13
Рецепт маски для відновлення волосся
З першого року в університеті я маю панчохиЯ дійсно хотів бути білявка. Потім я змінив колір до яскравого червоного кольору, як мій мама, а потім зламався з хлопцем і, бажаю змінити життя, порізати моє довге волосся, пофарбувати його шоколадом і зробити догляд. Тоді моє волосся перетворилося з шоколаду в червоний колір, а потім я хотів знову світитися.
Бажання для зміни жінки є нормальним, але наше волосся не заслуговує такої отруєння шкідливими барвниками. І з часом вони перестануть бути об'ємними, пишними і живими, як раніше.
Це не означає, що волосся не слід фарбувати. Просто пам'ятайте, що фарбований Вони вимагають набагато більше турботи і уваги, тому варто подбати про їх правильного відновлення і підтримки.
ДепозитФотогалерея
Домашні маски для відновлення волосся Я довго шукав підходящий догляд за волоссям і в кінцевому підсумку знайшов. Моя парковка порадувала мене, щоб зробити одну маску, яку я закликав «мій швидкої допомоги». Це зроблено досить просто, і інгредієнти будуть коштувати вам брудні копійки. Результат помітний після першого застосування!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділіться супер ефективним рецептом з вами. вітамінна маскай Дякую за цей метод, я багаторазово зберіг моє волосся після експериментів з фарбуванням.
ДепозитФотогалерея
Маска для волосся з вітаміном Склад
10426718
Підготовка та застосування
Я також пропонуємо вам інший рецепт маски для волосся, які ви можете легко зробити вдома. Він містить сік алое, який є відмінним біогенним стимуляторам.
Сік алое зміцнює волосся, стимулює їх ріст, надає їм блиск і еластичність.
ДепозитФотогалерея
інгредієнти
Наносити маску на чисте вологе волосся і залишити на 4-5 хвилин, потім ретельно змити теплою водою. Повторити процедуру не більше 2 разів на тиждень. Ця маска запобігає випаданню волосся і стимулює їх зростання.
ДепозитФотогалерея
З здоровим шовковистим волоссям – мрія багатьох жінок. Це велика непорозуміння, що їх стан залежить тільки від генів, а не намагатися впливати на неї.
Обов'язково прочитайте рецепт для маски для волосся з желатином, який створює ефект ламінування волосся.
ДепозитФотогалерея
Для тих, хто мріє про розкіш, розкіш і найголовніше, здорове волоссяЦі маски є хорошим варіантом. Досить використовувати такий інструмент один раз на тиждень, щоб перетворити тонке волосся в шикарний ман.
Поділіться цими рецептами з друзями в соціальних мережах, вони обов'язково будуть вдячні їм.
Бажання для зміни жінки є нормальним, але наше волосся не заслуговує такої отруєння шкідливими барвниками. І з часом вони перестануть бути об'ємними, пишними і живими, як раніше.
Це не означає, що волосся не слід фарбувати. Просто пам'ятайте, що фарбований Вони вимагають набагато більше турботи і уваги, тому варто подбати про їх правильного відновлення і підтримки.
ДепозитФотогалерея
Домашні маски для відновлення волосся Я довго шукав підходящий догляд за волоссям і в кінцевому підсумку знайшов. Моя парковка порадувала мене, щоб зробити одну маску, яку я закликав «мій швидкої допомоги». Це зроблено досить просто, і інгредієнти будуть коштувати вам брудні копійки. Результат помітний після першого застосування!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділіться супер ефективним рецептом з вами. вітамінна маскай Дякую за цей метод, я багаторазово зберіг моє волосся після експериментів з фарбуванням.
ДепозитФотогалерея
Маска для волосся з вітаміном Склад
- 10–15 мл вітаміну А
- 10-15 мл вітаміну Е
- 80-100г волосся бальзам
- 1 яйце
10426718
- Відокремити жовток з білка. Покладіть білок біля і, якщо потрібно, використовуйте його для приготування їжі. Для цієї маски вам потрібно лише жовтка! Габаритний зображення
- У зручному контейнері поєднують жовток, волосяний бальзам (докладно будь-який, до тих пір, поки він підійде) і вітаміни А і Е.
- Подрібнити його акуратно.
- Промийте голову, потріть її рушником, а потім нанесіть маску до волосся, розподіливши її від коренів до кінчиків. Поставте душову шапку на голову, ви також можете обернути волосся рушником на першу половину години. Будьте в масці протягом трьох годин, залежно від того, скільки часу ви маєте. Маска не вимагає сидіти в одному положенні, як мумія. Я, наприклад, забрати на таймер за 2 години і в цей час спокійно робити мої хори навколо будинку.
р. - Після потрібного часу мити волосся. І краще, якщо ви сушите його не за допомогою фена, але природно. Після першого застосування маски ви помітите, як ваше волосся стане більш живим і блискучим.
Я також пропонуємо вам інший рецепт маски для волосся, які ви можете легко зробити вдома. Він містить сік алое, який є відмінним біогенним стимуляторам.
Сік алое зміцнює волосся, стимулює їх ріст, надає їм блиск і еластичність.
ДепозитФотогалерея
інгредієнти
- 50 мл сік алое
- 0,5 лимона
- 3-5 крапель ефірного масла лаванди
- У зручному контейнері перемішайте всі інгредієнти і перемішайте все добре.
Наносити маску на чисте вологе волосся і залишити на 4-5 хвилин, потім ретельно змити теплою водою. Повторити процедуру не більше 2 разів на тиждень. Ця маска запобігає випаданню волосся і стимулює їх зростання.
ДепозитФотогалерея
З здоровим шовковистим волоссям – мрія багатьох жінок. Це велика непорозуміння, що їх стан залежить тільки від генів, а не намагатися впливати на неї.
Обов'язково прочитайте рецепт для маски для волосся з желатином, який створює ефект ламінування волосся.
ДепозитФотогалерея
Для тих, хто мріє про розкіш, розкіш і найголовніше, здорове волоссяЦі маски є хорошим варіантом. Досить використовувати такий інструмент один раз на тиждень, щоб перетворити тонке волосся в шикарний ман.
Поділіться цими рецептами з друзями в соціальних мережах, вони обов'язково будуть вдячні їм.