Меню для дня з Катерини Медушкіна

Здоровий спосіб життя тепер у моді. Ті, хто пропагує його, швидко стають популярними. Нещодавно, наприклад, багато почали говорити про Катя Медушкіна, спортивний дієтолог, фітнес-тренер, фахівець з підготовки програм харчування та тренінгу для корекції ваги.

Дівчина бере участь в різних змаганнях і веде онлайн-проект здорової втрати ваги "Бікіні-бум з Катя Медушкіна". Катя вірить, що ключ до красивого і струганого фігури будь-якої жінки є правильне і раціональне харчування.

Для того, щоб показати, що ця їжа повинна бути, Катя вирішила пофарбувати її щодня. Його вміст калорій становить 1,990 калорій на баланс і 1,600 на дефіциті.

1. Сніданок: 50 г вівсяного, 1 варене яйце, 1 великі сезонні фрукти. Співвідношення BCJI: 333/18/11/41.

ДепозитФотогалерея
  2. Перша закуска: 150 г сиру, ще один фрукт, 1 ч.л. меду. БЦДЖС: 228/27/8/11.

ДепозитФотогалерея

3. Обід: 50 г гречки, 120 г запеченого курячого бенкету в соусі з гірчицем, 200 г салату сезонних овочів приправили рослинною олією. БЦДЖУ: 413/30/13/44.

ДепозитФотогалерея

4. Друга закуска: салат з овочів і консервованої туни (150 г), приправлений оливковою олією. БЦДЖС: 163/15/3/2.

ДепозитФотогалерея
  5. Вечеря: 150 г маложирних сортів риби, 200 г овочевого салату. БЦДЖС: 279/14/15/22.

ДепозитФотогалерея

6. Половина години перед сном: стакан кефіру або йогурту і 50 г сиру 5% жиру. БЦДЖС: 100/7/2.5/10.

ДепозитФотогалерея

«Щоб люди просто не мають знань про правильне харчування, здорові втрати ваги і спорту. І голодні дієти і неналежно організована фізична активність призводить до розгортання результатів і повного розчарування, говорить Катя.

Медушкін зазвичай навчається три рази на тиждень. Скажіть, що це достатньо для підтримки форми, і для отримання м'язової маси. Залежно від мети, тільки зміни схем навчання.

Жінка почала займатися спортом тільки після усвідомлення важливість здорового способу життя. З тих пір її фігура і ставлення до життя змінили багато: «Не тільки її тіло, але її обличчя змінилося. Набряки, сумки під очима пішли, шкіра стала щільністю і більш еластичною. Навіть овальні обличчя змінилися. й

«Така краса для мене – це постійний рух вперед і прагнення до кращого не тільки в собі, але і в інших». Жінка відчуває себе гарною, коли вона починає любити себе більше, відчувати її тіло, піклуватися про себе і її здоров'я. Як мені особисто, я завжди був щасливий з собою - в будь-якій формі і в будь-якому стані, говорить Катя.

Катя Медушкіна Розглянуто харчування першої важливої складової здорового способу життя, тому він приділяє стільки уваги її на курсах з схуднення. Навчання з Катериною Медушкіна Вони завжди обговорюються дієтою і режимом дня.

Якщо ви хочете взяти шлях здоров'я і гармонії, вам не потрібно навчатися в залі. Головне, в принципі, для переміщення більше. Ми пропонуємо Вам ознайомитися з домашніми кардіотренінгами, які не потребують стадіону або тренажера, що працює. Ми також ділимося відмінним набором побутових вправ для преса, що використовується в Пілатс. Якщо ви не маєте достатньої самоорганізації і мотивації працювати вдома, ви завжди можете звернутися до фахівця.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное