Як зробити сирні млинці

Ранок вихідних - це час, коли ви можете, нарешті, дозволити собі повільно варити ваші улюблені млинці для сім'ї (наприклад, сирні млинці) і всі разом насолоджуватися ними. Хоча ці млинці готують так просто, що ви можете досить освоїти свою підготовку, навіть якщо ви переповнете трохи і поспішайте для бізнесу.

Рецепт сирних млинців Я дізнався від другу, який переїхав до Флорида на 5 років. У Америці дуже популярні кулінарні книги і програми з порадами Марти Олени Стюарт, вона навіть називається «родзинками вогнища», не кажучи вже про рецепти, які вже отримують з першого разу навіть тих, хто не особливо дружній до приготування їжі.

319863р.

ДепозитФотогалерея

Сьогодні видання. "Сайт" Розкажіть, Як зробити сирні млинці Рецепт Марта Стюарта. Сніданок на обід або навіть вечерю. Смачний, корисний, буквально розтопити у роті!

ДепозитФотогалерея

Сирні млинці Склад
  • 250г сир
  • 3 яйця
  • 300 мл молока
  • 3 ст. цукру
  • 1 ч.л. солі
  • 4 ст.л. рослинної олії
  • 1 ч.л. соди
  • 160-180г борошна

ДепозитФотогалерея

Підготовка
  1. Подрібніть сир через сито.

2. У зручному контейнері поєднують сир, яйця, цукор і щіпку солі.

3. Сирно-егашкова суміш добре збита блендером до однорідної маси, щоб не залишався один кривий лайм.

4. Додайте молоко до збитої суміші і перемішайте все добре з королою.

5. Смішайте борошно заздалегідь і додайте його до тесту, також додайте соду. Подивитись його добре. Наприкінці додайте рослинне масло до тесту і знову перемішайте. Консистенція тесту повинна бути такою ж, як для регулярних млинців.

6. Нагрійте каструлю на вогонь і перед випіканням першого млинця змащуйте її соняшниковою олією. Залийте приблизно 1,5-2 столові ложки тесту в сковороду (я запечені млинці невеликого діаметра, близько 16-17 см, є справа смаку). Як тільки з'являються бульбашки і край стає золотистим, перетворюйте млинець над. Випічка з двох сторін.

7. Візьміть готовий млинець з каструлі, змастити його вершковим маслом. Я зробив 17 золотистих млинців для сніданку!

Я також раджу зустріти цікавий рецепт приготування млинців з картоплі. Тонкі, ароматні, молочні, вони можуть обернути будь-яку начинку або їсти без неї, ласощі і подавати на сімейний обід. У короткі знахідки, які люблять прості кулінарні експерименти.

Всім рідним кохати цей рецепт, який я дуже щасливий, тому що завдяки сирним млинцям приходять мега-використання і незвично смачно. Часто буває, що щасливі діти і чоловік не залишають на кухні надовго: вони сидять плитою і чекають на мене, щоб зробити ці смачні млинці.

Не забудьте розповісти мені про цей секрет. млинці Ваші друзі будуть вдячні за вас у соцмережах.