17
Переваги в'язаного манккіна
Незабаром це буде холодно, тому час подумати про заповнення шафи з теплою та комфортною речами. Кожен з нас має куртки, светри, кардигани, капелюхи, рукавиці, шкарпетки, шарфи. І всі, ймовірно, чули про це. теплоЯк боби.
Він виглядає як круглий шарф, декойний комір і грудьми плити одночасно. Коли я був маленькою дівчиною, я мав багато з них, люблячий зв'язаний мій бабуся. Я пам'ятаю її посміхнувшись називати їх "децепція".
Тоді мода пройшла, і вони почали носити трохи. Дуже комфортний і практичний.
ДепозитФотогалерея
Капсава не потрібно обмотати шиєю або прив'язувати як звичайний шарф, але просто покласти його і закріпити його (якщо є застібка). Крім того, з правильним вибором моделі колір ниток і візерунка, касава може стати модай
Але, на щастя, в цьому осінньо-зимовому сезоні ця чудова річ почала знову отримувати популярність, з'являються в модних шоу відомих дизайнерів.
Сьогодні редакція. "Сайт" Я приготував 11 моделей для вас. платтяй
В'язаний booby
Щоб зрозуміти,УвійтиДивитися відео.
про:blank
Поради А для тих, хто не любить касаву, я раджу дізнатися, як підключити стильний шарф-трансформер: 2 способи з схемами і описом. Вписується у вигляді затиску, і поєднує різні візерунки, можна досягти дивовижних результатів.
Як видно, це схоже на шарф і теплий комірй Дуже практичний, комфортний і комфортний для всіх поколінь.
Обов'язково намагайтеся зав'язати себе або вашій дитині це чудово. І не хвилюйтеся, якщо ви не є неординарною рукодільницею, так як робота над нею не потрібно мати особливого досвіду в в в'язанні, а сам процес перевезе вас з головою.
Якщо вам подобається ідея, поділитися своїми друзями!
Він виглядає як круглий шарф, декойний комір і грудьми плити одночасно. Коли я був маленькою дівчиною, я мав багато з них, люблячий зв'язаний мій бабуся. Я пам'ятаю її посміхнувшись називати їх "децепція".
Тоді мода пройшла, і вони почали носити трохи. Дуже комфортний і практичний.
ДепозитФотогалерея
Капсава не потрібно обмотати шиєю або прив'язувати як звичайний шарф, але просто покласти його і закріпити його (якщо є застібка). Крім того, з правильним вибором моделі колір ниток і візерунка, касава може стати модай
Але, на щастя, в цьому осінньо-зимовому сезоні ця чудова річ почала знову отримувати популярність, з'являються в модних шоу відомих дизайнерів.
Сьогодні редакція. "Сайт" Я приготував 11 моделей для вас. платтяй
В'язаний booby
- Капуста називається в'язаним продуктом, який виглядає як кришка і шарф одночасно. Цей красивий і комфортний варіант підійде всім без винятку, він зношується з великою насолодою чоловікам, жінкам і дітям.
- Спочатку шафа була створена як доповнення тільки до чоловічій шафі, але зараз ця деталь гардероба стала більш поширеною для жінок і дітей. Всі лавки в'яжемо за таким же принципом, і розрізняються тільки в оформленні.
- Всі махрові мами слід приділити пильну увагу цьому особняку шарфа. Кассава зручно носити і знімати, тому якщо Ваш малюк не схожий на процес заправки і роздягання в прохолодний сезон, обов'язково зв'язувати його запіканка!
3610Р. 4200Р. - З настанням холодної погоди і улюблених новорічних свят цей комфортабельний круглий шарф підійде як подарунок улюбленим членам або друзям. Ми всі знаємо, що будь-який створений своїми руками теплим способом.
- При в'язанні звертайте увагу на спицю номер. Він безпосередньо залежить від пряжі, з якої буде виконано вашу туніку. До речі, кожен пакет пряжі має цей номер, тому якщо ви новачок, це послужить великою чіткістю для вас.
- Ви можете зв'язати таку річ за допомогою гачка і на спицях. Крім того, останній варіант можна здійснювати як на кругових спицях, так і на звичайних прямих лініях. У другому випадку касава може мати застібку, наприклад, на кнопках.
- Письмовий прокладок схожий на знімний комір і відмінно захищає горло і шию від пронизу зимового вітру.
- Можливо, я буду тримати ці ідеї до одного з з затишних вечірок, щоб втілювати їх під улюбленою плівкою.
- Ця форма забезпечує додатковий захист від холоду не тільки горла, але і плечі.
- Якщо ви хочете, щоб касава виглядати більш ефектно і добре тримати форму, обов'язково зробіть косу отвір по діагоналі виробу, краватку її, починаючи від шиї до пахви. 862034
- Кассава можна носити з зимовою курткою, весняною курткою, легким клоаком і навіть з кардиганом. Неважливо, що ви поєднуєте, ви завжди будете виглядати ідеально і, найголовніше, ви будете відчувати себе максимально комфортно!
Щоб зрозуміти,УвійтиДивитися відео.
про:blank
Поради А для тих, хто не любить касаву, я раджу дізнатися, як підключити стильний шарф-трансформер: 2 способи з схемами і описом. Вписується у вигляді затиску, і поєднує різні візерунки, можна досягти дивовижних результатів.
Як видно, це схоже на шарф і теплий комірй Дуже практичний, комфортний і комфортний для всіх поколінь.
Обов'язково намагайтеся зав'язати себе або вашій дитині це чудово. І не хвилюйтеся, якщо ви не є неординарною рукодільницею, так як робота над нею не потрібно мати особливого досвіду в в в'язанні, а сам процес перевезе вас з головою.
Якщо вам подобається ідея, поділитися своїми друзями!