Як скопіювати ваш батько після його листя

Ці дні. сім'я Це відбувається через величезні випробування. Феверка і парі, які вирішили легалізація своїх відносин, і тих, хто вже вирішив зробити це часто розчаровує і вирішили «розрізати кінці».

Недорога статистика говорить, що більше половини шлюбів закінчуються розлученням. В результаті величезне покоління дітей зростає, які не мали можливості жити в повноцінних, щасливих сім'ях.

Вважається, що дорослі діти сприймають поділ батьків простіше. Однак це не завжди справа. І сьогодні видання. "Сайт" Він розповість історію психолога Ольга Ходаєва, який пережили розлучення своїх батьків у 20 років, але вже давно не міг прийти до умов з ним.

ДепозитФотозв'язок з батьком Я пам'ятаю день батько залишив родинуй Я, 20-річна дівчина, відкрила двері моєї батьківської шафи, побачила порожні полки, а світ згорнувся. Здавалося б, що я прокочував металевою голкою: «Що ж не скаже?» « » » » » » » » » » » » » » »

Так само сидять на підлозі, закриваючи, як дитина. Він відчув, як я був покинутий цуценя, який обіцяє бути покарані і любили, а потім раптом покинутий. Це був холодний, порожній і болячений, Ольга ділиться своїми спогадами.

ДепозитФотогалерея

«Я кохав мій батько і був гордий його. Він був головним чоловіком в житті, захист я завжди міг розраховувати на.

Після того, як я був дуже хворим і не пішов до школи протягом тривалого часу, пропущений цілий квартал. Вчителі відмовилися навчатися з мною - занадто багато було пропущено. І мій дад приготував мене за пару ночей, і я писав тестові папери добре, успішно закрити семестр.

ДепозитФотогалерея

«Дуже мене з проблем і захищених мене. Після того, як мій зловживач кілька блоків, щоб покарати.

Мій батько любив мій мати і дав її квіти. Він завжди сказав, скільки він любить нас, і скільки він намагається переконатися, що ми не потребуємо нічого. Я думав, що завжди буде справа. Здавалося б, що це не може бути інакше. Але щось зламало в своїх відносинах. І мій мама і я був один...

Моє бажання було дати його назад. Я знав, що я не міг зрадити своїх батьків. Я був сподіватися, щоб повернутися до відносин, я мав з моїм татом. Він сказав, що він назавжди буде мій батько, але через роки, ми ледь сказали. й

ДепозитФотогалерея

«Я став психологом і зрозумів, що тато я так дратував, щоб повернутися. Тексти пісень, а це означає: Він живий і добре, але він не людина я знав. Він має ще одну жінку, сина, нову сім'ю.

Я дочка. Тільки інший чоловік може захистити мене, мій чоловік. Або мені. Не довше так болючий, сумний і боляче. Не хочу повернутися до свого старого життя. Вона пішов.

Зараз у мене є різні, більш гармонійні відносини з матір'ю, чоловіком, друзями. Я хочу дізнатися більше про мій батько, його життя, інтереси, думки. Але це занадто далеко.

Як скопіювати ваш батько після його листя р.

Хтось скаже, що щасливий кінець не виходить, ми не кинулися на один одному шиї і загострили одну величезну сім'ю, як у кіно. Я не робив цього. Але я зрозумів, Як скопіювати тебей

Як психолог, я розумію, що втрата не може бути легкою. Він повинен бути примушеним, хворим і навіть коханим. І неважливо, як ви старієте, тому що всередині сидить ту саму дитину, яка була відхилена, покинутий, позбавлений сім'ї. І він хоче мати когось міцного навколо нього, щоб скаржитися і запитати, "Чому це сталося?"

Як скопіювати ваш батько після його листя р.

ДепозитФотогалерея

Відносини батьків і дітей не завжди прості. Але якщо емоційний зв'язок сильний, то його непросто розбити в момент. І чим більше дитини прикріплюється до мами і тато, тим важче він для нього піти через розлучення.

Неважливо, як батьки хочуть, дитина не може залишатися від розпаду сім'ї, він стане недобрим учасником цього процесу. Все, що він потребує стабільності у своїх відносинах з сім'єю та впевненістю, що батько та матір не зникнуть від свого життя.