Що не можна давати і запозичувати

У народних знаках приховані не тільки страхи і враження людей, але й їх мудрість, витримані багатьма поколіннями. Саме тому ми лікуємо всі види оменсів повагі.

Якщо ви вважаєте народними ознаками, то особисті речі не можуть бути надані іншим людям, бо це загрожує неприємностями. І сьогодні видання. "Сайт" Ім'я речі, які ви не можетей Ми будемо раді, якщо ця інформація буде зберігати вас з проблем майбутнього.

ДепозитФотогалерея

Якщо ви не розуміли і позбавляєте речей, які небезпечні з точки зору енергії, то ви можете принести катастрофу не тільки самому собі, але і близьким. Але якщо, зробивши помилку один раз, не повторіть його знову, то буде набагато менше неприємностей.

Не вірно. мікси:

1. сіль
    Сіль завжди вважається магічним продуктом. Всупереч поширеній вірі, сіль не може бути запозичена, її можна лише надати. Цей продукт має величезну енергетичну силу і впливає на долю людини. По запозиченню солі, а потім отримувати її назад, людина ризикує втратити удачу, руйнуючи стосунки з близькими, і навіть отримувати хворі.

ДепозитФотогалерея

2. Посуд.
    Чашки, плити, ложки та інше кухонне приладдя, як правило, заряджаються енергією місця, в якому вони знаходяться. І якщо будинок має погану атмосферу, то такі страви не додадуть нічого хорошого для нового власника. Особливо небезпечні пошкоджені страви, які не можна використовувати і зберігати в цілому.

ДепозитФотогалерея

3. Сукні
    Сім'я часто обмінюється одягом або іншими персональними предметами, не дивлячись на що-небудь неправильно. Тим не менш, ви не можете отримати речі безкоштовно, інакше ви можете перевернути всю негативну енергію власника. До речі, максимальна кількість негативної енергії проходить через взуття, тому не варто використовувати чуже взуття. р.

ДепозитФотогалерея

4. Ювелірні вироби
    Ювелірні вироби і ювелірні вироби чудово вбирають енергію власника і впливають на новий власник погано. Особливо це стосується захисних металів - срібла і платина, а також талісманових каменів - скелястий кристал, діамант, місячний камінь.

ДепозитФотогалерея

5. брум
    Зрозуміло, також часто запозичується віник. Але цей побутовий елемент не повинен залишити будинок. Підготувати заборгованість, підготуватися до фінансових проблем і плутанини в бізнесі. Якщо вам більше не потрібно.

ДепозитФотогалерея

Подаруйте свою особистість. боргМи ділимося ризиками з іншою особою (навіть найближчий і найзручніший) частиною нашої енергії. Як це вплине на нас і одержувача буде визначатися лише за часом. Але варто ризикувати добробуту і здоров'я заради стійкого розпаду для популярних ознак?

Я вже говорив вам, що не робити перед дзеркалом. Навіть якщо ви не вірите в знаки, пов'язані з цим побутовим елементом, обов'язково зустрінете себе. Щодня зробимо помилки.

Який? Український Ви вірите?