Правила втрати ваги в холодну пору року

Осінь в повному гойдалці, диктує її правила і разом з яскравою красою природи, приносить відсутність вітамінів і сонячної енергії. І це, в свою чергу, тягне за собою втому, сині і сонливість, а також збільшення Кошик В результаті «полоскання» поганий настрій.

Це означає, що час піклуватися про ваш імунітет і залишити свої літні звички харчування до наступного року. На щастя, є багато способів уникнути всіх негативних наслідків у вигляді тьмяного стану розуму, поганого здоров'я і можливого збільшення ваги.

«Для того, щоб залишатися активним і життєрадісним в цьому році і насолоджуватися красивим пейзажем, важливо правильно харчуватися і вести належний спосіб життя!» – виснаження досвідчених дієтологів.

Правильне харчування в домашніх умовах

ДепозитФотогалерея

Сьогодні видання. "Сайт" Я готовий 10 для вас. дієтаЗбережіть здоров'я і заощаджуйте вас від зайвої ваги. І не дієти!

Харчування восени
  1. Включаючи в раціон повноцінні гарячі страви, особливо овочеві супи. Бажаєте їсти більше супів восени. Так, якщо ви не приготували цю чудову страву протягом тривалого часу – вирушайте вперед і співайте! Наприклад, можна звернути увагу на гарбузовий суп. Не тільки корисний, але і красивий восени.

ДепозитФотогалерея

Пити щодня пара склянок міцної теплої настій з ягідних фруктів. Також звертайте увагу на трав'яні чаї і компотів.

ДепозитФотогалерея

Жири є одним з основних теплоенергетикай Не пропустіть на осінь! А ті, хто хоче схуднути, можна замовити рибу замість м'яса і рослинної олії замість льоду.

ДепозитФотогалерея

Спробуйте їсти щодня порожнього шлунку 1 чайна ложка меду з прополісом або медом з квітковим пилком.

ДепозитФотогалерея

Перевірте рівень вітаміну D3 в організмі і коригуйте дієту при необхідності, додаючи продукти, багаті цим вітаміном: жовтком, вершковим маслом, оселедцем, печінком. Або в холодний період, профілактичний напій курсів вітаміну D3 (перегляд з лікарем).

ДепозитФотогалерея

Використання картоплі має бути присвячене окремому елементу, завдяки високій ціні енергії. Крім того, бульби містять широкий спектр макро- і мікроелементів, кислот, вітамінів. Картопляні страви нормалізують обмін речовин і не завдають шкоди фігурі. білоруські не любили цей овоч ніщо!

ДепозитФотогалерея

Включає в щоденну дієту до 40 грам горіхів.

ДепозитФотогалерея

Восени бажано їсти 3-5 разів на добу, в той час як основне харчування повинно відбуватися в середині дня. Позбутися від звички харчування перед сном. Також зменшити споживання цукерок. Рекомендується їсти цукерки не більше ніж двічі на тиждень. Уникайте небажаної їжі.

ДепозитФотогалерея

Включаючи щодня в харчові та напої спеції з антибактеріальними властивостями: перець чилі, паприка, чорний перець, турмеричний, імбир, курка, гірчиця, гвоздики, кориця.

ДепозитФотогалерея

Включаючи продукти, багаті на tryptophan на регулярній основі - для гарного настрою. Список широкий, тому кожен знайде власну версію продуктів тваринництва та рослин. Я віддаю сир і банани з цього списку. 57343934

ДепозитФотогалерея

Поради редакційної колегії А для того, щоб бути менш схильними до різних осінніх інфекцій, я раджу дізнатися рецепт супу, який допоможе збільшити захист організму. І застуди не страшні!

Спробуйте послухати ці корисні поради, і все ж не заперечуйте себе улюбленими ласощами. Прийміть з осені саме те, що вам потрібно, і не турбуйте!

Поділитися з друзями цієї чудової інформації, яка є винятковою. перевагий