Особливості радянського життя

Ностальгія в Радянському Союзі ще відчувається багато. Ті, хто жив у цій величезній країні, не пам'ятають безтурботним дітям, піснями в багатстві, першокласним повсякденним життям, доступними цінами, караючим станом. А ті, хто народилися пізніше, слухайте занурення оповідань старших товариств або родичів і уявіть, як перед тим, було добре.й Не подобається зараз...

Ми радянські громадяни так щасливі? Чи були в житті будівельників комунізму? Ми малоймовірно приїжджаємо до однозначного висновку, адже завжди будуть прихильники Радянського Союзу, а ті, хто випадково викликав цю величезну імперію Совк.

Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість про СРСР у словах очевидців – тих, хто відчував весь комфорт життя в землі радянських народів. Ці люди знали, що радянська їжа не завжди була хорошою якістю, і це їжа і одяг повинні бути “вироблені”. й

Я народився в 1977 в відносно заможливий Санкт-Петербург. Я пам'ятаю, як мої батьки були втілені бути друзями з Васею, поганим сусідом, але вони це робили, бо він працював у делі. Дядько Vasya завжди брудний і часто п'яний, але може стати гідним м'ясом. Мої батьки мали годувати мене і сестра. й

р.

ДепозитФотогалерея, я приїжджає з 1980 року. Я пам'ятаю, коли я був 8 років, я мав тільки зелене взуття, яке не вписався в будь-який наряд, тому що я не мав ніяких більш зелених речей. Але я ходив в босоні і я не даюся запитати. І зимове взуття! Коли ви йдете в школу в снігу, ваші ноги змочуються. Ні, що я, ні інші хлопці мали будь-яке взуття. Вент навколо з вологими ногами. й

« » » » » » » » » » » » » » »Їжа в СРСР - окрема історія. У черги для хліба розтягують, щоб вони стояли на годину і навпіл. М'ясо очікується ще довше. Якщо на контрабасі “Геркулес”, батьки купили коробки на складі. Водька була зазвичай продана тільки на купонах. й

Цікаві історії про останні абзаци. Декілька хитрощів, які застосовуються в реєстрі, щоб отримати горілкові штампи. Застосування було пізніше вилучено і спирт залишився. До речі, алкогольні напої були у великій кількості. Таким чином, навіть недбалки хотіли отримати спирт - це було вигідно для обміну щось.

ДепозитФотогалерея

Вони кажуть, що все в СРСР був найбільш природним і корисним. Я! Були сині курчати на полицях, очевидно, дратують голодування і зловживання. Молочний і сметанний крем. На щастя, мій бабуся знав менеджера магазину, тому ми отримали молоко, перш ніж було розведено. І отримавши сметану, вважається великим успіхом. й

Щоб купити необхідні товари або речі, вам довелося подорожувати на великі міста і перевозити величезні сумки з хорошими. Найчастіше це робили жінки. Іноді важко зрозуміти, як ці крихкі істоти вдається витягти так багато в руках.

Р

ДепозитФотогалерея

«Мати іноді відправили на ділові поїздки до Москви, і вона перевозила все, що вона могла дістатися звідти. Я пам'ятаю один день, вона заблокувала мішки, змащені на підлозі і м'яко з втомою.

«Якщо ви змогли подорожувати за кордоном або навіть до великого сусіднього міста, так як багато їжі, як можна взяти додому. Ковбаса, фрукти, вершкове масло, сир ...»

р.

Є багато таких історій про життя в СРСР. І ще є люди, які заперечували, що там було недолік. Ці громадяни радянського загартування стверджують, що полки були дійсно порожніми, але всі мали все в домашніх умовах. Для того, щоб вони знали, як отримати ...

Це дуже легко сьогодні: Я хотів купити його. Too випадковий і безперервний. Але перед тим, як все, що ви повинні були отримати, нехай в чергах, або купити від підлоги від далеких, ризикувати не тільки гроші, але іноді і власної свободи. Ось де романш був!

Що ви пам'ятаєте? Радянський Союз? Чи є життя дійсно краще, ніж це зараз?