Рецепт п'яти злаків

Печінка є одним з основних фондів нашого здоров'я і, можливо, єдиний орган, який може бути відновлений. Однак, якщо ви не звертаєте увагу на це, інші органи, які залежать від печінки, і цей бооменг вразить весь організм.

Габаритний зображення

«Зберегти багато печінки. На ній всі органи залежать. Пам'ятайте, це фундамент всього. Дух печінки здоровий - і організм здоровий, написав середньовічний вчений і лікар Авіпенна про важливість нашого природного фільтра для здоров'я.

ДепозитФотогалерея

Більшість людей скажуть: «Моя печінка не боляче». І це правда, що навіть коли вона ламається, печінка не дуже болить, тому що вона не має нервових закінчень. Ми можемо тільки відчути тяжкість і дискомфорт при збільшенні печінкових пресів на сусідніх органах.

р.

"Сайт" Пропонуємо старий рецепт натурального засобу для очищення печінки, який можна легко і швидко приготувати в домашніх умовах. Спробувати його і ваше тіло скажуть подяку.

Чистка печінки в домашніх умовах Гідність після їжі, біль в боці, слабкість, задишка? Час очищення печінки! Найкраще робити це відразу після збору врожаю, так як буряки в цей час містять максимальну кількість поживних речовин. Спробуйте використовувати кореневі овочі, вирощені в саду без використання добрив і хімічних речовин.

інгредієнти
  • 1 ст.л. зрізаних буряків
  • 1/2 ст родзинки
  • сік лимона
  • 2 столи води

Підготовка
  1. Піляти і вирізати буряки невеликими кубиками.

ДепозитФотогалерея
  2. Залийте воду в каструлю і доведіть до кипіння. Коли вода кип'ятить, додайте буряк і родзинки.
  3. Вимкніть вогонь, накрийте каструлю. Заваріть на 45-60 хвилин.
  4. Помістіть охолоджену суміш в блендері і додайте лимонний сік.

5. Збийте в однорідний стан і процідіть результат через марлю.

6. Природні Український Привіт!

ДепозитФотогалерея
  7. Рекомендується пити засіб 2 рази на добу 200 мл. Ранок на порожньому животі і перед обідом.

У день детоксикації можна добре з'їсти кашу без солі і олії. Сам відвар засолити або приправити чимось ще не рекомендується. Всі маніпуляції краще проводити на вихідні, так як буряки мають помітний діуретичний ефект.

Незважаючи на всі цілющі властивості буряка, перед очищенням печінки за допомогою його допомоги, необхідно звернутися до лікаря і зважити прозу і мінуси. Особливий догляд слід приймати в наступних випадках.

1. Хвороба і артрит
    Оксалова кислота, що міститься в буряках, протипоказана людям з цими недугами.
  2. Низький артеріальний тиск.
    Напої буряка зменшують артеріальний тиск, що може негативно вплинути на здоров’я гіпотензивних пацієнтів.
  3. Підвищення рівня цукру в крові
    Печиво містить багато цукру, які можуть збільшити ризик діабету.

Очищення печінки народними засобами Ні панацеа. Не може бути достатньо. Щоб запобігти виникненню захворювань печінки, необхідно змінити спосіб життя, схуднути, зменшити кількість жиру в їжі. І найголовніше, рухайтесь більше!

Печінка - фільтр нашого тіла, який проходить через всі наші крові 400 разів на добу. "Сайт" Я збираю для вас 5 кращих рецептів з буряків, які покращать роботу і стан цього життєвого органу.

М'ясо Swede це дивовижне! Незвичайне доповнення до них - буряки, які надають кухні прекрасний бордовий колір і не спотворює смак м'яса.