Що можна зробити з конусів з дитиною

Після того, як ходьба з дитиною в парку, ми не могли проїхати по грудях лежачи на землі. «Це чудовий матеріал для дитячої творчості!» – Я думав і не втратив.

Зібравши найкрасивіші і гладкі зразки, ми приносимо їх додому і ретельно висушуємо їх. На ніч, мій маленька дівчина раптом запам'ятав її потрібно щось. ремеслаМи витягували наші поставки і швидко перетворили ці коні в хороший їжак.

Через два дні були оголошені результати конкурсу, і виявилося, що смішна особа нашого ремесла перемогла серця навіть найсучасніших членів журі. Моя Ліза вперше відбулася!

ДепозитФотогалерея

Осінь асоціюється з великою кількістю нас конусКоржі і листя. Тому не намагатися зробити ці природні матеріали смішним їжаком. Таке ремесла неодмінно сподобається дітям і дорослим!

Сьогодні видання. "Сайт" Як дізнатися, як зробити ефектний ремесла у вигляді свінгерий Найкраща ідея: декор для дому та вироби для виставки дитячої творчості!

Як зробити їжачок з натурального матеріалу
  1. Для створення виробів вам знадобиться пластикова, конус і хвоя. Візьміть сіро-кольоровий пластилін і подаруйте його форму зрубу, прикріпіть його до основи конуса. Від контрастної пластики роблять очі, ніс і ноги. Пінні голки фіксуються між вагами конуса, тим самим створюючи образ клингога.

2. З пластикової пляшки виходить відмінний варіант виробів у вигляді їжака. У кожному будинку обов'язково знайдеться пара порожніх пластикових пляшок, тому не складно знайти всі необхідні матеріали для реалізації цього варіанту.

3. Кілька цікавих ідей!

4. Як ви бачите, нічого складного. Всі матеріали легко знайти в будинку або ходьби від парку. І зовнішній вигляд виробу залежить тільки від вашої фантазії!

5. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. урчин.

6. Як вам подобається такий милий їжачок? Шукаю йому, не можна посміхатися!

7. Для виготовлення виробів з конусів підходять як відкриті, так і невідкриті коні, в залежності від конструкції.

8. Ось деякі речі мій дочка зробив це літо.

9. Такий подарунок може бути відмінним подарунком. Крім того, що їжачок виходить дуже красиво, цей декор пропускає тепло, тому що він виготовлений з душі!

10. Використання полімерної глини, ви можете створити милий і веселий їжачок. Ви можете використовувати пластилін, але полімерну глину краще, тому що при випіканні він загартує і зберігає форму довго.

11. Для виготовлення виробів з натурального матеріалу використовуються різні матеріали, які сприяють фантазії і дрібні моторні навички.

Редакційна колегія Осінній ремесла з натуральних матеріалів Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

І це дуже креативне бесіда, яке допоможе вашій дитині створити красиву роботу для шкільної осені виставки або ремесел для дитячого садка. Обов'язково ознайомтеся з цими 25 ручними апаратами з натуральних матеріалів, які обов'язково варто робити з дітьми. Ви будете любити її!

Я сподіваюся, що я зумів надихати вас свінгерий З вами і походьтеся на конуси та інші натуральні матеріали. Насолоджуйтеся приємними і захоплюючими творчими роботами!