17
Рецепт салату з буряком і яловичиною
Що нового року без пальто? Це право, ні. Але, що ви скажете, смак оселедця і свіжої цибулі не сподобалося всім. Мій батько і чоловік ніколи не з'їсти оселедець під пальто. Я експериментую з інгредієнтами протягом тривалого часу і нарешті знайшов поєднання, що мій чоловік любить. І тепер, як коханець риби в будь-якій формі, я гордий сказати: салат краще, ніж "коат" Час!
р.
Смачний яловичий салат сьогодніЦе легко.Ви дізнаєтеся, як приготувати реально. салатй Салат дуже смачний і ситний, і приготування їжі не займе багато часу. Подаруйте їй святковий стіл!
інгредієнти
Підготовка
Що б ви сказали, чоловіки люблять м'ясо. У святковий день не засвоюють свої очікування, варять ароматне м'ясо в Кремлі спосіб - ніжний і соковитий яловичина, який лангушує протягом 2 годин на вершковому маслі. Мінімальна приправа, але смак неординарний!
Напередодні нового року ви не маєте ніяких ідей для святкової вечері? Не підіграйте. "Сайт" Є рецепт приголомшливого новорічного салату з оригінальним дизайном. Три конуса - і кожен з різними смаками!
Якщо вам подобається. бджільництвоПознайомитися з друзями на соцмережах!
р.
Смачний яловичий салат сьогодніЦе легко.Ви дізнаєтеся, як приготувати реально. салатй Салат дуже смачний і ситний, і приготування їжі не займе багато часу. Подаруйте їй святковий стіл!
інгредієнти
- 400г варена яловичина
- 5-6 картопляних бульб
- 1 буряк
- 300г Корейська морква
- 100г зелений горох
- 1 яблуко
- 3 яйця
- 300г майонез
- 1 ч.л.
- зелений
Підготовка
- Котушки і картопля. Подрібнити овочі, яблуко та яйця на невеликій тертці. Готуйте корейську моркву заздалегідь або купуйте готову продукцію в магазині.
- Наріжте яловичину в смужки і покладіть її на велику пластину. Змастити м'ясо хріном і майонезом, посипати його консервованим горохом.
- Покладіть інші інгредієнти зверху яловичини. Спочатку картопля, потім морква, яйця і буряк. Змастити кожен шар майонезом.
- Прикрасити салат зі свіжою зеленню і дати замочити 30 хвилин. Бон придаток!
Що б ви сказали, чоловіки люблять м'ясо. У святковий день не засвоюють свої очікування, варять ароматне м'ясо в Кремлі спосіб - ніжний і соковитий яловичина, який лангушує протягом 2 годин на вершковому маслі. Мінімальна приправа, але смак неординарний!
Напередодні нового року ви не маєте ніяких ідей для святкової вечері? Не підіграйте. "Сайт" Є рецепт приголомшливого новорічного салату з оригінальним дизайном. Три конуса - і кожен з різними смаками!
Якщо вам подобається. бджільництвоПознайомитися з друзями на соцмережах!