Рецепт салату з куркою і рибами

Що року, починаючи з листопада, я почав думати трохи про те, які страви будуть на плиті. Новорічний стілй Я намагаюся знайти щось цікаве і незвичайне, а також дізнатися, що краще підготуватися, щоб символ року (у 2019 році це жовта Земля свиней) приносить удачу в будинок.

З кожним роком змінюються страви, але є ті, які завжди присутні на святковому столі. Для багатьох, це обов'язково Олів'є, але для мене, Салат "Тасті свята"й

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

ДепозитФотогалерея

Найприємніша річ про цей салат, крім смаку, полягає в тому, що не потрібно варити або запікати все заздалегідь. І це займає не більше 5 хвилин, щоб приготувати!

Сьогодні видання. "Сайт" Розкажіть, Як зробити салат з куркою, гриби і солі. Справжній фаворит новорічного столу!

ДепозитФотогалерея

Салат з куркою та грибами Інгредієнти
  • 0,5 копчений курячий груди
  • 200 г маринованих грибів
  • 250 г солі
  • 150г сир
  • 2 цибулини
  • 3 ст. майонезу
  • сіль, перець за смаком
  • соняшникова олія

Рецепт салату з куркою і рибами , Україна

ДепозитФотогалерея

Підготовка
  1. Чистий, вимити і вирізати цибулю півкільцями. Рецепт салату з куркою і рибами

ДепозитФотогалерея

Залийте соняшникову олію в сковороду і обсмажте цибулю до золотистого. 377368

Кубик курки і сиру. Рецепт салату з куркою і рибами

Нарізати гриби на невеликі шматочки. Три найкрасивіших грибів кладуть біля - вони підуть прикрасити салат. Зріжте огірки по колах. Рецепт салату з куркою і рибами р.

У зручному контейнері поєднують всі порізані інгредієнти і додають охолоджену цибулю до них. Посипати і перцем. Заливаємо салат з майонезом і добре перемішуємо. Рецепт салату з куркою і рибами Габаритний зображення

Покласти салат в красиву миску і прикрасити грибами. Також можна прикрасити тертим сиром або гілочками петрушки - подача залежить тільки від ваших естетичних і смакових вподобань. Рецепт салату з куркою і рибами

Так, салат готовий. Бодибилдерши! Рецепт салату з куркою і рибами

Вечеря - це дні нудного, схожого, важко перетравити салати. Тому я пропоную вам рецепти 6 нудних салатів для святкового столу. Виберіть будь-який салат, який вам подобається і зробити його!

Як можна побачити, не варто витрачати весь день на кухні, щоб здивувати і порадувати гостей вишуканими стравами. Салат «Тасті свята» стане гідним святковийй

З нами і не забудьте поділитися рецептами!