Як підняти дитину без комплексів

Де приходять люди, особливо жінки? Де зріла леді 55 має пучок комплексів, низька самооцінка І зіпсоване життя? Коли є брак любові в дитинстві, у дорослому віці ви повинні поспішати у всіх, хто дає свого роду слово, замість збереження своєї гідності і вибору зрілих відносин. Дуже важливо, щоб душа наповнена любов'ю і прийняттям, які можуть надати тільки батьки.

Причини всіх труднощів лежати в дитинстві. На жаль, багато мам і дадів мають дивний принцип, який ніколи не підкорює дитину. Вони вірять, що чуйність викликає залежність від думки інших і постійної необхідності затвердження. Це правда?

р.

ДепозитФотогалерея

Справа в тому, що маленька дитина ще не знає, як лікувати себе. За характером ніхто не має такого початкового варіанту, тому перша оцінка дитини отримує від зовнішнього світу – від батьків. Це як формується самооцінка. Якщо дівчина розповіла, що вона найкрасивіша, найрозумніша, талановита, постійно оцінить і захоплюється нею, то вона не стане нарцисистом і егостично.

Вони не стають самолюбними, тому що вони були оцінюються як діти. Навпаки ті дівчата, які виростили без батьківської підтримки, які завжди звернулися до своїх недоліків, розвивають внутрішню самодобутність, і вони проводять своє життя, намагаючись здобути визнання інших людей. Вони не мають власної гідності, вони очікують всіх, хто захопить їх. І без того, як вони хочуть, вони часто п'ють.

ДепозитФотогалерея «Чи не сличать», «Драва в шлунку», «Чому не п'ять?», «Ви не спробуєте», «Всі діти люблять дітей, і ви...» – ці фрази батьків знищують здорове сприйняття дитини. Історія одного з наших абонентів здавалося б багато.

«Я ніколи не був чуйним. Ви знаєте, що вона болить, як мама і тато любов, але вони ніколи не скажуть. Як мені пропустити! А потім, як підліток, я буду слідувати будь-якому чоловіка, який сказав мені одне солодке слово. У віці від 18 до першого, хто назвав, боячи, що ніхто не зателефонував мені знову.

Як дорослий, я не вірю компліментів – Я думав, що вона була плащою з шкідливим наміром. Дуже важко з чоловіками. У той же час, не довіра і шок приємних слів. й

ДепозитФотогалерея

Чому здавалося б люблячі батьки так примушують душі своїх дітей з раннього віку? Чи не ви просто любите, дружба, допомога, підтримка? Не існує місця для дітей, щоб отримувати задоволення, вони не мають інших батьків, щоб це зробити. Необхідно вийти за межі освіти і усвідомити, що батьківське ставлення значно впливає на дитину і це може бути складно.

Дитина не входила в цей світ від батьків, для них і за свою любов. Але що якщо він все ще ламає, клубний, повільний?

Якщо це не шкідливе для здоров'я і не небезпечно, то необхідно приймати будь-яку функцію. Дитина не сидить і прогулятися по дорозі, що некомфортний. Він в своїй природі, і один повинен любити його, як він є. Для більш серйозних проблем існує допомога від лікарів.

Діти в школі проходять через ієрархічний розподіл. І якщо дівчина вже підняла сумніви себе, то перші спроби її однолітків, щоб зашкодити її або відхиляти її буде коронувати з успіхом. Вона не зможе поборотися і буде приймати бджільництво надані. Кожного разу дівчина отримає підтвердження свого «пошкодження» і вважає себе нікому. Це ще гірше, якщо дитина зношує окуляри або окуляри.

ДепозитФотогалерея

Впевнені жінки важко приймати самостійні рішення. Для неї буде складно підібрати сукню в магазині, вийняти в шафі, що носити зовні. Неприємність запобігає виникненню в хлібопекарську випічку, тому що є страх всередині: «Ви повинні приховати себе так погано», приховати зовнішній вигляд за одягом і косметикою, потрібно бути кимось іншим, стати одним, що вам подобається.

Габаритний зображення

ДепозитФотогалерея

Впевнена жінка, відкриття шафи, бере на себе річ, кладе її і йде. Вона не страждає від вибору сукні в магазині, вона може виходити для хліба в пазами без розчісування і без макіяжу. Вона знає, що вона вже хороша і не витрачає час на додаткові завіси. По дорозі, якщо ви подивитеся на чоловіків, то вони роблять це все своє життя - не турбують.

р.

Дефіцит затвердження в дитинстві є загальним явищем в радянській моделі виховання. Ви застосуєте, як багато дерев'яних батьків розбилися, піднявшись покоління травмованих людей!

"Я був сором'язливим, щоб кинути перед родичами," визнати Алісу, 30. З цього, я зданий дзвонити всім, хоча я не. З приходом власних дітей я зрозумів причину проблеми. Я чую мою дочку на вулиці, «Що сором’язлива! Не торкнутися так багато, тепер кожен буде бачити! Вона сказала, що я, як дитина. Такі фрази не дозволяють дітям відпрацювати і висловлювати свої емоції.

Я не ховав мене, не зацікавився вечорами, як мій день був, вони не сказали, що вони любили мене, що я був розумний, красивий, дилігент. Я постійно сумніваю себе. й

Я був збитий з ременем - в радянські часи був дуже популярним покаранням. І я не розумію цей метод виховання батьків: як можна збити беззахисну дитину? Покажіть свою фізичну перевагу? Чи не збиті діти? Я. Ви пам'ятаєте що? Ноп.

На щастя, з часом, підходи до спілкування з дітьми. Дитина в сучасному родині Більше уваги, ніж раніше. Повага адвоката для дітей пропонує можливість переривати цю генеруючу травму.

Забороняється дати дитині негативні коментарі про його зовнішній вигляд або психічні здібності. Дитина повинна вчитися приймати і любити себе, як він, і батьки повинні підтримувати його в цьому.

р.

ДепозитФотогалерея

Я радий, що навіть у дорослому віці є можливість вилікувати дитинство турмоіл і навчатися жити щасливо без болю і болю. Кілька сеансів психотерапії дозволяють усунути такі травми, які з дитинства не дозволяли жити нормально.

І не лікуємо цю репрегенчу: після того, як зламану ногу і кровоточивими ранами, ми також звертаємо до фахівців за допомогою. Чому ми заперечуємо, що допомога терапевта?

Навіть якщо батьки не інвестували впевненості з дитинства, її можна підняти самостійно. Важливо пам'ятати, що не існує універсального стандарту краси і неможливо порадувати всіх. Намагатися порівняти себе з кимось є відходи енергії.

Як стати більш впевненим у собі
  1. Щоб розбити залежність від чужої думки, потрібно зупинити запит на друзів і родичів про ваш зовнішній вигляд. Питання, такі як «Чи можу я добре виглядати?», «Що подобається моє волосся?», «Як ви любите свою нову сукню? й
  2. Видаліть подруги або продавці, які допоможуть вам підібрати одяг і покладатися тільки на вашу думку.
  3. Ніколи не змініть розум і закінчити все.
  4. Люблю ваше тіло в цілому, не частини. Волосся, ноги, обличчя - все добре в комплекті.
  5. Зберігати себе, що ви унікальний, особливий і унікальний. Стоп порівняти себе з іншими і почати любити себе нічого.

р.

ДепозитФотогалерея «Я ніколи не зроблю те, що мій батько зробив» – часто говорять молоді мами і татами. На жаль, це не гарантує помилок. Але це добре, якщо ви зупинилися вчасно і приділіть увагу законності ваших дій.

Місце дитини в сім'ї Ви завжди повинні бути близькими до ваших батьків. Тому що це з ними, що він може вирішити свої вікові питання і подолати кризи.

Якщо ви визнаєте себе в цих оповіданнях, поділіться думками, як батьківство впливає на вашу поведінку дорослих. Чи потрібна дитина для вирішення мінімуму критики і тільки позитивного?