Фрази, які ви не повинні давати без дітей

Він довго вірив, що людина, якщо він здоровий і красивий, повинен мати дітей. Якщо у вас є половинка, то діти повинні з'явитися найближчим часом. Але не всі молоді люди думають однаково. Багато людей свідомо відмовляються від дітей і воліють жити окремо або з їх партнером. Вони називають безтурботним.

ДепозитФотогалерея

Для того, щоб ви не хотіли, щоб діти, і це не було слів. Я не хочу мати дітей. Ми вважаємо, що їх вибір повинні бути поважними. Тому редакційна колегія "Сайт" Я приготував список причинних фраз, які ви не повинні сказати безплатно, але краще тримати себе.

Уявіть ситуацію, що ви дізналися про рішення вашого друга, щоб бути безтурботним, але категорично не згодні з нею. Тут ви обов'язково придумаєте дивовижну (не) думайте, щоб почати розторгувати її, зануривши її, а потім повністю посипавши казкові фрази, які зроблять її зміною. Але довіряю мене, почула все, що ви намагаєтеся сказати. І якщо людина більше 25 років, то швидше за все, вони прийняли рішення, спробуйте і не скажуть наступні 18 фраз.

Скажіть, що вони роблять людину невірно або просто сердитися. Всі ці фрази можуть знищити вашу дружбу назавжди, ви, ймовірно, не хочете. Навчіться бути ввічливими і не запитати стипендії.

1. А коли у вас є діти?
    Вам не потрібно запитати про це питання. По-перше, це особиста справа, і по-друге, він сказав вам, що він не збирається заспівати. Крім того, ви не завжди знаєте, що штовхнув людину на такий серйозний крок, можливо, такі питання болять свої почуття.
  2. Тексти пісень, а це означає: Тоді ви будете шкодувати!
    Це дуже непристойна, насправді ви хочете, щоб людина поганий майбутній. Ви не можете це зробити. А ви не Ванга, щоб знати, що хтось не шкодує.

ДепозитФотогалерея
  3. Діти – це сенс життя!
    Це подобається перегляд. Що може бути вірним для вас, але не для всіх. Зрозуміти, що людина знайшла сенс життя в іншому, спробувати зрозуміти і приймати її.
  4. Тире, ти кажеш? Коли ви народилися, ви будете знати, що втоми.
    Люди можуть втомлюватися на ряд причин. Життя не є конкурсом, який втомився від самих. Ви не можете знати про те, що йде в житті людини прямо зараз, не кажучи вже про нього, щоб розібрати.

ДепозитФотогалерея

5. Ви просто не маєте права людини!
    Може бути не, але не використовувати його як аргумент. Для того, щоб образити, мусити і вижити про своє особисте життя - і це все в одному вироку.
  6. Ви просто знаєте себе!
    Яким чином? Ми не можемо сказати, що ми хочемо, щоб наша гіпотетична дитина. Яка людина, замість того, щоб мати дитину, вирішила допомогти іншим і займатися благодійністю? Так само себе?

ДепозитФотогалерея

7. Ви зміните вашу думку пізніше, але це буде занадто пізно.
    Або він не буде. Не знаю, але тепер людина вирішила. Зберігати, що думав себе. Якщо ви попросите розповісти мені, що це подобається жити з дітьми, то ви можете поділитися своїми спостереженнями. До тих пір, поки це краще тримати спокійно.
  8. Що робити, якщо ваша мама була безтурботною?
    Питання та відповіді Перша відповідь, яку бджіл за себе, є: «Я не хотів би відповісти на питання, що виникають зараз!»

ДепозитФотогалерея
  9. Що таке нещастя! За годинником є катання.
    Дозволяти їх Не дивно, що ваш годинник.
  10. Якщо ви віддаєте народження, ви будете.
    Багато дітей, які не відчувають себе від неї. Вони розуміють, що вони не будуть щасливі з висиханням дітей і не зможуть надати дитині належну любов. Це не обов'язково змінюється після народження дитини. Шукайте, скільки дітей-сиріт є, їх батьки з яких причин не люблять їх після народження.

ДепозитФотогалерея

11. Подумайте про чоловіка, він потребує дитини. Якщо ви не захочете, то підемо іншому чоловіка!
    Перш за все, є багато безтурботних чоловіків, крім того, такі питання обговорюються в парі. По-друге, якщо людина хоче залишити, він залишить дитину. І має дитину тримати чоловіка невірно і ступеню.
  12. Там зайчик, є газон.
    Поверніть дитину на ноги непросто. Для деяких людей, фінанси грає ключову роль у відмові, чи є дитина. Коли вони думають про це, вони розуміють, що вони не мають цього газону. І якщо ви не збираєтеся його на людину, то не слід використовувати, що зламане слово.

ДепозитФотогалерея

13. Хто дає вам склянку води, коли ви старієте?
    Не всі діти подбають про батьків старшого віку, і діти здаються не для цього. Після того, як чоловік прийняв рішення, він якось піклується про себе.
  14. Ви ніколи не розумієте, що любов.
    Дуже суперечливий позов. Любов буває не тільки дітям, а критерії справжньої любові болючно суперечливі, щоб підняти цю тему на всюди.

ДепозитФотогалерея
  15. Зачекайте, чекайте, після 40-хворих ви будете мати дитину.
    Що таке загроза або погане бажання. Такі саркасті і токсичні фрази краще тримати на собі. Більш того, існує безліч прикладів, коли і після 40 жінок народилися здоровими дітьми.
  16. Не боїться, я блюв.
    О, ті передчасні обіцянки. Коли ви породжуєте дитину, скажте: «Для тебе народжують мене або себе?» Що часто буває.

ДепозитФотогалерея

17. У вас є гроші і велика квартира, чому ви не народилися?
    Зважаючи на інші гроші і можливості людей дуже погано, тому.
  18. ЗДОРОВ'Я - природний план.
    Так, у нас є репродуктивні органи для дітей. Або ні. Природа переконана, що людська гонка не переривається, але залишила нас вибором. Ви повинні дозволити собі чоловіка.

ДепозитФотогалерея

Всі ці фрази так рубають, що вони іноді навіть безглузді і абсурд. Якщо ви вважаєте себе доброю і толерантною особою, ви ніколи не будете використовувати їх знову. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Про те, чому люди все частіше відмовляються від дітей і як вони мотивують її. Цікаво читати, допомагає зрозуміти їх краще.

Як ви відчуєте дитину? Про нас в коментарях!