Переваги в'язаного манккіна

Незабаром це буде холодно, тому час подумати про заповнення шафи з теплою та комфортною речами. Кожен з нас має куртки, светри, кардигани, капелюхи, рукавиці, шкарпетки, шарфи. І всі, ймовірно, чули про це. теплоЯк боби.

Він виглядає як круглий шарф, декойний комір і грудьми плити одночасно. Коли я був маленькою дівчиною, я мав багато з них, люблячий зв'язаний мій бабуся. Я пам'ятаю її посміхнувшись називати їх "децепція".

Тоді мода пройшла, і вони почали носити трохи. Дуже комфортний і практичний.

ДепозитФотогалерея

Капсава не потрібно обмотати шиєю або прив'язувати як звичайний шарф, але просто покласти його і закріпити його (якщо є застібка). Крім того, з правильним вибором моделі колір ниток і візерунка, касава може стати модай

Але, на щастя, в цьому осінньо-зимовому сезоні ця чудова річ почала знову отримувати популярність, з'являються в модних шоу відомих дизайнерів.

Сьогодні редакція. "Сайт" Я приготував 11 моделей для вас. платтяй

В'язаний booby
  1. Капуста називається в'язаним продуктом, який виглядає як кришка і шарф одночасно. Цей красивий і комфортний варіант підійде всім без винятку, він зношується з великою насолодою чоловікам, жінкам і дітям.

2. Спочатку шафа була створена як доповнення тільки до чоловічій шафі, але зараз ця деталь гардероба стала більш поширеною для жінок і дітей. Всі лавки в'яжемо за таким же принципом, і розрізняються тільки в оформленні.

3. Всі махрові мами слід приділити пильну увагу цьому особняку шарфа. Кассава зручно носити і знімати, тому якщо Ваш малюк не схожий на процес заправки і роздягання в прохолодний сезон, обов'язково зв'язувати його запіканка!

3610Р. 4200Р.

4. З настанням холодної погоди і улюблених новорічних свят цей комфортабельний круглий шарф підійде як подарунок улюбленим членам або друзям. Ми всі знаємо, що будь-який створений своїми руками теплим способом.

5. При в'язанні звертайте увагу на спицю номер. Він безпосередньо залежить від пряжі, з якої буде виконано вашу туніку. До речі, кожен пакет пряжі має цей номер, тому якщо ви новачок, це послужить великою чіткістю для вас.

6. Ви можете зв'язати таку річ за допомогою гачка і на спицях. Крім того, останній варіант можна здійснювати як на кругових спицях, так і на звичайних прямих лініях. У другому випадку касава може мати застібку, наприклад, на кнопках.

7. Письмовий прокладок схожий на знімний комір і відмінно захищає горло і шию від пронизу зимового вітру.

8. Можливо, я буду тримати ці ідеї до одного з з затишних вечірок, щоб втілювати їх під улюбленою плівкою.

9. Ця форма забезпечує додатковий захист від холоду не тільки горла, але і плечі.

10. Якщо ви хочете, щоб касава виглядати більш ефектно і добре тримати форму, обов'язково зробіть косу отвір по діагоналі виробу, краватку її, починаючи від шиї до пахви. 862034

11. Кассава можна носити з зимовою курткою, весняною курткою, легким клоаком і навіть з кардиганом. Неважливо, що ви поєднуєте, ви завжди будете виглядати ідеально і, найголовніше, ви будете відчувати себе максимально комфортно!

Щоб зрозуміти,УвійтиДивитися відео.

про:blank

Поради А для тих, хто не любить касаву, я раджу дізнатися, як підключити стильний шарф-трансформер: 2 способи з схемами і описом. Вписується у вигляді затиску, і поєднує різні візерунки, можна досягти дивовижних результатів.

Як видно, це схоже на шарф і теплий комірй Дуже практичний, комфортний і комфортний для всіх поколінь.

Обов'язково намагайтеся зав'язати себе або вашій дитині це чудово. І не хвилюйтеся, якщо ви не є неординарною рукодільницею, так як робота над нею не потрібно мати особливого досвіду в в в'язанні, а сам процес перевезе вас з головою.

Якщо вам подобається ідея, поділитися своїми друзями!