Французький стиль одягу

Моя мама - великий фанат французького кіно, тому моя любов до французького стилю почалася як дитина. Моя ідоли були Sophie Marceau, Sandrine Bonner, Michel Mercier, Audrey Totu, і після перегляду "Fall in Love with Me If You Dare" і Marion Cotillard.

Це жінки, які мають форму мій стиль сукні. Тоді були багато поїздок до Франції, і не тільки до Парижа. Я вивчив дизайн і історію моди там, і в той же час я його дивився. ФранцузькаЩо вони носять, як вони роблять, які зачіски вони роблять і, найголовніше, як вони бувають. Я також помітив, як вони різні з інших країн.

ДепозитФотогалерея

Я не хочу слухати протести зараз, вони кажуть, що сучасні Француженка вже не те, що вона показана в фільмах 80-х і 90-х років! Що це повною з іммігрантів, і жінки в передпокої часто забарвлені і немиті волосся.

Я хочу розповісти вам про те, що приваблює нас стільки. стильОдним з основних принципів побудови такого образу є почуття пропорції в все від взуття до макіяжу. І обов'язково навчайтеся.

Сьогодні редакція. "Сайт" Я приготував 10 речей для вас, Вони люблять вірні парафії.й Для тих, хто любить Французький стиль!

1. Клоаки.
    Наряди модних паризьких жінок переважають незвичайними клоаками всіх форм і стилів. Шкіра, в'язана, дерматин, вони створюють акцент в образі і роблять вас виглядати тільки на них. Цей стиль доречний в будь-якій ситуації, а різні матеріали дають широкий вибір і простір для створення незвичайних комбінацій.

2. Маленькі каблуки
    Чому ви не бачите французьку жінку в сукні і високі підбори вдень? Оскільки це в першу чергу незручно і непрактично. Подорожуючи громадським транспортом, метро і навіть автомобіль буде виглядати таким чином. Природно, французький дамський одяг, але на деяких сторонах або прийомах. Французька жіноча цінність класичної фемінності більше без надмірно крихких елементів. При виборі взуття вони орієнтуються за принципом: носити тільки підбори, які можна пройти без труднощів.

ДепозитФотогалерея

Немає страз або блиск.
Молода дівчина в країні моди дозволяє носити паєтки напередодні Нового року. Непристойна і самооцінка французька жінка буде носити такий одяг, особливо якщо вона більше 40.

ДепозитФотогалерея

Яскравий акцент
Вишитий, як і всі інші і блендери з натовпом не для справжніх французьких! А замість того, як вона буде вибрати щось, яке буде встановлювати її окремо, відразу приверне увагу до неї і підкреслить її індивідуальність. Тому, якщо ви хочете виглядати стильно, спробуйте не купити одяг, який ви можете знайти на декількох інших жінок. Зробіть незвичайний акцент в образі, який відрізняє вас від натовпу.

ДепозитФотогалерея

Жіноче хутро пальто
Якщо ви будете носити натуральні хутра, це так само, як ви вішали з логотипами Chanel або Dior від головного пальця. Натуральні хутряні шуби у Франції є індикатором стану і віку, молодою дівчиною вони абсолютно без використання. , доб. 5

ДепозитФотогалерея

Малюнок.
Не перший рік на піку популярності, але не серед французьких жінок. Баггі речі доречні, коли ви просто вийшли з ванної кімнати, а в інших випадках модні легалери намагаються підкреслити талію. Дуже важливо, щоб вони почували себе елегантним і трохи крихким, і це почуття досить важко отримати, одягаючи башки.

р.

ДепозитФотогалерея

Мінімальні аксесуари
Важливо пам'ятати одне з основних стилістикаЧим простіше одягу. Яскрава яскрава сукня, різнокольоровий шарф, взуття, кольє і сережки зверху, а пара браслетів на руках - справжній кошмар для французької жінки. Пам'ятайте: вибір повинен бути виготовлений на користь одного - або висувного одягу, або ювелірних виробів, або яскравого поясу і сумки.

Одяг спортивний для спорту
Французькі жінки Одяг тільки під час занять спортом. Ви ніколи не побачите їх в сорочках і топах за межами тренажерного залу. Шнекери, так, все інше не.

ДепозитФотогалерея

З посмішкою на обличчі.
«Для того, що в хорошому настрої є найкращим доказом мудрості!» - сказав французький письменник і філософ Мішель де Монанім. І погубити його, він був правий. Гломія, неспокійна, тривожна і надмірно серйозна жінка відштовхується від себе. Як тільки ви повернетеся до французької жінки, вона негайно відповідає вам посмішку, незалежно від того, чи вона скидається добре або які її проблеми.

ДепозитФотогалерея

Повага стилю своїх мам
Якщо ви можете критикувати те, що ваші бабуся і мати, що болить з олією на обличчі, то для будь-якої французької жінки, жінки попередніх поколінь є автентичними іконками стилю. І якщо ви подаруєте свій вибір: щоб подивитися на них або в сучасну моду, французька жінка не буде соромитися вибору колишнього. Нерідко в пара ходьба по вулиці, важко впізнати де мати і де доросла дочка - як виглядає так елегантно.

ДепозитФотогалерея

Я також запропоную вам ознайомитися з 10 зображень, які зроблять вас виглядати реальною французькою жінкою. Тут це, простота і витонченість в одній пляшці!

Привабливість французьких жінок Це чіткий приклад того, що вам не потрібно носити ультракороткий верхній і шорти, щоб привернути увагу на вулиці.

Ви знайомі з французьким стилем? Що буде важко, щоб ви були, і які ви не повинні нічого?