Як залучити багатство і процвітання в домашніх умовах

Навіть стародавні старшики відзначили, що для того, щоб забути про бідність, необхідно не тільки наполегливо працювати, а й дотримуватися певних умов. грошій А саме: правильно зберігати їх, розмаїти їх і навіть підрахувати.

Є народні знаки про це, багато з яких утворилися не тільки роки, але і на століттях, які проживають в цей день.

ДепозитФотогалерея

Ви коли-небудь помітили, що є люди, які буквально оплачуються? Вони витрачають гроші зліва і прямо, але вони ніколи не сидять на хліб і воду.

Чи є люди, які люблять лепери? Кожна копійка охороняється, всі чеки складені, про ваші витрати на їжу, комунальні та транспортні засоби - піднімуть вночі, вони підкаже вам все без удару!

Здавалося б, що все передбачено, від нестачі грошей з усіх боків застраховано. Але тут... Я поїхав мирно в громадському транспорті, навіть тримаючи свою руку на моїй сумці, і вийшов – немає телефону, ні гаманець! Все під контролем, все розраховується, і немає грошей!

ДепозитФотогалерея

Оздоровлення в домашніх умовах виходить, доля безпосередньо залежить від чистоти вікон, дзеркал та інших чинників, які згадуються у народних знаках. І цікаво, що ці фактори дійсно працюють!

Сьогодні видання. "Сайт" Я приготував 10 порад. Як залучити багатство в будинок І благополуччя. Немає. 4, я думаю, що я буду замітку.

Як залучити багатство
  1. Не зберігайте гроші в яскравому місці, вони не люблять. Приховати їх в темне місце.

ДепозитФотогалерея

Гроші виявляються в тих будинках, де немає ножів на столі і ні в якому разі не залишають гроші на столі. І заборонити чоловіка кинути монети по всьому будинку.

ДепозитФотогалерея

Існує така віра: якщо після появи молодого місяця три ночі поспіль залишають гаманець з грошима на підвіконнях, до кінця місяця ви очікуєте хороший фінансовий чек. р.

ДепозитФотогалерея

Не витрачайте всі готівки. Для того, щоб гаманець завжди був повним, принаймні один рахунок повинен залишатися в гаманці.

ДепозитФотогалерея

Головною ознакою стрімкого багатства є акуратність в будинку. Варто мити дзеркала, вікна, щоб просвітити гроші частіше. Для цього варто мити всі дзеркала з звичайною проточною водою, яка повинна спочатку наполягати на монетах. Після очищення кладуть монету перед дзеркалом, її відбиття буде розмножуватися фінансами. Вдень монета повинна бути лівою, а в ранок покласти в банк свинини.

ДепозитФотогалерея

Ми всі знаємо правду: гроші люблять гроші. Не забудьте І економія повинна бути оброблена по-різному: заощадження не переносить, коли вони занадто часто рахуються.

ДепозитФотогалерея

Є ще один трюк, який відмінно працював з моїм кращим другом: позбутися від бідності, слід взяти банкнот, який має принаймні один лист початкових осіб, потопити ефірне масло на ньому і покласти рахунок в гаманець. Р

ДепозитФотогалерея

Якщо сусід приїжджає до вас, запрошуйте до будинку і не стоять на дверцятах. Якщо ви стояти на поріг тривалий час, вона відлякає удачу і благополуччя з дому.

ДепозитФотогалерея

Обов'язково пам'ятати роботу бумеранга. Всі погані речі повертаються двічі на стільки. Тому нехтуйте людьми, які потребують підтримки. Якщо ви можете допомогти, підтримуєте знежирене або тепле слово. І прийме до вас.

ДепозитФотогалерея

Якщо ви отримуєте зарплату, не витрачайте його на той же день. Гроші повинні дати можливість провести ніч у вашому будинку, і тільки потім провести.

ДепозитФотогалерея

Є дуже цікава формула відомого американського письменника і автора мотиваційних книг Louise Hay. Якщо ви слухаєте, гроші прийдуть швидше, ніж ви витрачаєте. Не забудьте познайомитись!

Народні знаки Вони допомогли нашим предкам, що означає, що вони допоможуть вам залучити гроші і удачі в будинок. Однак важливо пам'ятати, що якщо ви знаєте сотні ознак і рецептів, як залучити гроші в будинок, але нічого не збільшити дохід, навряд чи ви отримаєте багатим.

Ці поради є чудовою допомогою тих, хто працює і заробити, і не панацея за брак грошей для мереживних людей.

Чи подобається вам статтю? Розкажіть ваші друзі про ці поради щодо соціальних медіа!