Рецепт торта горіха зі сметаною

Кожен має свій смак дитинства. Для мене це смак торта «Волохаті на півночі», адже бабуся завжди запекла його на свята. Цей розкішний і смачний торт з'являється на столі, ви відрізаєте шматочок, і ніхто не в світі щасливий, ніж ви. Хоча, як дитина я думав так, хоча тепер я не розумію, щоб запалити в коханій делікації.

ДепозитФотогалерея

Сьогодні видання. "Сайт" Увійти Рецепт торта "Бір на півночі" Він хоче поділитися з нами спогадами дитинства.

Торт "Бур в Північ" Склад
  • 2-3 ст. борошна
  • 2 ст. цукру
  • 2 ст.л. масла
  • 3 ст.л. сметани
  • 3 ч.л. какао
  • 0,5 ч.л. соди
  • Кошик

Підготовка
  1. Почнемо, роблячи скоринки. Просійте борошно першим. У окремій мисці змішайте 1 склянку цукру і розтопленої олії. Все ретельно перемішати. Потім додайте 1 склянку сметани, соди і перемішайте знову. Додайте половину борошна там, перемішуючи тісто.

2. Подай тісто на дві частини, додайте какао до одного з них і перемішайте його. Решта борошна заливається в обидві частини тесту, щоб виходить м'яким і еластичним.

3. Тепер розділіть обидві частини на три більше штук, запікайте три коржі: 3 білі, 3 чорні. Тісто важко розкачати, щоб просто розтягнути його пальцями. Потім кладуть тісто в масляній формі, щоб вона заповнює всю поверхню. Зробіть на поверхні торта з виделкою. Випікайте коржі при температурі 200 градусів близько 7-8 хвилин. Готові тістечка відразу вирізати великою пластиною, щоб вони вийшли однаково і навіть.

4. Растові горіхи або арахісу в сковороді, очищають лушпиння і подрібнюють. Вони будуть потрібні для шару між скоринками. Ви можете зробити суміш різних горіхів, все залежить від вашої фантазії. 9130944

5. Для торта потрібно звичайний сметану: просто збийте залишилися сметани, поступово додайте цукор. Тепер змащуйте тістечка з вершками, посипаючи щедро горіхами. Складіть тістечка в свою чергу, щоб вершина була чорною. Також змащуємо тістечок боковим кремом. Залиште його в цій формі кілька годин, щоб замочити.

6. Ви можете прикрасити верхню частину торта на свій розсуд: горіхи, кокосові шайби, шоколад. Залежно від свята можна придумати відповідну прикрасу. Все залежить від вас і вашої фантазії!

Торт не дуже неприємний, крім його ніжного смаку варто кожну хвилину, проведену на ньому. Здавалося б, звичайно. кепікіАле мені подобається йому дуже багато, і сім'я любить його. Скільки років я готували, і ніхто не втомився!

До речі, недавно ми запропонували оригінальний і дуже красивий спосіб прикрасити домашній торт. Нехай це саме те, що вам потрібно!

Якщо ви не любите грати з випічкою і тортами, ми пропонуємо рецепт торта з шоколадом і бананами, які не потрібно випікати. Тексти пісень, а це означає: Він практично готує себе!

Що таке торт, який ви об'єднуєте з дитинства? Про нас в коментарях!