Ідеї для подачі риби до столу

До них завжди додано багато новорічних свят, і в сім'ї, дні народження. І з тих, хто в сім'ї є рибалок, ніхто не може обійтися без риби. обідній стіл!

Смак їжі, звичайно, залишається в першому місці, але зовнішній вигляд страв грає величезну роль в презентації і оформленні бенкету.

ДепозитФотогалерея

Рибалки, тому сьогодні видання "Сайт" Я приготував 9 кращих для вас. різання і обслуговування До столу. Як красиво, і головне, смачно!

1. Згідно з правилами подачі страв, рибного різання та асортименту риби розташовані на святковому столі на початку. Ідеї для подачі риби до столу

2. Для створення цієї яскравої страви використовується будь-яка солона або копчена риба. Ви можете придбати рибну гастрономію в супермаркеті, ви можете самостійно курити або посолити. Найголовніше, рибка повинна бути ріжуча максимально тонкою, як можливі скибочки, бажано по всій клітковині. Для цього знадобиться гострий ніж. Для роботи з охолодженою рибою можна злегка замерзнути.

3. З такої презентації стіл стає майже шедевром! Ідеї для подачі риби до столу

4. Актуальна прикраса для страви стане оливками і оливками, лимонними скибочками, зеленню різних видів і листя салату. Ідеї для подачі риби до столу

5. Що потрібно в підготовці до зимових свят! Ідеї для подачі риби до столу

6. Недавній риба-стушка Вони подаються частіше і частіше у вигляді сендвічів, які мають ніжний і легкий смак і виглядають дуже апетитно і красиво! Ідеї для подачі риби до столу

7. Я думаю, що я буду тримати ці ідеї. Ідеї для подачі риби до столу

8. Рибний асортимент - це не тільки риба, але і інші види морепродуктів, такі як креветка, мідії, ікра, тому вам потрібно розмістити всі компоненти ріжучих з риби, щоб вони добре бачити і можна легко приймати. Ідеї для подачі риби до столу

ДепозитФотогалерея

На рибній тарілці можна покласти безліч сортів риби: лосось, рожеве лосося, оселедець, скумбрія, галіт ... Як риба-платна зелень, лимони, оливки, оливки, ікра, яйця використовуються. Найголовніше покласти рибу на блюдо!

Ви можете переглянути ще більше ідей, ретельно вивчити цей відео. Доброго дня!

про:blank

Сіль маринованої риби – чудова делікація, без якої практично не може обійтися. З неї можна приготувати величезну різноманітність страв або просто подавати в якості закуски на столі.

Я раджу знати 5 кращих маринадів для засолювання риби в домашніх умовах. Оригінальні рецепти на будь-який смак!

ДепозитФотогалерея

Складно уявити святковий стіл без риборізкаДуже смачні страви.

При виготовленні нарізів намагатися не переборщити декор. Пам'ятайте, що мінімалізм завжди в місці! Нехай смачна риба, не лимон або оливки будуть головними на тарілці!

Повідомляйте своїх друзів про ці чудові ідеї, я впевнений, що вони будуть дроли після перегляду першої картини.