19
Як зробити омлет без молока
Я звик жити в суперактивному режимі - все в часі. І в результаті нічого не сталося. Ви працюєте пізно, ви спите вранці. Що таке сніданок! Не було часу для них - просто кава і сирний бутерброд на кращому рівні.
Але пропустити це перше і, можливо, найважливіше харчування, безумовно, не варто, тому що воно загрожує наслідками здоров'я. Я перевіз мій графік і знайшов часй І зробити їх простіше - підібравши для себе ті варіанти, які швидко і просто підготовлені.
ДепозитФотогалерея
Все, що я люблю різноманітність яєць і омлетів. Недавній, мій улюблений Французький омлетй Не вимагає особливих зусиль. Все, що вам потрібно, є яйця і сир. І не молоко!
Сьогодні видання. "Сайт" Він розкриває секрет ідеального сніданку для мовних людей, таких як мене. Реальний. Французький омлет Він підкорить всіх! Виявляється ніжна, повітряна і дуже смачна.
ДепозитФотогалерея
Французький омлет Склад
ДепозитФотогалерея
Підготовка
Підготовка омлета, здається, нам простий і невибагливий процес, який навіть школяр може впоратися з. Але насправді, щоб дізнатися дійсно смачну страву, потрібно дотримуватися деяких правил приготування їжі, які відомі деякі.
Я рекомендую вам дізнатися 4 трюки, які зроблять ваш омлет пишним, повітряним і неймовірно смачним!
Р
ДепозитФотогалерея
Що ви їсти на сніданок залежить від вашого настрою на день попереду. І так красиві, омлет Щоденник не може бути поганим. Дуже ніжний вигляд і смаки ще більш ніж ніж ніжні!
Почати свій день весело і не забудьте поділитися ідеальним рецептом з друзями на соцмережах.
Але пропустити це перше і, можливо, найважливіше харчування, безумовно, не варто, тому що воно загрожує наслідками здоров'я. Я перевіз мій графік і знайшов часй І зробити їх простіше - підібравши для себе ті варіанти, які швидко і просто підготовлені.
ДепозитФотогалерея
Все, що я люблю різноманітність яєць і омлетів. Недавній, мій улюблений Французький омлетй Не вимагає особливих зусиль. Все, що вам потрібно, є яйця і сир. І не молоко!
Сьогодні видання. "Сайт" Він розкриває секрет ідеального сніданку для мовних людей, таких як мене. Реальний. Французький омлет Він підкорить всіх! Виявляється ніжна, повітряна і дуже смачна.
ДепозитФотогалерея
Французький омлет Склад
- 2 яйця
- 50-70г вершкове масло
- 50г сир
- зелений
- сіль, перець за смаком
ДепозитФотогалерея
Підготовка
- На повільному вогні пофарбувати вершкове масло в сковороді.
- Переверніть яйця в чашу. П'яти жовтків, солоних і перцевих з виделкою. Збийте яйця виделкою або вінком до однорідності. В яйцях змішують таким чином, вводять майже все вершкове масло з тонкою стручкою (гарячим, прямо з каструлі), постійно помішуючи так, щоб яйця не приготували передчасно.
р. - Залийте яєчну суміш в сковороду і почекайте 5-6 секунд до тих пір, поки яйця злегка розтираються.
- Гоління сковороди з рухом назад і вперед, активно перемішуючи омлет з виделкою, щоб яйця загуслися швидше.
- Приготуйте сир і ріжемо зелень дрібно. Цей етап не обов'язково, але з такими інгредієнтами, омлет навіть тастер. Розтоплений віскозний сир всередині омлета це просто невелика деталь, завдяки якій просто неможливо не впадати в любов з цією стравою!
- Посипаємо омлет з сиром і, озброєним шпателем, беремо на максимально відбілений край і дуже акуратно, так як це ніжна структура, розкачати омлет в рулетку. Не чекайте, поки вершина омлета готова, перекручуйте, як тільки її краю починають відбілити, інакше це не буде таким же! Під час скручування страва вдається варити всередині і одночасно залишається світло (не обсмажений) зовні.
- Покладіть омлет над краю сковороди на пластину, виріжте вниз. Прикрасьте себе зеленню, якщо ви хочете. Саме тому французьке сирне омлет готове. Бон привіт!
1930-1967 рр.
Підготовка омлета, здається, нам простий і невибагливий процес, який навіть школяр може впоратися з. Але насправді, щоб дізнатися дійсно смачну страву, потрібно дотримуватися деяких правил приготування їжі, які відомі деякі.
Я рекомендую вам дізнатися 4 трюки, які зроблять ваш омлет пишним, повітряним і неймовірно смачним!
Р
ДепозитФотогалерея
Що ви їсти на сніданок залежить від вашого настрою на день попереду. І так красиві, омлет Щоденник не може бути поганим. Дуже ніжний вигляд і смаки ще більш ніж ніж ніжні!
Почати свій день весело і не забудьте поділитися ідеальним рецептом з друзями на соцмережах.