Як зробити дерево з підручних матеріалів

Я люблю Різдво і Новий рік, адже саме під час зимових свят будинок має особливу атмосферу затишку і магії. Хочу переглянути новорічні фільми, їсти оливки і гнівні, світлові свічки і спілкуватися максимально з близькими і близькими.

І дерево! Так, я люблю, коли будинок пахне дерево або сосни, і прикрасить його кульками і дощом. Але цього року я вирішив, що красиве дерево, яке росте в лісах. І вирости там - живий.

Я почав шукати варіанти. Як зробити дерево своїми рукамиЯ не схожа на штучні, але це все. Ви знаєте, дорогі читачі, я знайшов їх, і вони чудові плюс вони чудово виглядають!

ДепозитФотогалерея Як зробити ялинку на Новий рік "Сайт" Я готовий 10 ідей для вас. Як зробити зелену красу в домашніх умовах Виготовлений з матеріалів. Щоб створити чарівну атмосферу!

1. І хто сказав, що дерево повинно бути відчутним! Відсутність гілок не означає, що в будинку немає лісової краси.

2. Щоб зробити таку красуню, потрібно повісити невелику частину саду або москітну сітку з стелі льодом, прикріпленої до неї. Таке дерево може виготовити справжній хутор! Крім того, під штучним світлом прозора волосінь нагадуватиме заморожені шматочки льоду в повітрі, тим самим посилюючи святковий ефект.

р.

3. Я дуже рада про ці ідеї! Я спробую зробити щось схоже в домашніх умовах.

ДепозитФотогалерея
  4. Як ми пофарбували ялинки в альбомах, і тепер можемо зробити творчу роботу на стінах власного будинку, який забороне нам? І якщо шемале З реальними іграшками або гірляндами, дуже цікаво!

5. Найбільша кількість рішень саморобних ялинок падає на папір: матеріал коштує недорого, його легко працювати з ним, а результат може бути дійсно відмінним!

6. Це своєрідна краса, яку я створив для домашнього декору. Дерево і живопис два в одному! На підставі полотна, баночки автомобільної фарби і багатьох різдвяних кульок.

7. Конус, який буде служити основою для ялинки, може бути виготовлений з шматка картону або піни. Або купити готовий з піни, такий часто можна знайти в магазинах для рукоділля. Для приклеювання різдвяних іграшок на такому конзі досить простий за допомогою клейового пістолета.

8. Як бачите, при створенні такого різдвяного дерева можна використовувати не тільки кольоровий папір, але і серветки, газети, сторінки з книг, картонної упаковки.

9. Також можна приклеїти імпровізовану зелену красу до стіни або на двері. Головне - запастися прозорою стрічкою заздалегідь.

10. І цей варіант може бути не тільки прикрасою, але і красивим. Новий рік! Для цього замість картонного конуса візьміть пляшки шампанського і приклейте цукерки на ньому клейовим пістолетом.

Символ майбутнього 2019 року - Жовта Землі. Я рекомендую вам дізнатися, як легко і швидко це зробити милі свині з шкарпетки. Це дивовижний новорічний подарунок!

Різдвяна ялинка, звичайно, головний атрибут найбільш улюбленого зимового свята. Чи не працює лісова краса, атмосфера не те ж саме, а де подарує дідові подарунки? Але нехай живе ялинка залишається в лісі, і ми спробуємо створити цю красу своїми руками.

Я впевнений, що кожен вдома хотів би поставити свою руку. творчий процесй Не забудьте поділитися цими ідеями з друзями в соціальних мережах, вони будуть любити його!