14
Чому випікають рибу в тесті?
До Нового року ще два місяці, проте, багато господині вже починають думати про те, що таке спекотне блюдо, щоб порадувати сім'ї і друзів на цьому спеціальному вечірі.
Чи знаєте ви, що символ 2019 року стане Боаром, або жовтою поросою Землі? У зв'язку зі свинини в Новорічний стіл Це питання. Але для того, щоб пристосувати господиню року, варто покласти різні овочеві та сирні страви на столі, а рибу як основне блюдо.
ДепозитФотогалерея
Сьогодні видання. "Сайт" Я приготував щось особливе для вас. рецепти Це називається Goldfish. Цей корисний, неймовірно ефективний у подачі та легко приготувати блюдо прикрасить будь-який святковий стіл!
ДепозитФотогалерея
Риба в тестових складах для тестування
ДепозитФотогалерея
Підготовка
Порося - остання тварина в 12-річному циклі китайського зодіаку. Вона влаштовує фінальні акорди і готує до нового етапу життя. Всі любителі прогнозів на майбутній рік я раджу ознайомитися з коханим гороскопом на рік свині для кожного знака зодіаку.
Тонкий, хрусткий, шарований тісто разом з ароматною ніжною рибою не можна дивувати і підкорювати свій будинок і гості. Я впевнений, що Goldfish буде королевою на новорічному столі!
Надіслати ідеальний рецепт З друзями ви отримаєте багато подяки.
Чи знаєте ви, що символ 2019 року стане Боаром, або жовтою поросою Землі? У зв'язку зі свинини в Новорічний стіл Це питання. Але для того, щоб пристосувати господиню року, варто покласти різні овочеві та сирні страви на столі, а рибу як основне блюдо.
ДепозитФотогалерея
Сьогодні видання. "Сайт" Я приготував щось особливе для вас. рецепти Це називається Goldfish. Цей корисний, неймовірно ефективний у подачі та легко приготувати блюдо прикрасить будь-який святковий стіл!
ДепозитФотогалерея
Риба в тестових складах для тестування
- 0,5 кг готового листового тіста
- 2 рибні філе
- 1 яйце
- 80г майонез
- 1 чорний перець горох (для рибного очей)
- 100–150 г зелені (біони, петрушки або кропу)
- сіль, перець за смаком
- рослинно-масляний
ДепозитФотогалерея
Підготовка
- Рибні філе нагрівають каструлю невеликою кількістю рослинного масла. Трохи обсмажити рибу по обидва боки, не забудьте посолити і поперчити за смаком. Риба повинна залишатися половиною.
- На злегка змащувати рослинне масло, викласти шар нагрітого тіста. 1 999 р.
- Промийте і наріжте петрушку і цибулю, потім покладіть зелень на середину тестового листа.
- Покладіть рибу на зелень. Помариньте рибу майонезом і знову посипте зелень.
- Збити яйце і змастити краю тесту. Візьміть другий шар тесту і натисніть його на дно. Наріжте зайве тісто, надавши виріб форму риби.
- Зробіть рибу з тіста.
- Нанесіть малюнок зверху гострим ножем, а в області очей покладіть одну гору чорного перцю. Змастити тісто збитим яйцем.
- Поставте рибу в духовку і запікайте на 180 градусів за 25-30 хвилин.
- Це, манжетиЯ готовий. Бодибилдерши!
Порося - остання тварина в 12-річному циклі китайського зодіаку. Вона влаштовує фінальні акорди і готує до нового етапу життя. Всі любителі прогнозів на майбутній рік я раджу ознайомитися з коханим гороскопом на рік свині для кожного знака зодіаку.
Тонкий, хрусткий, шарований тісто разом з ароматною ніжною рибою не можна дивувати і підкорювати свій будинок і гості. Я впевнений, що Goldfish буде королевою на новорічному столі!
Надіслати ідеальний рецепт З друзями ви отримаєте багато подяки.