11
Інструкція по підготовці Новорічні cookie
До вибору Рецепти новорічних святІ тільки для кожного дня (до того, щоб поперти себе), я пропоную вам варити мої улюблені новорічні печиво.
Виглядає так само, як і реальні бампи, тому порадувати не тільки дорослим, але і дітям з зовнішнім виглядом. У той же час готується - дуже простий, але виходить - добре, це незрівняно смачно. Що не є причиною кулінарних зборів у колі родичів і друзів?
ДепозитФотогалерея
Новорічні печиво сьогодні "Сайт" Він розповість, як приготувати. Новорічні печивой Це дивовижна з першого шматка!
інгредієнти
ДепозитФотогалерея
Підготовка
Я також запропоную вам дізнатися, як зробити салат «Таст свята» з куркою, грибами та солоками. Справжній фаворит новорічного столу!
Ця солодкість буде виглядати дуже елегантно як на новорічному бенкеті, так і на звичайному добу. Обов'язково зробіть печиво за цим рецептом. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Поділитися з друзями Новорічний рецептй
Виглядає так само, як і реальні бампи, тому порадувати не тільки дорослим, але і дітям з зовнішнім виглядом. У той же час готується - дуже простий, але виходить - добре, це незрівняно смачно. Що не є причиною кулінарних зборів у колі родичів і друзів?
ДепозитФотогалерея
Новорічні печиво сьогодні "Сайт" Він розповість, як приготувати. Новорічні печивой Це дивовижна з першого шматка!
інгредієнти
- 120г вершкове масло
- 100г горіхів
- 1 яйце
- 2-2,5 ст.л. борошна
- 3 ст. цукру
- 4 ст.л. молока
- 1 канал згущений
- щіпка
- порошок
ДепозитФотогалерея
Підготовка
- У зручному контейнері змішайте яйця з цукром. Потім додайте молоко і добре збийте міксером або вінком вручну.
ДепозитФотогалерея - Розтопіть вершкове масло і додайте його до яєчної суміші.
ДепозитФотогалерея - В ємності з яєчною сумішшю проціджують через сито борошна і солі. Змішайте тісто жорсткого кольору.
- Готове тісто ділиться на дві частини. Поставте його під плівкою і вставте в холодильник на 1,5 години.
- Візьміть тісто з холодильника і натирайте на велику тертці. Паралельно, поверніть на духовку 180 градусів, щоб прогріти. Покрийте сковороду пергаментним папером і покладіть тісто на ньому. Випікайте близько 10-15 хвилин при температурі 180 градусів до золотистого кольору.
- Горіхи подрібнюють в велику крихту. Змішайте запечена крихта з вареним конденсатом і горіхами.
- Формуйте конус з солодкої маси за допомогою кісточки або скла, бажано звужувати до вершини форми, змочуючи скло водою, щоб не дотримуватися. При послузі посипте печиво цукровою пудрою.
- Саме це готові файли cookie. Бодибилдерши!
Я також запропоную вам дізнатися, як зробити салат «Таст свята» з куркою, грибами та солоками. Справжній фаворит новорічного столу!
Ця солодкість буде виглядати дуже елегантно як на новорічному бенкеті, так і на звичайному добу. Обов'язково зробіть печиво за цим рецептом. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Поділитися з друзями Новорічний рецептй