Чому Шарон Камінь більше не шукає чоловіка

Ми можемо зберегти свою цілісність. Навіть красива (у суб'єктивній думці про громадськість) і успішна жінка залишає чоловіка. Виняток не був красивим. актриса Шарон каміньй Вона недавно зламала її boyfriend angelo boffa. З тих пір серце актриса відкриває лише три представники сильної половини людства, її сини - 18-річний Роан Йосип, 13-річний Лайрд Ворн і 12-річний Келлін.

Редакція "Сайт" Чому Шарон Камінь не потребує секс-реляціяй Дуже страшно бути одною матір'ю.

Актриса Sharon Stone в її 60-ті виглядає дуже привабливо. Він завжди мав багато шанувальників, і зараз є ті, хто хоче вкрасти шматочок свого серця. Вона визнає, що вона не відразу любить мати, і вона взяла її кілька років, щоб почати насолоджуватися нею. Для того, щоб оцінити те, що ви зараз, камінь вчив хворобу. У 2001 році лікарі виявили Шарону аневризму мозку.

«Я дізнався знову, щоб бути вдячними за прості речі: вміння бачити, говорити, ходити. Це сором'язлива, що вона взяла таку високу ціну на оплату. Я соромлюся себе. Я втратив все: мій шлюб, моя кар'єра, мій діти, камінь сказав. Після диворкції Філа Бронштейна в 2008 році акторка мала боротися в суді за її злодій сина.

У наступних відносинах також не привезли актриса набагато радості. Шахрон переоцінив свої цінності і зрозумів, що вона була дійсно щасливою жінкою. Починалася приречена більше часу для дітей і себе і зрозумів, що будучи однією матір'ю не так страшний. Повільно, але, безумовно, вона повернула свою позицію як в її кар'єрі, так і в її житті. Минулого року Шарон Камінь отримав нагороду Матері року.

Чому Шарон Камінь більше не шукає чоловіка Р

«Я в даний час маю щасливий період життя. Я жити в моєму домі, де я переїхав 25 років тому, з дітьми. Не потрібно ніндзя. Я можу прокинутися в суботу вранці, піти вниз, грати з синами, плавати з ними, грати в баскетбол або просто дивитися фільми.

Кам'яний припускає, що найкращий подарунок життя для неї, щоб побачити її три сини виростають і розвиваються як фізичні особи. Зварений син Роен був талановитим склянимблейкером. Середній, Laird, працює груба місцевості. Наймолодший має високі надії в футболі. Шахрон усвідомив, що інший чоловік не принесе своє щастя, а навпаки.

«У вашому серці ви сподіваєтеся, що один день ви більше не будете мати одної матері, але в кінці ви розумієте краще. Я не покладаюсь на будь-який. Тепер я сидю поруч з моїми хлопцями і скажу, що я повинен навчити їх бути ніжним і чоловікам. Ми намагаємось розібратися разом. Коли ми думали, що це буде помічником в цьому випадку, але ніхто не сказав Шарон.

На сьогоднішній день люди нормально про розлучення і одномісних сімей. Тільки люди, які страждають дітьми. Але якщо доросла жінка розумна, вона не несе як жертву обставин і намагається дати їй екс-партнеру щасливого дитинства, навіть якщо вони не живуть під однаковим дахом. Основним питанням є те, що краще перезбирати або приймати час для себе, дітей і не витрачати енергії на будівництво нових відносин.

Чому Шарон Камінь більше не шукає чоловіка р.

Все залежить від вашого бажання. Після всього, дуже часто жінки ремаррують через стереотип, що має бути людина в сім'ї, після всього, ніхто не захистити. Якщо ви відчуваєте, що ви готові до відносин, і новий чоловік дійсно зробить вас щасливими, то, звичайно, виходить.

Головне - зрозуміти, що сенс життя жінки не концентрований у людини, але в її почуттях поруч з ним, що тільки розуміючи себе і знімаючи всі психологічні блоки, накладені суспільством і батьками, можна ввести в новий шлюб.

Інакше, досвід минулого, всі кварелі і розриви будуть повторюватися в колі. В кінці ви будете розчаровані і розбиті життям. Не існує сенсу для відносин. Як тільки ви готові до нового коханця, він негайно з'явиться. Щастя материнства не залежить від чоловіка.

До того ж ми говорили про 15 зодіаку, які роблять ідеальну сім'ю.

Якщо ви думаєте, що ви повинні одружитися в другій або третій раз. Поділіться цією статтю з друзями на соцмережах!