28
Рецепт капсики з м'ясом і рибами
Я фанат картоплі в будь-якій формі, особливо якщо вони подаються в поєднанні з м'ясом або грибами. Я знаю багато людей. дранікй
Але у мене є особливий рецепт приготування делікатесів, і це приходить від картопляне виробництво Не з Білорусі, але з Угорщини. Я розповів про це мій друг Бернадет, який живе в Будапешті. блюдо називається «дерун в угорській мові», але в моєму рецепту зошита я називаю його «сім'яні журики з начинкою».
Після приготування їжі за цим рецептом ви забудете про те, що звичайні кульки! Веганський дранік з м'ясом і грибами є відмінним рішенням для смачної і ситної сімейної вечері, що кожен буде насолоджуватися без винятку.
ДепозитФотогалерея
Відверті з м'ясом Сьогодні редакція "Сайт" Покажіть, як приготувати. м'ясо-мушй Насолоджуйтеся будь-яким іншим рестораном!
3610Р. 4200Р.
ДепозитФотогалерея
інгредієнти
ДепозитФотогалерея
Підготовка
Також я пропоную вам дізнатися, як зробити ідеальний запечена картопля. Елементарне життя хак для смачної страви!
Один погляд на цей рецепт досить виходити прямо на кухню! Не забудьте спробувати цю смачну страву, і я впевнений, що це буде одним з ваших улюблених.
У такому незвичайному виконанні можна подавати на свята. Ви будете любити результат У той же час, бути другом, поділитися цією статтею з близькими.
Але у мене є особливий рецепт приготування делікатесів, і це приходить від картопляне виробництво Не з Білорусі, але з Угорщини. Я розповів про це мій друг Бернадет, який живе в Будапешті. блюдо називається «дерун в угорській мові», але в моєму рецепту зошита я називаю його «сім'яні журики з начинкою».
Після приготування їжі за цим рецептом ви забудете про те, що звичайні кульки! Веганський дранік з м'ясом і грибами є відмінним рішенням для смачної і ситної сімейної вечері, що кожен буде насолоджуватися без винятку.
ДепозитФотогалерея
Відверті з м'ясом Сьогодні редакція "Сайт" Покажіть, як приготувати. м'ясо-мушй Насолоджуйтеся будь-яким іншим рестораном!
3610Р. 4200Р.
ДепозитФотогалерея
інгредієнти
- 5 Середньої картоплі
- 300 г грибів
- 2 курячі груди
- 80мл крем
- 70г кріп
- 200 г помідорів
- 300 г листя салату
- 60г борошна
- 1 яйце
- 1 цибулина
- 1 ст.л. оливкової олії
- сіль, перець, горіх за смаком
- соняшникова олія
ДепозитФотогалерея
Підготовка
- Вимийте куряче дріжджі і наріжте його на дрібні шматочки. До того ж з грибами.
- Залийте рослинне масло в каструлю і додайте його 1-2 хвилини, щоб прогріти. На нагрітій сковороді покласти м'ясо, посолити його і перцем. Засмажити курку на 4-5 хвилин. У 4 хвилини додайте гриби до курки. До готовності, періодично помішуючи.
- Під час приготування начинки натирайте картоплю на велику тертці. Залийте картоплю в зручну ємність і додайте туди яйце.
- Коли курка з грибами практично готова, додайте вершки до сковороди і добре перемішайте. Викласти начинку ще 3-4 хвилини. доб.
- Нарізати цибулину дрібними кільцями і додати в ємність тертої картоплі. Продам його і за смаком. Якщо ви хочете, додайте трохи горіха. Залийте борошно і перемішайте тісто. Тісто повинна виглядати як ганчі.
- Змастити сковороду рослинною олією. Покладіть картопляне тісто на сковороді. Мені подобається, коли млинець не дуже товстий. Потім картопля обсмажить краще. Поспішайте відірвати з обох сторін до руди скоринки.
- Готовий дранік покласти на чашу і запікати в духовці протягом 6 хвилин при температурі 180 градусів.
- Додайте дрібно нарізати і солі, додайте оливкову олію. томати і кріп дрібно нарізані.
- Навпіл готової драніки перекласти начинку курки грибами, накрити начинку другою половину картопляного млинця. Далі до драніки покласти лист салату і красиво прикрасити все шматочками помідорів. Саме це блюдо готове. Бон привіт!
Також я пропоную вам дізнатися, як зробити ідеальний запечена картопля. Елементарне життя хак для смачної страви!
Один погляд на цей рецепт досить виходити прямо на кухню! Не забудьте спробувати цю смачну страву, і я впевнений, що це буде одним з ваших улюблених.
У такому незвичайному виконанні можна подавати на свята. Ви будете любити результат У той же час, бути другом, поділитися цією статтею з близькими.