Чому Шарон Камінь більше не шукає чоловіка

Ми можемо зберегти свою цілісність. Навіть красива (у суб'єктивній думці про громадськість) і успішна жінка залишає чоловіка. Виняток не був красивим. актриса Шарон каміньй Вона недавно зламала її boyfriend angelo boffa. З тих пір серце актриса відкриває лише три представники сильної половини людства, її сини - 18-річний Роан Йосип, 13-річний Лайрд Ворн і 12-річний Келлін.

Редакція "Сайт" Чому Шарон Камінь не потребує секс-реляціяй Дуже страшно бути одною матір'ю.

Актриса Sharon Stone в її 60-ті виглядає дуже привабливо. Він завжди мав багато шанувальників, і зараз є ті, хто хоче вкрасти шматочок свого серця. Вона визнає, що вона не відразу любить мати, і вона взяла її кілька років, щоб почати насолоджуватися нею. Для того, щоб оцінити те, що ви зараз, камінь вчив хворобу. У 2001 році лікарі виявили Шарону аневризму мозку.

«Я дізнався знову, щоб бути вдячними за прості речі: вміння бачити, говорити, ходити. Це сором'язлива, що вона взяла таку високу ціну на оплату. Я соромлюся себе. Я втратив все: мій шлюб, моя кар'єра, мій діти, камінь сказав. Після диворкції Філа Бронштейна в 2008 році акторка мала боротися в суді за її злодій сина.

У наступних відносинах також не привезли актриса набагато радості. Шахрон переоцінив свої цінності і зрозумів, що вона була дійсно щасливою жінкою. Починалася приречена більше часу для дітей і себе і зрозумів, що будучи однією матір'ю не так страшний. Повільно, але, безумовно, вона повернула свою позицію як в її кар'єрі, так і в її житті. Минулого року Шарон Камінь отримав нагороду Матері року.

Р

«Я в даний час маю щасливий період життя. Я жити в моєму домі, де я переїхав 25 років тому, з дітьми. Не потрібно ніндзя. Я можу прокинутися в суботу вранці, піти вниз, грати з синами, плавати з ними, грати в баскетбол або просто дивитися фільми.

Кам'яний припускає, що найкращий подарунок життя для неї, щоб побачити її три сини виростають і розвиваються як фізичні особи. Зварений син Роен був талановитим склянимблейкером. Середній, Laird, працює груба місцевості. Наймолодший має високі надії в футболі. Шахрон усвідомив, що інший чоловік не принесе своє щастя, а навпаки.

«У вашому серці ви сподіваєтеся, що один день ви більше не будете мати одної матері, але в кінці ви розумієте краще. Я не покладаюсь на будь-який. Тепер я сидю поруч з моїми хлопцями і скажу, що я повинен навчити їх бути ніжним і чоловікам. Ми намагаємось розібратися разом. Коли ми думали, що це буде помічником в цьому випадку, але ніхто не сказав Шарон.

На сьогоднішній день люди нормально про розлучення і одномісних сімей. Тільки люди, які страждають дітьми. Але якщо доросла жінка розумна, вона не несе як жертву обставин і намагається дати їй екс-партнеру щасливого дитинства, навіть якщо вони не живуть під однаковим дахом. Основним питанням є те, що краще перезбирати або приймати час для себе, дітей і не витрачати енергії на будівництво нових відносин.

р.

Все залежить від вашого бажання. Після всього, дуже часто жінки ремаррують через стереотип, що має бути людина в сім'ї, після всього, ніхто не захистити. Якщо ви відчуваєте, що ви готові до відносин, і новий чоловік дійсно зробить вас щасливими, то, звичайно, виходить.

Головне - зрозуміти, що сенс життя жінки не концентрований у людини, але в її почуттях поруч з ним, що тільки розуміючи себе і знімаючи всі психологічні блоки, накладені суспільством і батьками, можна ввести в новий шлюб.

Інакше, досвід минулого, всі кварелі і розриви будуть повторюватися в колі. В кінці ви будете розчаровані і розбиті життям. Не існує сенсу для відносин. Як тільки ви готові до нового коханця, він негайно з'явиться. Щастя материнства не залежить від чоловіка.

До того ж ми говорили про 15 зодіаку, які роблять ідеальну сім'ю.

Якщо ви думаєте, що ви повинні одружитися в другій або третій раз. Поділіться цією статтю з друзями на соцмережах!