадійтесь, щоб не мати психологічних проблем. Калорійність призводить до того, що.

Потрібно їсти дробо, в людських порціях, без їжі. Але ні в якому разі не варто зважати кожен інгредієнт страви і не підрахувати кількість калорій в ньому на калькуляторі. При споживанні їжі слід орієнтуватися на фізіологічне відчуття легкої сати, не на математику. В іншому випадку ви можете піти божевільно. Наша думка. Що ви думаєте?

При налаштуванні їжі не забудьте про навчання. Тіло потребує руху. Не знаю, які вправи, щоб зробити, зв'яжіться з фахівцем. Не витрачайте час на свій шлях до нової фігури.