Як приготувати ніжні курячі крапки

Моя мама - це дуже мудра і люба жінка, і вона також є всесвітньою коханкою і ремесла, так що я був дуже щасливий з нею. Дві тижні тому, мій чоловік і я пішов на екскурсію в Угорщину, і Тетяна Миколаївна попросила подивитися після дітей. Так ми повернулися, мій мати-в-право, і діти попросили мене варити. Бабусі трусий

Але мій друг-в-правил написав мені рецепт заздалегідь, а потім на телефон пояснив, як їх приготувати. Так що вечору я змогла приготувати ці незвичайно ніжні і сукулентЯкий я підписаний в моєму рецепту ноутбук як "Грандеми".

У оригіналі вони називають «Міс ніжність», і це ім'я повністю відповідає смаку цих котлет. Після першого варіння ця страва стала однією з моїх улюблених!

7082991р.

ДепозитФотогалерея

Смачні курки сьогодні редакція "Сайт" Розкажіть, Як приготувати молочні курячі попелиці "Міс ніжності". Не тільки дорослі, але і діти будуть любити це!

ДепозитФотогалерея

Тест інгредієнти
  • 300 г курячого філе
  • 1 цибулина
  • 1 плавлений сир
  • 2 зубчики часнику
  • 2-3 скибочки пшеничного хліба
  • 150-180г
  • 100 мл молока
  • сіль, перець за смаком
  • рослинно-масляний

ДепозитФотогалерея

Підготовка
  1. Замочити хліб в молоці. Пройди цибулю і хліб через м'ясорубку разом з молоком, в якому його замочити.

ДепозитФотогалерея

Також пропускають через м'ясорубку курячого філе і часнику. Сир плавлений натрію на дрібній тертці.

ДепозитФотогалерея

У зручному контейнері поєднують всі інгредієнти, також додають сіль і перець за смаком. Подрібніть його акуратно.

Формуйте котлети, а потім згорніть їх в паніровці. 3498094

Нагрійте невелику кількість рослинного масла в сковороді і акуратно викладіть котлети ложкою. Поставте котлети з двох сторін до золотистого.

Саме це готові котлети. Бодибилдерши!

ДепозитФотогалерея

Я також запропоную вам дізнатися, як варити однакові пожежні котлети, засмаги Пушкіна себе! Увійдіть всередину, з грубою скоринкою, і навіть приготуйте швидко.

ДепозитФотогалерея

Будь-яка господиня знає, що дійсно смачні курячі філе виробляють тільки якщо щось додається до м'яса курки, інакше готовий продукт буде дещо сухим.

Саме тому курячі шпаклівки з обробленим сиром відрізняються особливою ніжністю і м'якістю смаку. І ці сукулент Моя мати-на-правила в будинок миттєво.

Скоріше поділитися рецептом з друзями: вони точно будуть любити цей смачний!