18
Правила маленької розмови
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але секулярний Необхідно подбати за певними правилами і чітко дотримуватися кордонів того, що дозволено в розмові. І не знаю, що правила етикету є йти проти суспільства, розширюючи себе в кращому світлі.
ДепозитФотогалерея
Знання про те, як правильно провести невелику розмову буде корисно не тільки на ділових заходах, але і на весіллях, ювілеях, корпоративних заходах - в будь-якому місці, де збираються незнайомі люди. Редакція "Сайт" Поговоримо про 5 тем, які не можна обговорити, де зібралися більше двох осіб. Як відповісти питання у світському суспільстві.
ДепозитФотогалерея
Маленька розмова
Невинні речі повинні зберігати секрет: вік, багатство, криві в будинку, молитва, склад медицини, любовний кар'єр, подарунок, честь і блюдо. І якщо людина занадто неправдиве своє питання, не боїться відповісти: «Я не хотів би говорити про це». Розробити можливість говорити про все і нічого. Тоді ви завжди будете з'являтися в очах суспільства. І залишають серцефетильні розмови для теплих зустрічей з друзями і сім'єю.
Ми також радимо вам запам'ятати 16 правил етикету, які ми часто розірвали.
Скажіть нам у коментарях, які теми ви не обговорюєте в світському суспільстві. Поділіться корисною статтю з друзями в соцмережах!
Фото за попереднім записом.
ДепозитФотогалерея
Знання про те, як правильно провести невелику розмову буде корисно не тільки на ділових заходах, але і на весіллях, ювілеях, корпоративних заходах - в будь-якому місці, де збираються незнайомі люди. Редакція "Сайт" Поговоримо про 5 тем, які не можна обговорити, де зібралися більше двох осіб. Як відповісти питання у світському суспільстві.
ДепозитФотогалерея
Маленька розмова
- Сім'я та стосунки
Пам'ятайте, немає gosip або блювотні рухи. Ваша мета - довести себе з найкращої сторони. Тому не варто забувати про відносини на боці або обговорити сім'ю. Перш за все, сім'я - це біль у всіх місцях. Чи не ви думаєте, що ви можете бити когось, говорячи погані речі про їх батька або їх матері або їхніх дітей, нехай тільки їхні інтимні стосунки? По-друге, ви ніколи не знаєте, що відбувається в сім'ї. По-третє, ви не знаєте, що особа, яка перебуває у зв’язку з тим, що ви обговорюєте. Якщо ви одружені, і якщо у вас є діти. Все інше є табу.
ДепозитФотогалерея - Гроші.
Кожна улюблена тема, яка заробляє скільки, де він йде. Про це говорять тільки неосвічені люди. Наприклад, якщо ви обговорюєте подорожі, ім'я країни або місто, яку ви відвідали, але не назвайте готель або що це таке. Ви не знаєте, які люди можуть дозволити собі відпустку, а ім'я готелю негайно покаже вашу фінансову ситуацію. Ви не здивуєтесь, і навпаки, можливо, хтось заздрить вас. Кожна опція не доведе вас. Непристойне питання: "Діти, що плаття!" Скільки ви платите? Як відреагувати? "Це подарунок!" Перенести розмову на іншу тему. Все.
ДепозитФотогалерея - Здоров'я
Головне, що ви не знаєте про те, що у вас є біль, що ви страждаєте від того, хто загинув від того, що і що лікар сказав вам на останньому прийомі. Подумайте про те, хто хоче ваші проблеми? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не говорячи про фізичну інвалідність або хворобу. Завжди кажу, що все добре і буде ще краще.
ДепозитФотогалерея - Релігія
Попередження про релігію, щоб говорити негативно про іншу релігію є табу. Якщо ви вважаєте себе освіченою і респектабельною особою.
ДепозитФотогалерея - Українська
Так багато людей, так багато думок. Кожен має своє бачення та політичні вподобання. Чому ви хочете бути в поганому місці? Для підтримки бесіди на політичній темі достатньо, щоб державувати які права та обмеження нормативно-правових актів, або пояснювати основну ідею партії / організації. Ви повинні показати, що ви усвідомлюєте матерію, але ви не повинні надати будь-яку оцінку.
ДепозитФотогалерея
Невинні речі повинні зберігати секрет: вік, багатство, криві в будинку, молитва, склад медицини, любовний кар'єр, подарунок, честь і блюдо. І якщо людина занадто неправдиве своє питання, не боїться відповісти: «Я не хотів би говорити про це». Розробити можливість говорити про все і нічого. Тоді ви завжди будете з'являтися в очах суспільства. І залишають серцефетильні розмови для теплих зустрічей з друзями і сім'єю.
Ми також радимо вам запам'ятати 16 правил етикету, які ми часто розірвали.
Скажіть нам у коментарях, які теми ви не обговорюєте в світському суспільстві. Поділіться корисною статтю з друзями в соцмережах!
Фото за попереднім записом.