Як зробити шоколад і банановий торт без випічки

Коли будинок має банани, печиво, сметану і желатин, і у мене є вільний час, я завжди зробив цей дивовижний десерт. Я дуже люблю, що його не потрібно запікати і не потрібно довго грати з тісто. Я просто візьміть бісквіт і пропустіть їх через болгарку (хоча можна подрібнити в блендері), а потім починайте робити крем (15 хвилин часу).

До речі, всі банани використовуються вкрай рідко, як правило, вони все частіше замішуються, збиті, подрібнюються. Так вони також не підходять для прикраси: вони швидко затемніють і виглядають не презентабельно.

І в цьому десерті вони не йдуть на шматки, але все! Банани всередині цього торта Прихована під шаром ніжного шоколадного мусу.

ДепозитФотогалерея

Цей торт виглядає дуже цікавим. Але найголовніше, його смак. Гентль, світло, нагадує м'який повітряний морозиво з ароматом бананів і ромів!

Сьогодні видання. "Сайт" Покажіть, як приготувати. банан-шоколадний десертй У охолодженому стані десерт легко нарізати і він відмінно зберігає форму!

ДепозитФотогалерея

Шоколадний банан Торт Інгредієнти для басис
  • 200г печиво
  • 80г вершкове масло

Наповнення інгредієнтів
  • 2-3 банани
  • 400мл сметана
  • 100 мл молока
  • 6 ст. цукру
  • 3 ст. какао
  • 15g миттєвий желатин

ДепозитФотогалерея

Підготовка
  1. Візьміть масло з холодильника і поставте на кухні при кімнатній температурі до розм'якшення. Як зробити шоколад і банановий торт без випічки

ДепозитФотогалерея

Пропустити бісквіт (У мене є тріщина) через м'ясорубку або блендер, щоб отримати стан дрібного глотку. Потім змішайте його з розм'якшеним маслом. Як зробити шоколад і банановий торт без випічки

ДепозитФотогалерея

Покласти тісто у вигляді і взяти його добре, потім покласти форму в холодильник. Як зробити шоколад і банановий торт без випічки

Щоб приготувати вершки, перемішати цукор, какао, молоко і желатин в зручному контейнері. Дивитися його добре. Як зробити шоколад і банановий торт без випічки

Залийте суміш в каструлю і покладіть її на середню вогонь. Нагріваємо суміш, періодично помішуючи, щоб розчинити желатин. Але не варте! Прохолодіть вершки, додайте сметану і знову перемішайте. Очистити банани, порізати їх навпіл, а потім покласти їх на тісто.

Залийте банани вершками і поставте десерт в холодильник на 3 години. Навіть краще, якщо він залишається там всю ніч. Як зробити шоколад і банановий торт без випічки

Це, шоколадний банановий десерт готовий. При бажанні можна прикрасити фруктами, горіхами або шоколадними чіпами. Бодибилдерши! Як зробити шоколад і банановий торт без випічки

Я також рекомендую вам дізнатися, як зробити банановий торт. Смак цього десерту дивовижний!

ДепозитФотогалерея

Як бачите, рецепт досить простий, крім того, можна розбити його на волі: додати горіхи, сухофрукти, шоколадні чіпси, шматочки мармеладу ...

Отже, якщо ви вирішили приготувати його, ви будете мати моменти істинної блаженності, коли їсти цю делікатесу. А десерт «Бразені банани» можна їсти у великих порціях і не краще!

Розкажіть про це дивне. кулінарний пошукДякую за це!