Підхід вчителя Шальва Амашвілі для викладання дітей

Викладач – це спосіб життя і стан розуму. Мова не перетворюється на виклик педагогіки звичайної роботи. Я хочу зробити це знову. пізнати любов всім вчителямДякую, дорогі, за роботу, щоб зберегти від загартування і повісити світло знань, освіченості нового чоловіка.

Ми підтримуємо святковий настрій з статтю про людську педагогіку. Шальва Олександрович Амонашвілі – приклад ідеального вчителя, радянського, грузинського та російського вчителя та психолога. академік АПН СРСР (1989 р.).

Сучасна. Історія Подаруйте її пострілом. Ось і вчителі, які діляться своїми думками про освіту дітей. А якщо деякі теорії досить сміливі в природі, то інші не підходять добре в голові. Якщо вони експериментують з дітьми?

У такому відповідальному питанні, як виховання дітей, потрібно довіряти тільки перевіреним фахівцям. А потім ім'я радянського і грузинського вчителя, психолога і просто шавлія Амонашвілі приходить до розуму - людина, яка стояв на походженнях гуманської педагогіки, відома як «Салва Амашвілі» Педагогія Амонашвілій

ДепозитФотогалерея

Людська педагогіка Сучасна педагогіка. Будь-який студент розповість вам, що складається з: відкрити підручник, читати, записаний в блокнот, закрити блокнот, відкрив щоденник і урок закінчений. Але це ще не працює. Нав'язуємо цю модель на дітей, і вони прийняли її, але не погоджуються з нею. Вони буряться, говорить Шальва Олександрович.

ДепозитФотогалерея

«У наш час світ був різним. Суспільство вимушених батьків, батьків вимушених дітей. Ці принципи були адекватними для авторитарного середовища. І сьогодні ми надягаємо дівчинку на дитину, яка була в класі. Він просто розбиває серце, сказав вчитель.

«Сьогодні багато вчителів чекають закінчення своїх свят, щоб піти в школу і наставник більше двох. Зайдіть в клас, вчитель вже повністю знає матеріал, тому він не зацікавлений. У навчанні, необхідно, щоб студент і викладач спільно взяли участь, дізнаючись тему разом. Що ми дійсно маємо? Тисячі уроків в дитинстві. й

872.84

ДепозитФотогалерея

У 1948 р. викладач літератури дав нам рік для вивчення вірша Шота Руставелі «Піхоль в тигровій шкірі». І навчався з нами. Кожен урок перетворився в симпозіум: ми сказали, що ми розуміли, що ми відчували, що ми не згодні. У цій роботі є місце для героїзму, любові та дивності. Ми проживали в день читання. й

«Я пізніше дізнався, що не мав права це зробити, бо нам довелося пройти весь перелік робіт. Але вона розуміла, скільки цього вірша дасть кожному Грузинському. Яка подяка вчителя зробив! Скільки разів в моєму житті я пам'ятав її уроки, коли я повинен зробити важливе рішення. І найчастіше це виявилося вірним, згадує Амашвілі.

«Вчительки можуть бути розділені на два студенти і відмінні студенти. Сама школа існує в культурі. Вона не може жити окремо. У школі є змагання, але це зайве. Для кожної дитини необхідно мати підхід. Посмішка повинна похвалитися, помилуватися. Не тільки сухі оцінки, наполягає мудрий вчитель.

«Чи є хороші викладачі, є хороші студенти. Але самі вихователі також повинні заохочуватися до поліпшення. Якщо учитель не хоче змінитися, ви не можете змусити його. А директор повинен зібрати команду для себе. й

ДепозитФотогалерея

Я пам'ятаю, ми займалися Московською гімназією No 20, корекційним. Коли ми збираємось ввести «гуманську педагогіку», ліву команду. Ми швидко занурюємо, що ми знайшли. Підготувати студентів, підтримувати вчителів. Амонашвілі згадують.

У навчальному центрі навчалася школа. Це тому, що викладачі повинні бути створені. Якщо ви просто варите на певній темі, то буде просто працівникам і просто математиками. Давайте вчителя розвивати, писати його людство і він стане краще, сказав Шальва Олександрович.

«Що залежить від батьків, які повинні задіяти дитину в житті як в казці. Зателефонуйте на почуття дитини, допоможемо впоратися з правопорушеннями, підтримкою. Непрямо на нього - розкажуть обструктивні історії, діляться власним досвідом. Налаштуйте на хорошій хвилі, дякую за позитивні слова та думки, учитель радить.

«Діти сьогодні найбільш талановиті. Навіть найзвичайніша дитина має талант. І почувають себе чудово вчителям, батькам, бабусям. З любов’ю і терпінням необхідно оволожити. й

Ось поради від майстра освіти, 87-річної Шальви Олександрович Амашвілі, які присвятили всьому свідомому житті педагогіці. Його модель освіти ґрунтується не на навчанні, але на взаємодії з дитиною на рівній нозі, щоб кожен учасник процесу був цікавим і комфортним. Що означає, що це означає?

Про те, як діти піднялися у Франції. Не допускається додаткова дитина, не завадить своїх змів і навчається завжди поважати старших. І, найдивовижніше, французьки роблять це. Але в Нідерландах батьки зазвичай думають тільки про себе, дозволяючи дитині самостійно вирішувати свої проблеми. Це несподіваний результат.

Що таке? Школа-освіта Ви думаєте, що це оптимальне? Поділіться думками в коментарях.