Чому варто збирати коні в будь-яку погоду

Сонце дійсно чудово. Не тільки вони прикрашають дерева, але вони можуть. прикрасити будинок на зимові свята. У пострадянських країнах, конусах або насіннях, так як вони також називаються в спільних людей, асоціюються з Новим роком, одягнені ялинки і запахом маргінів.

У західних країнах вони прикрашені традиційними вінками на Різдво. Цей декор виконаний з гілок дерева, прикрашених луками, намистинами, свічками і штучним снігом. Готовий склад кріпиться до вхідних дверей або поміщається на святковий стіл.

р.

ДепозитФотогалерея

Красиві вироби з конусів Сьогодні редакція "Сайт" У мене є 11 "сильні ідеї" ручної роботи з конусів, які обов'язково будуть корисні для вас напередодні Нового року. Мої руки свербіжні, щоб зробити No 7!

1. Чи знаєте ви, що ялини та сосни збираються протягом зими? І вони зрілі і починають падати в середині осені. На гілках виростають «закриті» конуси: їх ваги щільно вписуються разом, тим самим захищаючи насіння. Під ногами осені килим зазвичай лежить вже відкриті копії. Власники заміських будинків і котеджів для заміського переїзду в найближчий ліс. Жителі квартир в мегаполісі зазвичай йдуть на парки.

ДепозитФотогалерея

2. Після збору конусів необхідно обробити. Цей етап має велике значення, оскільки вироби можуть втратити свою форму протягом часу! Якщо ви отримали вигнуті зразки або, навпаки, потрібно вигнути в певному напрямку, то форма легко регулювати. Для цього необхідно набрати в невелику чашу холодної води і замочити коні в ній на ніч.

Уранці знімають конуси з рідини, а в місцях, які необхідно регулювати, витягують конус міцною ниткою і висушують заготовку.

ДепозитФотогалерея

3. Я люблю ці ідеї! Я думаю, що я заощаджу пару, щоб зробити спокійні ночі. 15459879

ДепозитФотогалерея

4. І для освітлення конуса необхідно приготувати розчин води і відбілювання в співвідношенні 5: 1. Смоктати бамперів в ній за 1 до 2 годин. Потім ретельно висихати заготовки і мити їх милом і водою, щоб видалити мікроскопічні частинки побутової хімії. Р.

5. Для висихання конусів перед початком творчості розташуйте їх на чавунній сковороді в одному шарі, щоб невелике місце збереглася між ними. Встановити вогонь до мінімуму. Висихати конуси до повної готовності, періодично перевертаючи. Не потрібно використовувати сковороду кришкою.

ДепозитФотогалерея
  6. Різдвяне дерево можна зробити своїми руками з простих соснових конусів. Для цього вам знадобиться картон, клей, хвойні гілки або настоянка і, звичайно, самі шишки.

7. Новорічні вироби з дітьми – це задоволення! Тому що ваша дитина так щаслива, щоб зробити важливі речі з батьками. Насолоджуйтеся створенням щось нове!

ДепозитФотогалерея

8. Таке ремесла може стати різдвяним сувеніром для онуків, і, можливо, навіть для самого Санта Клауса!

ДепозитФотогалерея
  9. З конусів можна зробити не тільки ювелірні вироби або букети, але і вінки, іграшки, свічникиВони прикрасить приміщення і святковий стіл. 49877629

10. Ще одне велике оформлення може стати новим роком. гірляндай Створення цього виробу не займе багато часу!

ДепозитФотогалерея

11. Підготовка до свята починається поріг. Осінній обрамлення дверцят заміщений зимовими мотивами і відносить до зимової казки. Для того щоб зробити таку прикрасу, потрібно вирізати основу вінка у вигляді кола пластика, картону, гнучких гілок або дроту. Наклейте невеликі кільця на конях, попередньо оберіть декор для конусів або залиште їх у первісній формі. Поставте конус на дріт за допомогою натягування. Наприкінці роботи скручуємо краю дроту і прикрасить вінок великим бантом.

Також можна прикрасити вінок з будь-яким імпровізованими матеріалами: фарбою, блискіками, стрічками, намистинами, намистинами.

ДепозитФотогалерея

Немає необхідності запускати по магазинах і купити декор для божевільних грошей. Багато цінних матеріалів під рукою! Шматочки тканини, стрічки, намистини, різні натуральні матеріали, які буквально лежать під ногами, добре і фарба – це досить!

Я пропоную вам дізнатися про 11 ідей новорічних прикрас, які ви можете легко зробити своїми руками, не витрачаючи багато грошей на святкове оформлення!

ДепозитФотогалерея

Як видно, з використанням конусів можна зробити декоративні композиції, які не тільки створять затишку і новорічну атмосферу, але і освіжають інтер'єр. До категорії таких виробів можна віднести: ikebana, topiary, свічник, різдвяний вінок на двері, різні різдвяні іграшки ...

Скористайтеся цими ідеями і створенням у вашому домі. святковий! І не забудьте поділитися статтю з друзями, працювати дива разом!