19
Гепатичний рулет рецепт з сиром
Так сталося, що моя родина святкує два свята: як православна, так і католицька. І з родичів мого чоловіка є католицею, я намагаюся дотримуватися своїх традицій свята. Одним з них є приготування їжі. сир З чарівною назвою «Різдвяна вечеря».
Цей рецепт поділився з матір’ю мого чоловіка, Тетяна Миколаївна. Рулетка виходить, щоб бути ніжним, соковитим і дуже смачним; спеціальна спильність дає плавлений сир в поєднанні з вершковим маслом і кріпом.
Я люблю цю страву так багато, що я варю її не тільки на свята, але і на кожен день. Шматочок цього рулону на хлібному тості може бути красивим і лацінаЗ чого я хочу отримати з ліжка швидше.
Сьогодні видання. "Сайт" поділитися рецептом соковитою і Український з обробленим сиром. Навіть нова кухар може приготувати його!
ДепозитФотогалерея Як приготувати смачний рулет Інгредієнти
ДепозитФотогалерея
Підготовка
Також я пропоную вам ознайомитися з рецептом найделікатніших смажених печінки. Люди навколо вас не зможуть потримати хвилювання під час приготування цієї страви!
Сирна рулетка "На Різдво" Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Скажіть своїх друзів про це рулетка в соцмережах, адже це так приємно поділитися корисними знахідками!
Цей рецепт поділився з матір’ю мого чоловіка, Тетяна Миколаївна. Рулетка виходить, щоб бути ніжним, соковитим і дуже смачним; спеціальна спильність дає плавлений сир в поєднанні з вершковим маслом і кріпом.
Я люблю цю страву так багато, що я варю її не тільки на свята, але і на кожен день. Шматочок цього рулону на хлібному тості може бути красивим і лацінаЗ чого я хочу отримати з ліжка швидше.
Сьогодні видання. "Сайт" поділитися рецептом соковитою і Український з обробленим сиром. Навіть нова кухар може приготувати його!
ДепозитФотогалерея Як приготувати смачний рулет Інгредієнти
- 1 кг яловичої печінки
- 1 морква
- 1 цибулина
- 150г плавлений сир
- 50г вершкове масло
- 2 зуба. Кошик
- лялька
- свінгери
- сіль, перець за смаком
ДепозитФотогалерея
Підготовка
- Ретельно вимити печінку під проточною холодною водою, протерти паперовим рушником від зайвої вологи, а потім нарізати невеликими шматочками. 6766637р.
ДепозитФотогалерея - Готуємо печінку в окропу близько 20-25 хвилин.
- Під час кипіння печінки можна приготувати овочі для неї. Вставте моркву, виріжте цибулю на невеликі шматочки. Посмажити цибулю і моркву в рослинному маслі до м'якого.
- Перенести печінку і овочі на дві окремі контейнери, щоб вони охолоджують до теплого стану. У цей час можна приготувати сир і шар масла. Змішайте м'яке вершкове масло і розтоплений сир в однорідну масу. Додайте дрібно нарізану кропу, подрібнений часник, сіль і перець за смаком. Подивляйте його акуратно.
- У блендері або змішувачі збийте варену печінку і обсмажені овочі, додавши сіль і перець за смаком. Те ж можна зробити, проходячи печінку і овочі через м'ясорубку.
ДепозитФотогалерея - На складаний двічі відрізок харчової плівки викладаємо гепатичну масу близько 3 міліметрів густо по периметру з рівномірним шаром.
ДепозитФотогалерея - Зверху пекарного шару, не досягаючи краю, викласти сир-масляний шар.
ДепозитФотогалерея - Ретельно формуйте рулон, обмотуючи його щільно в плівці. Перемістити рулон (зшийте вниз) в холодильнику близько 3-5 годин. Чим довше він охолоне, тим щільніше буде!
ДепозитФотогалерея - Так, рулон готовий. Бодибилдерши!
ДепозитФотогалерея
Також я пропоную вам ознайомитися з рецептом найделікатніших смажених печінки. Люди навколо вас не зможуть потримати хвилювання під час приготування цієї страви!
Сирна рулетка "На Різдво" Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Скажіть своїх друзів про це рулетка в соцмережах, адже це так приємно поділитися корисними знахідками!