21
Як садівник прикрасить будинок на новорічних святах
Різдвяне дерево важливе Новорічна ніч! І тут є безліч варіантів: як жити - ate, pines, fir, так і штучний - магазин імітацій живих дерев або незвичайних, зроблених своїми руками.
Я люблю запах справжніх голок, але ріжучі дерева для задоволення є нелюдно. Красиве дерево є одним, що росте в лісі. Крім того, в домашніх умовах живі ялинки не прослужать довго, часто розсипають, а потім у вас є ще шість місяців, щоб знайти ялинкові голки всюди. Але мій чоловік прагне зберегти дерево живим.
Я недавно дізнався про варіант, який обов'язково прийме корінь в сім'ї. І це сукулентй
Незвичайні ялинки Сукуленти давно люблять багато для своєї екзотичної краси і невибагливості, але рідко хто знає, що ці чудові рослини можуть створити дивовижну живу композицію, наприклад, ялинку. Ця ідея зараз набирає популярність у Західній Європі.
Сьогодні видання. "Сайт" покаже вам цікаво сукулентй Він також розкриє, як це можна зробити в домашніх умовах. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
252552
ДепозитФотогалерея
Також я пропоную вам ознайомитися з 14 більш ідей для незвичайних посадок композицій з сукулентів. Не потребує догляду, просто трохи води раз на тиждень і сонячне місце!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ідеальна альтернатива Живі красуні лісу.
Скажіть ваші друзі в соцмережах про цю дивовижну ідею, тому що натхнення є настільки цікавим!
Я люблю запах справжніх голок, але ріжучі дерева для задоволення є нелюдно. Красиве дерево є одним, що росте в лісі. Крім того, в домашніх умовах живі ялинки не прослужать довго, часто розсипають, а потім у вас є ще шість місяців, щоб знайти ялинкові голки всюди. Але мій чоловік прагне зберегти дерево живим.
Я недавно дізнався про варіант, який обов'язково прийме корінь в сім'ї. І це сукулентй
Незвичайні ялинки Сукуленти давно люблять багато для своєї екзотичної краси і невибагливості, але рідко хто знає, що ці чудові рослини можуть створити дивовижну живу композицію, наприклад, ялинку. Ця ідея зараз набирає популярність у Західній Європі.
Сьогодні видання. "Сайт" покаже вам цікаво сукулентй Він також розкриє, як це можна зробити в домашніх умовах. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
252552
ДепозитФотогалерея
- Для такого незвичайного різдвяного дерева можна використовувати будь-який різновид сукулентів (від кам'яної троянди до улюбленого алое і Каланхое).
ДепозитФотогалерея - Таке красиве живе дерево сукулентів не протирає або розсипається. Довгий час ми будемо радіти вашій родині.
ДепозитФотогалерея - Для створення цієї краси вам знадобиться: флористична губка (оазис), сукуленти, дерев'яна рама з металевою шпилькою і садовим ножем. Виріжте конус з оазису, потім зробіть невеликі отвори в ній ножем.
ДепозитФотогалерея - Встановити флористичну губку на дерев'яному каркасі, надіти її на металеву шпильку. Поставте свої сукуленти в отвори оазису.
ДепозитФотогалерея - Зверніть увагу, що вам не потрібно забувати про полив, щоб ялинка від сукулентів послужить вам довше.
- А якщо ви вирішили на більшій ялинці, то в якості основи буде раді взяти дротяний каркас, адже флористична губка набагато дорожче. Обгорніть каркас металевою сіткою, закріпивши її на каркасі дротом. Додати грунт всередині конуса і обв'язувати каркас мохами. Чисті клітини стануть кишенями для посадки сукулентів.
ДепозитФотогалерея - Шукайте, як це красиво!
- Добре збережені культури, але вони не будуть рости і розвиватися. Тому, якщо ви хочете зберегти їх, після свят, сукуленти потрібно пересаджувати в горщик грунту.
- Замовити сукулент Він був пишним і елегантним, потрібно дати час вирощувати рослини, покласти коріння в грунт і розтопити один одному. Якщо ви не хочете чекати складу, щоб виростити, заповнивши простір між рослинами меншими екземплярами сукулентів або їх висихання.
Також я пропоную вам ознайомитися з 14 більш ідей для незвичайних посадок композицій з сукулентів. Не потребує догляду, просто трохи води раз на тиждень і сонячне місце!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ідеальна альтернатива Живі красуні лісу.
Скажіть ваші друзі в соцмережах про цю дивовижну ідею, тому що натхнення є настільки цікавим!