22
Чому варто збирати коні в будь-яку погоду
Сонце дійсно чудово. Не тільки вони прикрашають дерева, але вони можуть. прикрасити будинок на зимові свята. У пострадянських країнах, конусах або насіннях, так як вони також називаються в спільних людей, асоціюються з Новим роком, одягнені ялинки і запахом маргінів.
У західних країнах вони прикрашені традиційними вінками на Різдво. Цей декор виконаний з гілок дерева, прикрашених луками, намистинами, свічками і штучним снігом. Готовий склад кріпиться до вхідних дверей або поміщається на святковий стіл.
р.
ДепозитФотогалерея
Красиві вироби з конусів Сьогодні редакція "Сайт" У мене є 11 "сильні ідеї" ручної роботи з конусів, які обов'язково будуть корисні для вас напередодні Нового року. Мої руки свербіжні, щоб зробити No 7!
Немає необхідності запускати по магазинах і купити декор для божевільних грошей. Багато цінних матеріалів під рукою! Шматочки тканини, стрічки, намистини, різні натуральні матеріали, які буквально лежать під ногами, добре і фарба – це досить!
Я пропоную вам дізнатися про 11 ідей новорічних прикрас, які ви можете легко зробити своїми руками, не витрачаючи багато грошей на святкове оформлення!
ДепозитФотогалерея
Як видно, з використанням конусів можна зробити декоративні композиції, які не тільки створять затишку і новорічну атмосферу, але і освіжають інтер'єр. До категорії таких виробів можна віднести: ikebana, topiary, свічник, різдвяний вінок на двері, різні різдвяні іграшки ...
Скористайтеся цими ідеями і створенням у вашому домі. святковий! І не забудьте поділитися статтю з друзями, працювати дива разом!
У західних країнах вони прикрашені традиційними вінками на Різдво. Цей декор виконаний з гілок дерева, прикрашених луками, намистинами, свічками і штучним снігом. Готовий склад кріпиться до вхідних дверей або поміщається на святковий стіл.
р.
ДепозитФотогалерея
Красиві вироби з конусів Сьогодні редакція "Сайт" У мене є 11 "сильні ідеї" ручної роботи з конусів, які обов'язково будуть корисні для вас напередодні Нового року. Мої руки свербіжні, щоб зробити No 7!
- Чи знаєте ви, що ялини та сосни збираються протягом зими? І вони зрілі і починають падати в середині осені. На гілках виростають «закриті» конуси: їх ваги щільно вписуються разом, тим самим захищаючи насіння. Під ногами осені килим зазвичай лежить вже відкриті копії. Власники заміських будинків і котеджів для заміського переїзду в найближчий ліс. Жителі квартир в мегаполісі зазвичай йдуть на парки.
ДепозитФотогалерея - Після збору конусів необхідно обробити. Цей етап має велике значення, оскільки вироби можуть втратити свою форму протягом часу! Якщо ви отримали вигнуті зразки або, навпаки, потрібно вигнути в певному напрямку, то форма легко регулювати. Для цього необхідно набрати в невелику чашу холодної води і замочити коні в ній на ніч.
Уранці знімають конуси з рідини, а в місцях, які необхідно регулювати, витягують конус міцною ниткою і висушують заготовку.
ДепозитФотогалерея - Я люблю ці ідеї! Я думаю, що я заощаджу пару, щоб зробити спокійні ночі. 15459879
ДепозитФотогалерея - І для освітлення конуса необхідно приготувати розчин води і відбілювання в співвідношенні 5: 1. Смоктати бамперів в ній за 1 до 2 годин. Потім ретельно висихати заготовки і мити їх милом і водою, щоб видалити мікроскопічні частинки побутової хімії. Р.
- Для висихання конусів перед початком творчості розташуйте їх на чавунній сковороді в одному шарі, щоб невелике місце збереглася між ними. Встановити вогонь до мінімуму. Висихати конуси до повної готовності, періодично перевертаючи. Не потрібно використовувати сковороду кришкою.
ДепозитФотогалерея - Різдвяне дерево можна зробити своїми руками з простих соснових конусів. Для цього вам знадобиться картон, клей, хвойні гілки або настоянка і, звичайно, самі шишки.
- Новорічні вироби з дітьми – це задоволення! Тому що ваша дитина так щаслива, щоб зробити важливі речі з батьками. Насолоджуйтеся створенням щось нове!
ДепозитФотогалерея - Таке ремесла може стати різдвяним сувеніром для онуків, і, можливо, навіть для самого Санта Клауса!
ДепозитФотогалерея - З конусів можна зробити не тільки ювелірні вироби або букети, але і вінки, іграшки, свічникиВони прикрасить приміщення і святковий стіл. 49877629
- Ще одне велике оформлення може стати новим роком. гірляндай Створення цього виробу не займе багато часу!
ДепозитФотогалерея - Підготовка до свята починається поріг. Осінній обрамлення дверцят заміщений зимовими мотивами і відносить до зимової казки. Для того щоб зробити таку прикрасу, потрібно вирізати основу вінка у вигляді кола пластика, картону, гнучких гілок або дроту. Наклейте невеликі кільця на конях, попередньо оберіть декор для конусів або залиште їх у первісній формі. Поставте конус на дріт за допомогою натягування. Наприкінці роботи скручуємо краю дроту і прикрасить вінок великим бантом.
Також можна прикрасити вінок з будь-яким імпровізованими матеріалами: фарбою, блискіками, стрічками, намистинами, намистинами.
ДепозитФотогалерея
Немає необхідності запускати по магазинах і купити декор для божевільних грошей. Багато цінних матеріалів під рукою! Шматочки тканини, стрічки, намистини, різні натуральні матеріали, які буквально лежать під ногами, добре і фарба – це досить!
Я пропоную вам дізнатися про 11 ідей новорічних прикрас, які ви можете легко зробити своїми руками, не витрачаючи багато грошей на святкове оформлення!
ДепозитФотогалерея
Як видно, з використанням конусів можна зробити декоративні композиції, які не тільки створять затишку і новорічну атмосферу, але і освіжають інтер'єр. До категорії таких виробів можна віднести: ikebana, topiary, свічник, різдвяний вінок на двері, різні різдвяні іграшки ...
Скористайтеся цими ідеями і створенням у вашому домі. святковий! І не забудьте поділитися статтю з друзями, працювати дива разом!