23
Як правильно мити їжу
Моя мама працює як мікробіолог, так і з раннього віку я почув про «террабельних мікробів», які живуть всюди. І щоб вони не потрапили в тіло, сировина Не можна їсти.
Яблука з дерева неможлива, банани також слід полоскати перед пілінгом. І якщо ви збираєтеся варити з будь-яких продуктів, то необхідно мити їх першим!
ДепозитФотогалерея
Всі продукти харчування починаються з харчової промисловості. Ніщо простіше думати, все, що потрібно, щоб відкрити кран і замінити продукт під струменем води. Тільки тут і в цьому простому випадку є свої нюанси і труднощі, які говорять як мікробіологи і санітарні лікарі.
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість про 8 продуктів, які ви їстимете все життя. неправильной Хто думав!
ДепозитФото продукти приготування
Також я пропоную, як правильно мити холодильник так, щоб вироби залишалися свіжими довше. Безцінна консультація!
Перед виконанням цієї операції необхідно ретельно миємо руки теплою водою з милом, що дозволить уникнути передачі бактерій на продукти.
Тепер ви знаєте правду! Але ви, ймовірно, мати друзів, які їсти горіхи або сухофрукти не змиваються і не мити рис перед варінням. Про це читайте в соцмережах.
Яблука з дерева неможлива, банани також слід полоскати перед пілінгом. І якщо ви збираєтеся варити з будь-яких продуктів, то необхідно мити їх першим!
ДепозитФотогалерея
Всі продукти харчування починаються з харчової промисловості. Ніщо простіше думати, все, що потрібно, щоб відкрити кран і замінити продукт під струменем води. Тільки тут і в цьому простому випадку є свої нюанси і труднощі, які говорять як мікробіологи і санітарні лікарі.
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість про 8 продуктів, які ви їстимете все життя. неправильной Хто думав!
ДепозитФото продукти приготування
- Ризик
Ви знаєте, що незалежно від типу (long-grain, круглозерновий, коричневий нешліфований, білий полірований, basmati ...) рис слід мити три або більше разів до варіння. Це не пов'язано з наявністю можливого пилу або інших забруднень на крупах, але в крохмаль, який знаходиться на поверхні зерна. Після однієї мийки рису крохмаль в злакових пом'якшувачах і сприяє прилипанню зернових культур, тому каша буде досить в'язким в консистенції. Але добре промитаний рис буде виглядати чудово - зерно до зерна. Те ж саме потрібно робити з пшеничкою. Моя пшениця з 3-4 рази на прозору воду, для більш крихкості готової страви.
ДепозитФотогалерея - Брокколі і капуста
Є багато брелоків і ноків, в яких бактеріях можна приховати. Тому, перш за все, вони повинні зануритися на дві хвилини в чаші холодної води. Потім капусту необхідно ретельно промити під проточною холодною і гарячою водою.
ДепозитФотогалерея - Заморожені овочі
Моя мама побачила мене овочі з фабричних мішків в суп дитини, не за вагою (броколі, квасоля, капуста окремо заморожена) прямо з сумки. Я дав лекції про миття овочів з морозива. Так як не відомо, як чисті руки вони вирізати і покласти в ці мішки, не кажучи вже про заморожені овочі, які продаються за вагою. Так будь-які заморожені овочі перед приготуванням необхідно перенести на значок і залити окропом.
ДепозитФотогалерея - Молоко та молочні продукти
Пакет або пляшка молока, п'ятий йогурт на полиці супермаркету в будь-якій формі доступний для рук інших покупців, які проходять через контейнери в пошуках дати виробництва або відповідного пакету. Далі контейнери розкочуються на стрічці в касовому реєстрі, чистоту якого також далеко від ідеального. І як тільки ви відкриваєте сумку або пляшку, вхід бактерій з поверхні безкоштовно, тому краще ретельно промити пакет перед відкриттям.
ДепозитФотогалерея - Салат і виноград
Зелений салат і виноград необхідно мити під проточною водою. Потім слід опустити їх 3-5 хвилин в захисному розчині перекису води і водню (столова ложка на літр води). Замочування в цьому розчині навіть в такий короткий період часу допоможе позбутися від небезпечних бактерій. Потім салат або виноград необхідно ретельно промити і висушити.
ДепозитФотогалерея - Горіхи
Пам'ятайте: завжди миємо горіхи, навіть очищені! Ми не можемо точно знати, де вони зберігали або які вони транспортували. Крім того, лікуючи їх водою допоможе позбутися від фітикової кислоти, яка міститься в сирих горіхах.
ДепозитФотогалерея - Риби
Але тут буде сказати, що миття не завжди необхідно. Ви не повинні мити сиру рибу, якщо ви будете їсти її так. Під час термообробки всі бактерії в філе будуть знищені, але під час миття вони можуть переходити на будь-яку поверхню на кухні. Зверніть увагу, що після різання риби необхідно мити руки, ріжучу дошку і ніж добре.
ДепозитФотогалерея - яблука
Яблука (особливо на підставі) може накопичуватися бактерії і бруду. Спробуйте після ретельного миття під проточною холодною і гарячою водою, вирізати основи різання з яблук. Таким чином, ви можете захистити ваше тіло від небезпечних мікробів. Крім того, різні дослідження показали, що якщо ви залишаєте фрукти в воді з додаванням соди за 10 хвилин, навіть пестициди будуть очищені від їх поверхні, що означає, що такі яблука повністю безпечні.
, м. Київ
ДепозитФотогалерея
Також я пропоную, як правильно мити холодильник так, щоб вироби залишалися свіжими довше. Безцінна консультація!
Перед виконанням цієї операції необхідно ретельно миємо руки теплою водою з милом, що дозволить уникнути передачі бактерій на продукти.
Тепер ви знаєте правду! Але ви, ймовірно, мати друзів, які їсти горіхи або сухофрукти не змиваються і не мити рис перед варінням. Про це читайте в соцмережах.