Як посолити червоною рибою

Сімейні свята – це час, коли ми ще більше хочемо відчути атмосферу домашнього комфорту, почекати дива, спів, танець, спілкуватися з близькими. їстий У сім'ї такий атрибут смачного життя і свята на столі червона риба.

Звісно, шматочок лосося або рожевого лосося не є дешевим продуктом, але для цього і свят, щоб поперчити себе і додому з чим ми любимо. Особливо я знаю, як це зробити. Сендвіч-риба А салат був набагато краще, ніж магазин і дешевше!

_ Новини

ДепозитФотогалерея

Сьогодні видання. "Сайт" Я буду ділитися з вами дійсно золото солянаБезперечно допоможе вам більше, ніж раз, тому що ви можете приготувати невисоку червоною рибою всього за 15 хвилин. Простий, швидкий і смачний!

Як Сіль Червоний Риб

ДепозитФотогалерея

інгредієнти
  • 500г червона риба (сальмон або рожевий лосось)
  • 3 ст.л. солі
  • 1 ст. цукру
  • 2 лаврові листки
  • 10 горох чорного перцю
  • 0,5 ч.л. коріандра
  • 500 мл води
  • 1 ст. л. коньяка (або горілка)
  • 2 ст. оливкової олії (можна замінити рослинним)
  • чилі

ДепозитФотогалерея

Підготовка
  1. Спочатку потрібно приготувати маринад. Для цього візьміть натрієву і залийте воду в неї, потім додайте лавровий лист, цукор, сіль, перець горох і коріандр в зернах.

2. Подивитися маринаду акуратно. Поставте на вогонь, доведіть його до кипіння і відваріть його не більше хвилини. Зачекайте, поки маринада повністю охолоне. р.

3. Перед приготуванням бажано заморозити рибу на добу в морозильній камері. Візьміть заморожену рибу з морозильної камери і дайте її злегка, потім порізати її на порційні шматки. Коли рибка повністю випилена, поставте її в чашу.

4. У охолодженому маринаді додати столову ложку коньяку (якщо ні, можна взяти горілку). Стирайте маринаду і залийте її рибою. Залиште рибу в маринаді на 15 хвилин. Якщо ви хочете, щоб риба була солоною, 10 хвилин досить.

р.

5. Візьміть два паперові рушники, покладіть мариновану рибу на одному, і висушіть рибу на вершині іншої. Перенести рибу на порційну страву і злегка змащувати її оливковою або рослинною олією. Посипати чорний мелений перець за смаком.

6. А якщо ви варите таку рибу заздалегідь, то слід покривати її шматочком харчової плівки і покласти її в холодильник, так що він буде ще краще заподіяти і замочити в маринаді.

7. Саме тому готова сільована червона риба. Швидко налаштуйте таблицю, добре апетитні!

ДепозитФотогалерея

Ви можете зробити смачні бутерброди з такої риби, використовувати його в салатах або зробити суші з нею або просто їсти з шматочком чорного хліба.

І я пропоную вам 9 ідеальних способів вирізати і подавати рибу до столу. Дуже дякую за те, як вона красива, а головне, смачно!

ДепозитФото це рецепт є подібно a порятунок wand! За 15 хвилин ви помістите на стіл. дивнийй Чудовий і смачний, ніж у ресторані.

Поділіться рецептом з друзями в соціальних мережах, вони будуть вдячні Вам за це.