13
Як зробити композицію з орхідей
Орхідея є дійсно дивним квіткою! Багато жінок довго цінують її і вирощують її в горщиках в домашніх умовах. Моя мама, наприклад, має більше 10. каструлі різні кольори.
І все почалося з маленької дитини на квітучому фалаенопсисі, що вона приніс від роботи. Моя любов для орхідей перейде до мене, але недавно я більше не вирощую їх в горщиках, але зробити композиції з них, поєднуючи мій улюблений квітка з сукулентами і іншими рослинами. Тексти пісень, а це означає: І я скажу вам, це виглядає дивно!
р.
ДепозитФотогалерея
Ідея. Орхідея-садка Я шукав мій друг, який працює як ландшафтний дизайнер. І вона, в свою чергу, дізналася про цей метод, будучи на виставці квітів в Бельгії.
І сьогодні видання. "Сайт" Я вирішив поділитися з вами, шановним читачем, ця чудова ідея. Я рекомендую вам перевірити 10 надихаючих. Орхідеї композиції в змішаній посадці.
Орхідні композиції
І розібратися, як це зробити. ОрхідеяДивитися відео.
про:blank
Ще одна дива ідея!
Я також запропоную, як правильно доглядати за орхідеєю, щоб зберегти здоров'я цього живого декору протягом тривалого часу. Невелика турбота - і екзотична рослина регулярно порадує власника чарівними квітами.
Зберіть ваші улюблені рослини і створюйте їх. дивнийй Я впевнений, що, дивлячись на таку красу, всі ваші родичі і гості будуть радувати!
Розкажіть своїх друзів на соцмережах про цю дивовижну ідею посадки орхідей, адже натхнення так славне.
І все почалося з маленької дитини на квітучому фалаенопсисі, що вона приніс від роботи. Моя любов для орхідей перейде до мене, але недавно я більше не вирощую їх в горщиках, але зробити композиції з них, поєднуючи мій улюблений квітка з сукулентами і іншими рослинами. Тексти пісень, а це означає: І я скажу вам, це виглядає дивно!
р.
ДепозитФотогалерея
Ідея. Орхідея-садка Я шукав мій друг, який працює як ландшафтний дизайнер. І вона, в свою чергу, дізналася про цей метод, будучи на виставці квітів в Бельгії.
І сьогодні видання. "Сайт" Я вирішив поділитися з вами, шановним читачем, ця чудова ідея. Я рекомендую вам перевірити 10 надихаючих. Орхідеї композиції в змішаній посадці.
Орхідні композиції
- Така посадка виглядає як різновид довгоочікуваного букета, з якого неможливо зняти очі.
- Орхідеї в безпосередній близькості від сукулентів і трав'янистих рослин виглядають дуже ефектно, правда?
- Як я вирощую свою красу! 613066
- Я просто зачарований орхідеями. До речі, вони навіть називаються особливим способом - орхідеї. Вони вимагають установки систем життєзабезпечення, опалення та вентиляції, але ще один метод благоустрою можна порівняти з ними в престижу та краси.
- Орхідеї можуть похвалитися неймовірним різноманіттям. В той час як найпопулярніші види переносять умови приміщення, рідкісні сорти цих квітів вимагають особливого середовища. І найпростіший спосіб виростити примхливі види орхідей в сухарях.
- Дивовижна пишність!
- Пам'ятайте, що при посадці таких композицій рослини повинні відповідати обраним контейнерам. Особливо коли мова йде про флорарії!
- Такі композиції можуть бути чудовим подарунком, який порадує вас довго. ,00 Р
- При створенні таких композицій особливу увагу приділяють міні-орхідам. Ці рослини, як правило, не ростуть в чистому корі, так як більшість фаленописних орхідей стандартного розміру, але на своєрідній подушці, яка є щільним примханням мох спраги. Це які конкретні правила пов'язані з. доглядй
- Як бачите, одна орхідея хороша, а композиція з орхідеї ще краще!
І розібратися, як це зробити. ОрхідеяДивитися відео.
Ще одна дива ідея!
Я також запропоную, як правильно доглядати за орхідеєю, щоб зберегти здоров'я цього живого декору протягом тривалого часу. Невелика турбота - і екзотична рослина регулярно порадує власника чарівними квітами.
Зберіть ваші улюблені рослини і створюйте їх. дивнийй Я впевнений, що, дивлячись на таку красу, всі ваші родичі і гості будуть радувати!
Розкажіть своїх друзів на соцмережах про цю дивовижну ідею посадки орхідей, адже натхнення так славне.