Чи потрібні студенти вдома?

Коли дитина опиниться в 6 ранку, посидіти з школи, пообідати вдень, відвідати музичну школу або спортивну секцію, і приїжджати додому пізно вночі? Навіть мультфільми не можна говорити про ...

ДепозитФотогалерея

«Я не хочу робити домашню роботу!» – майже всі мами і дади чули цю фразу від своєї дитини. У цих випадках дорослі використовують хабари, співакції або загрози, щоб позбавити студентів розваг. Але не в Іспанії, де вирощені батьки вирішили заявити тридцятий страйк проти величезної кількості домашньої роботи.

Спанісари протестують масу, тому що студенти проводять занадто багато часу на уроках, а не більше корисної діяльності. У союзі батьківських комітетів вважають, що шкільна навчальна програма застаріла і не враховує потреби дітей для відпочинку.

ДепозитФотогалерея

Робота в школі Середня іспанська студентка проводить домашнє 6.5 годин на тиждень. У порівнянні з невеликими китайськими людьми витрачають 13.8 години на тиждень, що робить домашню роботу, тоді як росіяни роблять 9.7 години на тиждень. Але в Фінляндії і Південній Кореї діти проводять менше трьох годин на тиждень на уроках і демонструють найкращі результати в плані знань.

3628860Р.

ДепозитФотогалерея

У іспанських сім'ях вірять, що для дитини такий об'єм екстракуруальної роботи є твердою праці. Анна, 37-річна мати чотири з Мадрида, сказав: «Я приєднався до страйку, тому що діти не встигають відпочити, грати, хобі та соціалізувати з родиною через домашню роботу.

Дочка проводить два години на кожен день на уроках. В основному це рерайтинг великих текстів з підручників. Мій син дуже втомився від нудних і монотонних завдань, які повністю неефективні. Він не здатен мати нові знання після того, як він працює.

Уроки депозитної фотографії псують плани всієї родини. Кожна людина перебуває в домашніх умовах до готовності завдань. Ми скасуємо поїздки і поїздки, прогуляємось в парку. Я не думаю, що після школи діти зобов’язані лише запам’ятати матеріал. Я віддаю більше творчих робіт для них, щоб консолідувати навички, наприклад, зрозуміти породи місцевих дерев, збирати зразки каменів, листя і оболонок, рукоділля і приготування їжі.

Бокотт в Іспанії підтримали багато батьків школярів з інших країн: Великобританії, США, Румунії. Дорослим погоджуються, що велика кількість уроків подає тиск на дітей. Студенти хочуть відпустити пар після занять, розслабитися, дізнатися про світ навколо них. Для того, щоб зробити їх вдома і зробити свою домашню роботу.

Не всі діти мають однакову швидкість. Де один учня може це зробити на півгодини, інший учня може копати через вечір, будучи природним чином повільним.

Нерідко сльози і нервові поломки є наслідки хвилювання про невиконані завдання. Навіть відмінні студенти дивляться на «будинку» з жахом і дегусттом. Але все ще є вища школа і університет з більш серйозним навантаженням! Саме тому батьки в Іспанії пішли на страйк.

ДепозитФотогалерея

До речі, психологи давно виявили, що попит на високі сорти з дитини є найбільш поширеною грубою помилкою батьків. При проведенні повного дня в школі, хлопці та дівчата повинні мати вільний вечір, щоб провести з сім'єю, соціалізацією, хобі та іншими захоплюючими видами діяльності.

Чи варто навчати студентів простих рад дитинства заради високих показників? У французьких школах це вважається сакрілем. Що? домашня робота Чи може дитина витрачати? Чи повинні діти звільнитися від школи в домашніх умовах? Що ви думаєте, шановний читач?