Інструкція по підготовці Новорічні cookie

До вибору Рецепти новорічних святІ тільки для кожного дня (до того, щоб поперти себе), я пропоную вам варити мої улюблені новорічні печиво.

Виглядає так само, як і реальні бампи, тому порадувати не тільки дорослим, але і дітям з зовнішнім виглядом. У той же час готується - дуже простий, але виходить - добре, це незрівняно смачно. Що не є причиною кулінарних зборів у колі родичів і друзів?

ДепозитФотогалерея

Новорічні печиво сьогодні "Сайт" Він розповість, як приготувати. Новорічні печивой Це дивовижна з першого шматка!

інгредієнти
  • 120г вершкове масло
  • 100г горіхів
  • 1 яйце
  • 2-2,5 ст.л. борошна
  • 3 ст. цукру
  • 4 ст.л. молока
  • 1 канал згущений
  • щіпка
  • порошок

ДепозитФотогалерея

Підготовка
  1. У зручному контейнері змішайте яйця з цукром. Потім додайте молоко і добре збийте міксером або вінком вручну.

ДепозитФотогалерея

2. Розтопіть вершкове масло і додайте його до яєчної суміші.

ДепозитФотогалерея
  3. В ємності з яєчною сумішшю проціджують через сито борошна і солі. Змішайте тісто жорсткого кольору.

4. Готове тісто ділиться на дві частини. Поставте його під плівкою і вставте в холодильник на 1,5 години.

5. Візьміть тісто з холодильника і натирайте на велику тертці. Паралельно, поверніть на духовку 180 градусів, щоб прогріти. Покрийте сковороду пергаментним папером і покладіть тісто на ньому. Випікайте близько 10-15 хвилин при температурі 180 градусів до золотистого кольору.

6. Горіхи подрібнюють в велику крихту. Змішайте запечена крихта з вареним конденсатом і горіхами.

7. Формуйте конус з солодкої маси за допомогою кісточки або скла, бажано звужувати до вершини форми, змочуючи скло водою, щоб не дотримуватися. При послузі посипте печиво цукровою пудрою.

8. Саме це готові файли cookie. Бодибилдерши!

Я також запропоную вам дізнатися, як зробити салат «Таст свята» з куркою, грибами та солоками. Справжній фаворит новорічного столу!

Ця солодкість буде виглядати дуже елегантно як на новорічному бенкеті, так і на звичайному добу. Обов'язково зробіть печиво за цим рецептом. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Поділитися з друзями Новорічний рецептй