Інструкція для приготування pilaf в рукаві для випічки

Коли я був дитиною, мій бабуся завжди на святі. пілфай Дуже смачно, що дуже думав про те, що ми побачимо, що дружечка Бабця заподіяла досить обтяження в животі. По дорозі мій бабуся навчився рецепту цього вихованця, коли жив з дідом в Узбекистані (Федія діда була військовою людиною, і вони часто переїхали з місця на місце).

І тепер мій бабуся більше не з нами, але на свята я готую пляшку зараз. Згідно з тим же рецептом, але при використанні однієї хитрості. І це трюк -- хлібопекарняй

Страви, приготовані в рукаві, неймовірно смачні, соковиті і ароматні. Але найголовніше, підготовка набагато простіше, тому пілфаНе клеїться разом; не потрібно змішати в процесі приготування, а сковорода, на якій гіль залишається чистою.

ДепозитФотогалерея Як варити плов в духовці Сьогодні видання "Сайт" Він розповість про те, як зробити смачну страву. пілфай Приготувати просто, нічого опіку, і стоячи на плиті практично не потрібно!

ДепозитФото інгредієнти
  • 400г рис
  • 600г м'ясо (філія)
  • 1 л води
  • 3 цибулини
  • 1-2 морква
  • 2 голови часнику
  • 1.5 ч.л. приправи
  • 0,5–1 ч.л. турмерної
  • 0,5-1 ч.л. солодкої паприки
  • 1,5 ч.л. барбарис ягід
  • 1 ч.л. солі
  • 100 мл рослинної олії

144762.

ДепозитФотогалерея

Підготовка
  1. Миємо рис ретельно в холодній воді (не менше 6-7 разів). Рис зробить все, що ви хочете. Я використовую парову. Габаритний зображення

ДепозитФотогалерея

2. Цибулю розрізають кубиками, морквою - соломкою або натрієм на тертці для кореневих моркв.

3. Будь-яке м'ясо для піла буде робити. Промийте його і наріжте кубиками. У нагрітій сковороді з рослинною олією перемістіть м'ясо. Поставте його до тих пір, поки рідина випаровується і легка золотистість, приблизно 7 хвилин. Вам не потрібна сіль ще!

4. Поставте м'ясо в окрему ємність. Поділитися більше рослинної олії в сковороді, залити цибулю і моркву в неї. Роздратуйте його м'яко.

5. У контейнері з м'ясом, передачею цибулі, морквою і підготовленим рисом. Додайте спеції: приправа для піл, солодка паприка, іржаві, ягоди барбарису, а потім сіль. Дивитися все разом.

6. Вимкніть рукав для випікання (близько 50-60 сантиметрів), перенесіть заготовку для плову в неї, залийте все гарячою водою. З Я запарений рис, він важче інших сортів, тому я додаю 1 л води, якщо рис круглий або довгозерний, досить 800 мілілітрів. Також поверх рису розміщуємо 2 голови часнику.

кв.м.

7. Нагріваємо духову шафу до 190 градусів і кладемо в неї, попередньо зв'язали рукав. Випікайте при цій температурі протягом години.

8. Саме це, готове піфа. Бодибилдерши!

Звісно, підготовка пілфа є досить тривалим процесом, але сучасні технології ще не стоять і поспішають допомогти господині.

Я пропоную вам дізнатися, як варити плов в мультиварці. Дуже смачна страва, і ви можете втратити голову від запаху!

Подаємо підготовлену страву з свіжими овочами та зеленню. Плов приготований випічка в духовці відрізняється від класичної плити, але виходить не менш смачним.

Повідомте нам про це чудовий спосіб зробити вихованець на соцмережах, щоб ви не втратите його. І я сподіваюся, що ви робите, як мені!