Чому варто купувати продукти з бабусями на ринку

Щоразу я ходжу на нашому ринку міста, я бачу бабуся з невеликою коробкою і табуретом, що стоїть біля переправи. На своїй "місце" в різні часи року можна побачити різні вироби: восени - яблука і квіти, влітку - ягоди, а взимку - часник і скручування. Все дуже скромно, пара банок огірків, пара голів часнику ...

ДепозитФотогалерея

Більшість часу не потрібно, щоб часник або спина, бо по вулиці, на ринку можна купити краще часник. Але я завжди купую від мого бабуся, і сьогодні я з редактором. "Сайт" Покажіть, чому.

Я вважаю себе щасливою людиною, в тому числі я маю чіткі життєві принципи, які не базуються на модних тенденціях, але приїжджають від спогадів або від моїх почуттів. Тільки такі принципи я вважаю живим, реальним і щирим. Це шахта. р.В якому я думаю, що багато хто визнає себе.

Повернутися до Бабця на ринку. Я не купую, тому що це екологічно чистий, або тому що я думаю про мій бабуся. До того, як ми приїхали, вона також пішла на ринок і продала, що вона могла від її збору.

Моя мама не мала можливості допомогти їй, вони були бідними, як церква мишей. Моя бабуся спробувала кожен раз, щоб зберегти гроші, перш ніж ми приїхали, щоб купити наші солодощі та навіть невеликі подарунки. Я тільки зрозумів, що коли я виріс.

І тепер я не можу прогулятися цим бабусям без покупки щось з неї. Вона просто відмовляється приймати гроші і ніколи не бере її знову, вони кажуть, що все повинно бути справедливим, без вихідних. Так я купую яблука, квіти, часник і огірки з неї цілий рік (дуже смачно, до речі).

ДепозитФотогалерея

І я ніколи не проходжу промоторів, які в холодному і холодному стенді на вулиці і звернулися до цих листівок. Немає, я не зацікавлений в тому, що вони кажуть. Я хотів би зберегти гроші на нову блузку, я пішов, щоб руки листівки взимку, до тих пір, поки моя мама не була за гроші.

І тепер я не можу пройти, запам'ятовуючи те, що мої пальці були німими з холодом. Хочу допомогти людині, адже чим швидше він розподіляє їх, тим швидше він зігрівається або просто відпочине. Ще одне правило, що мені не складно слідувати, але це допомагає зробити світ трохи свого роду.

ДепозитФотогалерея

І я завжди даваю дочку на всі екскурсії з класом. Це не так, що я намагаюся довести щось до кого-небудь або бути мамою моделі. Ні, це через маленьку дівчину, яка сидить під пачкою, бо всі її однокласники залишили на столицю, а сім'я не мала грошей, щоб відправити її.

Я пам'ятаю, як сердитися я був у світі, що я не міг йти. Після того, як всі діти приїхали до класу і забрали про подорож. Він був болючим. І тепер я намагаюся знайти гроші, я намагаюся заробити більше, поки моя дівчина не відчувала. Щоб зробити її життя яскравіше. Це від людей, які подобаються.

Доброго дня. Ви накопичуєте пару принципів, правил або звичок, які роблять вас щасливими. І ви це не тому, що хтось сказав, що це було право, але тому що ви відчуваєте це правильно.

Я впевнений, що кожен має ці маленькі речі. Тексти пісень, а це означає: І це дійсно класно, тому що це робить нас людиною і заповнює світ добротою. Щодня ми бачимо і відчуваємо багато рифів, труднощів і розчарувань, але такі дрібні хороші справи допомагають реалізувати, що все не так погано. Просто спробуйте, зробити щось для себе і інших, і ви будете знати, що я розмовляю.

Щастя є дивним птахом, він повинен бути дефліо спійманий хвіст і нехай йти. Ми нещодавно писали про 13 речей, які відчували наше щастя.

У вас є ці маленькі звички або принципи? Про нас в коментарях!