18
Рецепт салату з сиром фета
Мій друг Lena пішов з коледжу і пішов жити в Іспанії. Ми добре спілкувалися, і один день запросив мене відвідати. Варто відзначити, що з школи Лена була пухнастою і дуже складною про це. Але коли я прийшов до неї, я бачив, що мій друг втратив вагу і був дуже непристойним.
ДепозитФотогалерея
Вона сказала, що відразу після прибуття вона почала контролювати свою дієту і серйозно займалася втратою ваги. Всі продукти харчування Lena варені, хоча дієти, але погані смачні. Але я особливо сподобалося один. майонезй Рецепт легко зробити, і "Сайт" Зв'язатися з нами
Сирний салат Фета Інгредієнти
Підготовка
Ось легкий, низькожирний і дуже оригінальний салат, отриманий за іспанською рецептурою. Для тих, хто слідує фігурі, це реальна знахідка, не салат. Це чудовий спосіб чистити голод, і ви не відновлюєте від нього взагалі. Насолоджуйтеся!
Якщо цей салат занадто екзотичний для вас, ви можете спробувати ще один легкий салат рецепт поспішаючи з моркви і насіння.
Навіть на дієті ви хочете солодощі, і в цьому випадку, у нас є особливий рецепт смачного пирога, з якого ви не отримаєте жиру.
Чи подобається вам рецепт? Ви можете зв'язатися з нами
ДепозитФотогалерея
Вона сказала, що відразу після прибуття вона почала контролювати свою дієту і серйозно займалася втратою ваги. Всі продукти харчування Lena варені, хоча дієти, але погані смачні. Але я особливо сподобалося один. майонезй Рецепт легко зробити, і "Сайт" Зв'язатися з нами
Сирний салат Фета Інгредієнти
- 1 може з зелених маслин
- 1 пучок листя салату
- 8 свіжих грибів
- 100г сир фета
- 2 ст.л. оливкової олії
Підготовка
- Очистити гриби, добре вимити і нарізати їх на тонкі скибочки.
ДепозитФотогалерея - Тепер процідити рідину з маслин в окрему ємність і розташувати гриби в ній. Залиште на 10-15 хвилин.
- Наріжте маслини на маленькі кола. Я обирає оливки, фаршировані лимоном, тому салат набуває легкий цитрусовий смак. Головне - вибрати маслини без насіння, їх легше працювати.
ДепозитФотогалерея - Зріжте листя салату або сверніть руки на невеликі шматочки. Я люблю, коли шматочки маленькі, і ви робите їх на свій смак.
ДепозитФотогалерея - З грибами, злити бруньку, фета з виделкою, а потім перемішати всі інгредієнти разом. Тепер качка в салаті з оливковою олією, і ви можете насолоджуватися нею. Не варто солити, бо маслини дають достатню сіль.
ДепозитФотогалерея
Ось легкий, низькожирний і дуже оригінальний салат, отриманий за іспанською рецептурою. Для тих, хто слідує фігурі, це реальна знахідка, не салат. Це чудовий спосіб чистити голод, і ви не відновлюєте від нього взагалі. Насолоджуйтеся!
Якщо цей салат занадто екзотичний для вас, ви можете спробувати ще один легкий салат рецепт поспішаючи з моркви і насіння.
Навіть на дієті ви хочете солодощі, і в цьому випадку, у нас є особливий рецепт смачного пирога, з якого ви не отримаєте жиру.
Чи подобається вам рецепт? Ви можете зв'язатися з нами