Як виростити зелені цибулі в домашніх умовах цілий рік

Зелені цибулі цілий рік? Чому? Зелена цибуля - це дивовижна закуска, і чудова приправа, і здоровий вітамінний салат!

Я пам'ятаю, коли я був маленьким, мама кладуть на підвіконня склянки води, в яких вона помістила розпущені цибулини, а через короткий час вони давали культури.

Вона також пересадила цибулини в землю - так вони давали більший урожай. Однак, вирощуючи зелені цибулі в горщику або будь-який інший контейнер не дуже зручний, тому що виходить багато відходів, а зелені цибулі фактично трохи одержують.

ДепозитФотогалерея

Але мій сусід Алла, агрономіст з 20-річним досвідом, поділився з мене блискучим методом. вирощувати цибулю без грунту і горщикай Не тільки один, але один раз. Обидва методи пропонують вирощувати зелені цибулі в поліетиленовому пакеті!

Сьогодні видання. "Сайт" Як дізнатися, Як виростити зелені цибулі В домашніх умовах круглий рік з кунжутом, але дуже ефективні методи. В результаті вас здивує.

ДепозитФотогалерея

Вам потрібно.
  • поліетиленові пакети
  • цибулини (краще дрібні)
  • Sawdust (можна купити в будь-якому магазині)
  • туалетно-паперовий

63050 р.

ДепозитФотогалерея

Прогрес роботи
  1. Залийте окропу на руці тирси в сковороді, дайте їм охолонути. Залийте решту води. Зверніть увагу, що тирси повинні бути злегка вологими, але не сирими (при пресуванні вода не повинна змочити з них).

ДепозитФотогалерея

Візьміть твердий поліетиленовий пакет і з'єднайте три великі ручні тирси до дна. Тампер їх трохи.

Для стимулювання росту зелених пір'я злегка відрізати шию кожної цибулини.

Посаджувати цибулини в тирси, посадивши їх щільно разом.

А тепер хитрість: потрібно трохи вдихати в сумку, так як якщо його занурити з диханням, а потім зав'язати пакет. Для насичення пакету з вуглекислим газом необхідно для активного росту рослин. Залиште сумку непристойною до тих пір, поки зелені пері виростуть досить високими.

У другому методі вам знадобиться туалетний папір замість тирси. Змастити кілька шарів, покласти в сумку і зволожувати водою, щоб сформувати своєрідний грейл. До всіх попередніх маніпуляцій.

В результаті ви будете мати багато цибулі в невеликому просторі і в короткий час!

Я також запропоную, що ви можете легко виростити в домашніх умовах. Не треба чекати влітку!

ДепозитФотогалерея

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Тексти пісень, а це означає: І їсти це здорове рослинне, ви будете почувати себе гордіше, що ви ви зрости його самі!

Як швидко і легко. ГоловнаДякую за це.