Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Рецепт торта горіха зі сметаною

Кожен має свій смак дитинства. Для мене це смак торта «Волохаті на півночі», адже бабуся завжди запекла його на свята. Цей розкішний і смачний торт з'являється на столі, ви відрізаєте шматочок, і ніхто не в світі щасливий, ніж ви. Хоча, як дитина я думав так, хоча тепер я не розумію, щоб запалити в коханій делікації.

ДепозитФотогалерея

Сьогодні видання. "Сайт" Увійти Рецепт торта "Бір на півночі" Він хоче поділитися з нами спогадами дитинства.

Торт "Бур в Північ" Склад
  • 2-3 ст. борошна
  • 2 ст. цукру
  • 2 ст.л. масла
  • 3 ст.л. сметани
  • 3 ч.л. какао
  • 0,5 ч.л. соди
  • Кошик

Підготовка
  1. Почнемо, роблячи скоринки. Просійте борошно першим. У окремій мисці змішайте 1 склянку цукру і розтопленої олії. Все ретельно перемішати. Потім додайте 1 склянку сметани, соди і перемішайте знову. Додайте половину борошна там, перемішуючи тісто.

2. Подай тісто на дві частини, додайте какао до одного з них і перемішайте його. Решта борошна заливається в обидві частини тесту, щоб виходить м'яким і еластичним.

3. Тепер розділіть обидві частини на три більше штук, запікайте три коржі: 3 білі, 3 чорні. Тісто важко розкачати, щоб просто розтягнути його пальцями. Потім кладуть тісто в масляній формі, щоб вона заповнює всю поверхню. Зробіть на поверхні торта з виделкою. Випікайте коржі при температурі 200 градусів близько 7-8 хвилин. Готові тістечка відразу вирізати великою пластиною, щоб вони вийшли однаково і навіть.

4. Растові горіхи або арахісу в сковороді, очищають лушпиння і подрібнюють. Вони будуть потрібні для шару між скоринками. Ви можете зробити суміш різних горіхів, все залежить від вашої фантазії. 9130944

5. Для торта потрібно звичайний сметану: просто збийте залишилися сметани, поступово додайте цукор. Тепер змащуйте тістечка з вершками, посипаючи щедро горіхами. Складіть тістечка в свою чергу, щоб вершина була чорною. Також змащуємо тістечок боковим кремом. Залиште його в цій формі кілька годин, щоб замочити.

6. Ви можете прикрасити верхню частину торта на свій розсуд: горіхи, кокосові шайби, шоколад. Залежно від свята можна придумати відповідну прикрасу. Все залежить від вас і вашої фантазії!

Торт не дуже неприємний, крім його ніжного смаку варто кожну хвилину, проведену на ньому. Здавалося б, звичайно. кепікіАле мені подобається йому дуже багато, і сім'я любить його. Скільки років я готували, і ніхто не втомився!

До речі, недавно ми запропонували оригінальний і дуже красивий спосіб прикрасити домашній торт. Нехай це саме те, що вам потрібно!

Якщо ви не любите грати з випічкою і тортами, ми пропонуємо рецепт торта з шоколадом і бананами, які не потрібно випікати. Тексти пісень, а це означає: Він практично готує себе!

Що таке торт, який ви об'єднуєте з дитинства? Про нас в коментарях!