18
Рецепт салату з смаженою картоплею
Все моє життя мені сниться носити білим, але моє волосся не хочеться стати таким, і це не підходить мені. Але салат Під милою назвою "Блондинка", яка близька друга по-справжньому поділилася з мною, я колись зачарував чоловіка.
Звісно, не тільки в салаті, але все ж так смачно, що його просто неможливо протистояти, а всі інгредієнти для цієї страви виявляються в кожному холодильнику!
ДепозитФотогалерея
Салат з смаженою картоплею Сьогодні видання "Сайт" Покажіть, як Зробіть світлий салат.й Хто б подумав, що картопля буде грати так добре тут? Дуже дякую!
ДепозитФотогалерея
інгредієнти
, Україна
ДепозитФотогалерея
Підготовка
Новий рік починається, і символ цього 2019 року стане жовтою поросою Землі, або бором. Я пропоную вам дізнатися, як зробити свинячий салат, який буде посилити сигнали до Всесвіту, просити щасливого майбутнього. Дуже смачний!
Салат "Блондинка" обов'язково здивує як вдома, так і гостям! Моя дитина просто приречена на це вершину. смоктанняЩо нагадує їх улюблених чіпів.
Вам подобається салат? Не забудьте поділитися рецептом з друзями!
Звісно, не тільки в салаті, але все ж так смачно, що його просто неможливо протистояти, а всі інгредієнти для цієї страви виявляються в кожному холодильнику!
ДепозитФотогалерея
Салат з смаженою картоплею Сьогодні видання "Сайт" Покажіть, як Зробіть світлий салат.й Хто б подумав, що картопля буде грати так добре тут? Дуже дякую!
ДепозитФотогалерея
інгредієнти
- 4 помідори
- 150г варена ковбаса
- 100г твердий сир
- 3 велика картопля
- 200г майонез
- 1 зуб. Кошик
- соняшник
- сіль, перець за смаком
, Україна
ДепозитФотогалерея
Підготовка
- Промийте і очистіть картоплю, потім потріть їх на тертці для кореневих моркв або виріжте їх соломкою. Промийте знову і висушіть паперовими серветками.
- Посмажити картоплю в олії соняшнику до готовності. Посипати його за смаком. Покладіть картоплю на паперові серветки, щоб поглинати зайвий жир.
- Промийте і подрібніть помідори кільцями, потім покладіть їх (в одному шарі) на тарілку, яка міститиме салат.
ДепозитФотогалерея - Змішайте 2 ложки майонезу з подрібненим часником. З цим соусом змастити помідори.
ДепозитФотогалерея - Вирізати варену ковбасу (У мене є «Доктор», а потім перенести її на помідори. Зверху ковбаси роблять тонку сітку майонезу (одноразове тісто для цього відмінно підійде).
- Сод сир на тертці сиру і покласти його на ковбасу. Зробіть майонезну сітку знову. , Україна
- Останній шар смаженої картоплі. Немає нічого, щоб змащувати його! Подаруйте салат півгодини, щоб замочити.
ДепозитФотогалерея - Так, салат готовий. Бон привіт! Цей салат не прикрасить, але можна покласти зверху пару гілочок свіжої петрушки для смаку.
ДепозитФотогалерея
Новий рік починається, і символ цього 2019 року стане жовтою поросою Землі, або бором. Я пропоную вам дізнатися, як зробити свинячий салат, який буде посилити сигнали до Всесвіту, просити щасливого майбутнього. Дуже смачний!
Салат "Блондинка" обов'язково здивує як вдома, так і гостям! Моя дитина просто приречена на це вершину. смоктанняЩо нагадує їх улюблених чіпів.
Вам подобається салат? Не забудьте поділитися рецептом з друзями!