Рекомендації кардіолога Олександра Недоступу для підтримки серця

Серце любить і надії, серце болить і приймає, вона холодна, і вона гаряча як полум'я. З давніх часів серце прикріпило важливе значення не тільки до найважливішого м'язового органу, а й до органу конвекції, органу почуттів і релігійного сприйняття. Серце займає центральне місце в духовному житті людини, воно безкінечно згадується в Біблії, а батькові святих закликають його «забудити причину». «Наше серце – скарб. Порожнити його відразу і ви беггар. – Заслужений де Балзак

ДепозитФотогалерея

Редакція "Сайт" Я вирішив запитати досвідченого кардіолога Олександра Неавіста, чому серце дано не тільки в медицині, але і в духовному світі. Що таке серце і чому це найголовніше? Як зберегти сердечник?

Чому серце є найважливішим органом у фізичному та духовному світі? «Я лікар-терапевт і кардіолог, що працюють з пацієнтами щодня. Я знаю досить добре, як працює серце: які клапани він має, яка провідна система, як це контракти, як вона збиває. Я знаю, як і коли це хворе. Звісно, між емоційним життям людини і серцем його не існує.

Коли людина відчуває деякі емоції, серце відразу реагує на це: вона б'є, або заморожує за хвилину. Під впливом сильних почуттів, людина ненав'язливо розміщує свою руку на серці. Серце болить з неприємними емоціями, з деякими трагічними новинами. І мозок, голова, розум? Тексти пісень, а це означає: Чи не все про віру? Як багато великих інтелектів! Як можна уявити все це без голови? ?

Який комплекс є людським серцем? “Здавалося б, м'яз, клапани ... Тим часом серце нескінченно складне. М'язи не будуть контрактувати самостійно. Але є річ про серце -- провідна система - нерви, які проходять через серце. Електричні струми проходять через них, викликаючи серце до контракту. У цій провідній системі є вентиляційний шлуночковий пакет Hisas -- також ціла система.

І цей нервовий вузол так складний, тому незрозумілий, так мудро і цікаво влаштований, що у нас навіть є афоризм: атріовентрикулярний вузол - острів чудес в океані невідомого. Коли ви починаєте дізнатися більше про це ... О Боже мій, є так багато мудрості і невідомих процесів. Дивовижна

ДепозитФотогалерея

Чому хвороби серця найбільш поширені, особливо в Росії? «За всю свою складність, за всю свою мудрість, серцево-судинна система дуже крихка. Ось чому люди хворіють так часто. Система серцево-судинної системи бере участь у всіх: у забезпеченні фізичної мобільності та інтелектуальної діяльності, займається перевезенням поживних речовин, кисню.

І все ж дуже вразливе! Як тільки людина починає жити, серце починає працювати. Серце плода вже працює. й

р.

ДепозитФотогалерея

Чому чоловіки найчастіше страждають серцево-судинною хворобою? «Такий догляд за людьми!» У жінок гормони мають вазолідуючу дію і є захисниками здоров'я серця. Отже, відсутність або невелика кількість гормонів жіночої статі є першою причиною морбідності серед чоловіків. Другий паління. Це велике зло і агресія.

Чоловіки - воїни, чоловіки - стратеги, чоловіки босів, чоловіки відповідальні за свою країну, за їх колектив. Президент зазвичай також чоловік. Чоловіки, по долі, схильні до сильного навантаження на нервову систему і серце. й

Як впливає стрес і депресія на роботу серця? Лікар Я знаю, як багаті люди і ченці страждають гіпертонічною хворобою, астмою і виразками. Виявилося, що вони хворіли однаково часто. Але ченці хворіють простіше! Чому? Вони не мають цього пригнічення духу. Для бізнесмена, щоб хворіти, розбити - це трагедія. Він отримує нерв, він отримує нерв, він отримує стрес. А монахи, вони несуть!

р.

У якому віці слід почати доглядати за серцем? «Парентії повинні бути першими. Коли дитина народжується, вона повинна бути захищена - одна, помірна - дві, годувати правильно, коли він виростає, і час відірвати його з грудей - три. Фізична активність є обов'язковою. Щоб захистити своє серце від народження. Розкажіть, як це важливо і які захворювання виникають навіть у молодих людей. й

45900Р

ДепозитФотогалерея Коли виникають загострення серцево-судинної патології? «Оцінки відбуваються цілий рік. Особливо коли є магнітні бурі. Що ми знаємо про інтеграцію? Це дуже серйозно. Я довго даю цю пораду хворим: купити барометр і дивитися цей пристрій.

Якщо стріла знизилася, хоча погода не змінилася, підготувавши до того, що неприємні відчуття почнуться - стрибки тиску, аритмії атак. Коли я писав мій докторат багато років тому, я навчився, як погода впливає на аритмію. Я навіть працював з Гідрометеорологічним центром. й

р.

ДепозитФотогалерея

Як боротися з кимось, хто має інфаркт? Ми обов'язково зателефонуємо! Профілактика захворювань серця - надзвичайно важлива річ. Великий терапевт Григорій Антонович Захаріін сказав: «Тільки профілактична медицина та гігієна можуть життєздатно сперечатися з недугами мас». Що було вже сто років тому. Ви повинні бути особливо обережними з вашого будинку. Не з незнайомцями, не на роботі, але в домашніх умовах. Найвищі рани нанесені в домашніх умовах.

ДепозитФотогалерея

Що відбувається людині, яка має пересадку серця? Чи змінюється він? «Зміни, як і будь-який, хто мав велику операцію. У мене є позитивне ставлення до трансплантації і неодноразово надіслали людей до цієї операції. Якщо серце було повністю відповідальним за особистість людини, вона буде різною особою після пересадки.

Отець Анатолій був ректором церкви Інституту трансплантології. Я знаю його довго. Я запитав його, якщо він помітив, що люди змінюються після пересадки серця. Він відповів категорично, що він не зробив. й

175340 р.

ДепозитФотогалерея

Серце є важливим і незамінним органом! Від правильної роботи всієї серцево-судинної системи безпосередньо залежить стан інших органів і систем організму. З іншого боку, здоров'я серця відповідальна за життя людини.

В умовах постійного стресу, бідної екології та недбалого ставлення до власного здоров’я серця потребує особливого догляду. Ви можете відмовитися від куріння, контроль їжі, перемістити більше і регулярно відвідувати лікаря для профілактичних оглядів - серце подяка Вам більше, ніж що завгодно!

Це краще мати профілактичні чеки один раз на рік, ніж лежати на робочому столі раз в житті, прямо? Якщо ви знайдете нашу статтю корисними, поділитися своїми друзями!