Вироби з винних проб

Я не особливий коханець вина, але у мене є справжня пристрасть до пробок цього благородного напою! Я побачила, що надихнула творчість.

Більшість кафе були прикрашенийй З їх допомогою декоровані стіни, барна стійка і навіть меблі. Все виглядало стильно, красиво - підкаже мене, щоб подумати, що я повністю вайн розглядав джеми трафіку сміття, тому що це хороший матеріал для застосування фантазії і творчості.

ДепозитФотогалерея

Що таке різні дизайнерські речі, не кажучи вже про їх повсякденне використання! За допомогою джемів трафіку можна зробити замітку, килимок для ванної кімнати та інші речі.

І якщо ви або чоловік любить риболовлі, то корки можна використовувати для плавок. А також для брелоків. Це дуже зручно, тому що якщо ключі впадуть в воду, вони не висять.

Сьогодні видання. "Сайт" Я отримав 11 крутих. способи використання винних пробЩо ви раніше не знали. Справжній пошук для тих, хто любить ручної роботи!

Вироби з винних проб
  1. Перше, що отримує мене збуджена кухонний куточок винні корки. Дуже стильний і непривабливий! 519184

2. Як вам подобається ідея рамок для фотографій або улюблених фотографій? р.

3. Чудова ідея для власників чашок. Ніщо буде бачити ці винні пробки!

4. Також з винних пробок можна зробити оригінальну підставку для спеки. Такий ефектний, але в той же час приголомшливо практична справа безсумнівно стане родзинкою інтер'єру кухні.

5. І це як я прикрашаю дзеркальні рамки!

6. Якщо ви зламану ручку, це не проблема! Все, що вам потрібно, це гвинт і винний корк.

7. Ви можете покласти винні пробки на старому журнальному столі і покласти склянку зверху. Дуже стильно. Так само можна зробити з кухонною стільницею.

8. Кілька цікавих ідей.

9. Тепер я збираю джеми для реалізації цих ідей з чоловіком. Я вже з'ясував, де ці речі будуть стояти!

10. А з винних пробок можна зробити як ювелірні вироби, так і організатори для них.

11. Чудовий спосіб зберегти спогади про важливі моменти!

Але мій друг збирає не пробки з вина, але порожні скляні пляшки, а потім створює красиві і корисні речі для дому. Ось 14 способів перетворити порожні пляшки в роботу мистецтва.

Як видно, навіть в такому кисневому матеріалі КоркВи можете побачити багато можливостей. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

Не забудьте показати ці ідеї друзям!