Як зробити яблучні печиво

Моя родина любить яблука, щоб вони завжди були гостями на кухні. Я люблю їх сирими, але моя дочка і чоловік їх любити. яблуко-піхй Ось чому два роки тому я запровадив традиції приготування яблучного печива в суботу в листопаді.

Адже саме в листопаді ми самі хочемо домашнього тепла і затишку, а що, якщо не аромат смачних яблучних тістечок, і навіть в поєднанні з корицею, створює комфортй

ДепозитФотогалерея

Apple печиво сьогодні видання "Сайт" Він розповість, як зробити солодку і солодку. Apple печивой Не займе більше половини години!

ДепозитФотогалерея

інгредієнти
  • 1 яблуко
  • 1 ст.л. борошна
  • 0,5 ст. цукру
  • 50г вершкове масло
  • 1 яйце
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 0,5 ч.л. корицею
  • 15 г ванільний цукор (за бажанням)
  • щіпка

ДепозитФотогалерея

Підготовка
  1. Спочатку поверніть на духовку 180 градусів, щоб зігріти.

ДепозитФотогалерея

У зручному контейнері перемішайте розм'якшене масло з цукром, потім додайте яйце.

Збити все на пишну масу з міксером.

Додайте розпушувач, просіяну борошно, корицю, ванілі і щіпку солі. Змішайте тісто.

Вимийте, очистіть яблуко на великій тертці, а потім перемішайте її до борошняної бази.

Змастити лоток рослинним маслом і почати ложку тесту. Печиво Bake при температурі 180 градусів за 15-20 хвилин. Файл cookie слід захопити, але залишатися м'яким.

Це все, Яблуні печиво готові. Бон привіт!

Також я пропоную вам дізнатися один з найбільш незвичайних рецептів страв з яблук. Не секрет, що цей фрукт добре поєднується з корицею, але ми також пропонуємо вам додати вівсяну.

Аромат цієї страви подарує вам. Обов'язково спробуйте приготувати такі запечені яблука!

Яблуні печиво вимагають мінімуму продукції, а смак просто неординарний! Якщо зацікавити, можна дати консультацію: замісити тісто 2-3 рази більше, ніж зазначено в рецептурі.

Поділіться цим рецептом з друзями, вони також можуть сподобатися. смачні!