Рецепт котлета в маяк без яй і мокі

На жаль, ліплять котлети з усіх продуктів, які рекомендують використовувати в цьому бізнесі: хліб, яйця, картопля, молоко? Наша редакційна колегія повинна викинути зайві та варити зубчики практично нічого - чистий м'ясо!

Звичайно, така пропозиція може рубати: «Що робити, якщо вони випадають прямо в каструлі?», «Що про смак?» Моя бабуся вчив мене, щоб покласти все, що я бачив в котлетах, «З яєць, молока і хліба, ви скажете?» Але варто приготувати нестандартні котлети один раз - і решта рецептів здавалося б, що ви оберете пристойку.

ДепозитФотогалерея

Я пам'ятаю: "Сайт" Він каже, Як зробити фрикадельки соковитимиВони стругані і стругані, без рукавів або інгредієнтів! Рецепт для всіх, хто на дієті і моніторить своє здоров'я.

Соковиті фаршировані котлети Склад
  • 0,5 кг м'яса (для фаршу фаршу)
  • 2 цибулини
  • 1 зубчик часнику
  • 50–100 мл холодної води
  • сіль, перець за смаком
  • христина белла
  • рослинно-масляний

Підготовка
  1. М'ясо пропускають через м'ясорубку разом з часником, цибулю шліфування в блендері з додаванням 1 ст. л. холодна вода. Можна пройти через м'ясорубку, але потім він втратить всі соки, а котлети вийдуть менш соковитими.

ДепозитФотогалерея
  2. Змішайте інгредієнти в глибоких стравах, залийте решту холодної води і ретельно перемішайте фаршу.

ДепозитФотогалерея
  3. Для того, щоб дієти котлети вийшли пишними і соковитими, м'ясо потрібно відштовхуватися (2-3 хвилини досить). Для цього візьміть м'ясо в руках і з невеликими зусиллями викинути в чашу. Кожен раз намагайтеся захопити нову порцію м'яса, щоб абсолютно всі фари збагачені киснем, а майбутні котлети стають навіть тастером.

ДепозитФотогалерея
  4. З м'якості утворюють невеликі котлети, збийте кожен раз з кидками від руки до руки і згорніть в паніровці.

ДепозитФотогалерея
  5. Виготовляйте майбутні котлети на добре розігрітій сковороді і обсмажте в рослинній олії по обидва боки до обсмажування. Надзвичайно смачний без яєцьМолочний і хліб готовий. Подаємо блюдо з будь-яким гарніром, з гравою моркви і цибулі або з томатним соусом - неземно блаженний, незалежно від того, як скручувати!

ДепозитФотогалерея

Якщо ви хочете ведмедитися максимально вигідно, можна випікати ніжні котлети в духовці (до 200 градусів за 20-30 хвилин). Навіть в духовці, вони не втрачають свою соковитість і залишаються як ірди! Скоро, дієта з такими котлетами - це задоволення: дешевий, сердитися, корисний, і вони готують швидше, ніж прочитаний рецепт.

Цей прохолодний рецепт котлета повинен бути в кулінарній книзі кожної господині, тому не бути greedy і досить поділитися з друзями.