Рецепт смачних тістечок для спеки

Чи знаєте ви, що Марокко, як багато інших країн Північної Африки, цінує все, що стосується борошняних продуктів?

Я ніколи не був до Африки, але мій друг Ольга, будучи перекладачем, часто відвідав ці частини. І від своєї поїздки до Касабланка привезли відмінну свінгерий Вони виготовляються з секлюзії, а смакові амазки після першого шматка.

Не існує хліба в африканських країнах - вони варять тістечка і часто використовують їх як їстівну ложку. У Марокко такі торти виготовляються на вулицях перед клієнтами. Тепер варити їх вранці для сніданку або взяти їх зі мною як закуска, адже страви з злаки Вони дуже поживні.

ДепозитФотогалерея

Сьогодні видання. "Сайт" Я підготував інструкції для вас. свінгери в каструлі. Завітайте і легко готувати, вони обов'язково здивують всіх вдома!

, Україна

ДепозитФотогалерея

Смачні торти в каструлі Інгредієнти
  • 500г сималіна
  • 10 г сухих дріжджів
  • 2 ч.л. цукру
  • 1 ч.л. солі
  • 300 мл води
  • рослинне масло (для ручної змащування)

ДепозитФотогалерея

Підготовка
  1. У зручному контейнері змішайте мангалину, сіль, цукор, воду і дріжджі. Стирайте все разом.

ДепозитФотогалерея

Змішайте тісто.

ДепозитФотогалерея

Покрийте готове тісто рушником і вставте його в тепле місце на півгодини. р.

ДепозитФотогалерея

При підйомі тесту на робочу поверхню покласти її. Змастити руки рослинною олією і чистити тісто знову.

ДепозитФотогалерея

Розділіть тісто на 4 рівних частин. З кожного шматка розкачати торт.

ДепозитФотогалерея

Випікайте тістечка в попередньо розігрітій (але не спекотний) сухій сковороді на середньому вогні і під кришкою протягом 3 хвилин на кожну сторону.

ДепозитФотогалерея

Саме тому готові лосини торти. Бодибилдерши!

Я хотів би дізнатися, як підготуватися до «Залиби». Це смачна страва з сонячного Єгипту! Такі плоскі хліби обсмажують на вулицях і продаються буквально на кожному кроці - беруть і лікують самостійно.

Багато хто приносить солодощі в подарунок рідним і близьким, не розуміючи, що делікатеси можна легко приготувати в домашніх умовах з скромного набору продуктів.

ДепозитФотогалерея

Апетит муфінові торти - Ваша нова коронна страва, розкачати рукави. Вони легко готувати, але вони дуже смачні. І якщо ваші діти не хочуть їсти манку, будьте впевнені, що після цієї страви вони обов'язково будуть любити манку.

Покажіть мені про цей чудовий рецепт. млинці Ваші друзі будуть вдячні Вам.