Нужен ли ребенку Дед Мороз

Новорічні свята – найяскравіший час року. Не тільки дорослі, але і діти думають так. Коли, якщо не на Новий рік, очікують дива, гарний настрій та найсмачніші делікатеси? І зимовий відпочинок, хоча це не три місяці, але кожен день тут особливий.

І напередодні Нового року кожна слухняна дитина червоно-жовтого Санта Клауса принесе подарунок, що дитина мріяла про всі 12 місяців. І сьогодні видання. "Сайт" Скажіть мені чому. віра Для дитини просто необхідно. І це не просто подарунки.

ДепозитФотогалерея

Новий рік – найочікуваніший відпочинок, адже це напередодні Нового року, що будь-які дива можливо і всі побажання прийдуть до життя. І ми, батьки, можуть перетворюватися в справжніх майстрах протягом деякого часу, якщо тільки ми хочемо, наш читач Ольга, мати двох хлопчиків, ділиться своїми думками.

«Це не просто здивувати дитину подарунок. Іграшки, одяг або ігри доступні в кількості. І мій найстаріший дитина, наприклад, багато родичів дав подарунки цілий рік.

Костя – акуратний хлопчик, тому першим сортом його іграшки заповнили цілою застібкою. Плюс, ігрова консоль, смартфон і планшети є гаджетами, які давно перестали бути розкішю. Тому новорічне диво для дитини не так багато подарунків, як атмосфера свята і віри в біло-благодний добрий дух.

ДепозитФотогалерея

«Мої діти впевнені, що помічники Діда Мороза в дитячому садку та школі вранці, бо він дуже зайнятий. Але напередодні Нового Року це Різдво, який приносить подарунки, а потім швидко відходить, щоб привітати інших.

Кожен батько вирішує самі, чи потрібна жінка. Я в сім'ї. Сьогодні діти швидко розростають, що найкрасивіший час дитинства мухається безлюдно. Але в цей час у дитини є відкрита душа і ексорбітантна фантазія. І якщо він хоче дива, ми повинні його організувати.

До 6 років, Костя вірила в Санта Клауса і нещадний щоденно. У цей час ми можемо навіть розкачати велосипед під дерево, що син буде тільки вранці. Але один рік вирішив почекати до середини дня, щоб побачити майстра своїми очима, Ольга згадувала.

Щоб зберегти віру в Санта Клауса, ми погодилися грати разом, а з тих пір почалося захоплююча новорічна гра, де кожен дорослий виконав свою функцію. Повернувшись до Бабця, захоплююсь Дад, і я віддаю до сказу і отримую подарунок. І під хіями Костя знаходить подарунки під дерево для себе і для його молодшого брата - Діда Мороз не може забувати про маленьку Ваню, оскільки він ще не знає, як написати лист.

ДепозитФотос - сказав він "Фіат в диві колись гойдалки". Костя прийшов з шкільного одягу і сказав, що його однокласник Максим не вірить в Санта Клауса. Побачила подарунки, розміщені під дерево, втім.

Моє пояснення, що Максим не може письмово записувати лист до Санта Клауса або отруювати його за неправильною адресою мав ефект. Моє син навіть зважився легко, але не забув розмови. Наступного Нового Року він сідає на ялинку весь час, не даючи можливості поставити подарунок. Я мав приховати покупку в кімнаті біля ліжка. й

р.

ДепозитФотогалерея

«Після хімів, перше, що він дрочить на дерево, але через хвилину, зміщений чоловік повернувся до столу. Пізніше він знову побігає дерево, але повернув ще більше. Я припускав, що літера не досягла Санта Клауса, тому що ми його написав лише пару днів тому. З повагою, Костя пішла до свого приміщення.

Він пішов на 10 хвилин, і ми подумали, що він закохався без нотирування подарунка. А потім він повернувся, його обличчя світиться з щастям. У ящику не тільки повітряний перевізник, але Справжній лист від Санта Клауса з блакитним ущільненням, написаним в красивому почерку з монограмами.

У листі добрий майстер подякував Костянтинові Костянтинові за його привітання, оцінив його за свої зусилля у навчанні та допомагаючи молодшому братові. Він написав, що він знав про старій мрії хлопчика, тому він дав цей корабель.

ДепозитФотогалерея «В дорозі, подарунок Коста подобалася влітку». Ми відмовилися купувати його, занадто дорогі для регулярної покупки. І помітили, що кожен раз, коли вони відвідали магазин, дитина побачила, якщо хтось забрав його іграшка.

Після того, як він навіть перемістив коробку до останнього ряду, щоб менше людей могли бачити його. Але це не допомогло - придбаний іграшковий транспортер. Вони купили його, щоб приховати в відокремленому місці і дати дитині чарівний Новий рік.

Звісно, пара більше років пройде і дитина Ольгою неминуче дізнається правду. Але жінка впевнена, що її найдовший син з колишнім хвилюванням організують свято для молодшого брата. Подарунок дайвінгу приємно, як отримувати їх самостійно. Чи не те, що магія?

ДепозитФотогалерея

Санта Клаус є одним з найвідоміших і фантастичних персонажів. Він мудрий, щедрий, просто. Віра в цій майстерні навчає дітей бути доброю та чесною, щоб допомогти іншим. Очікується на Новий рік Подарунок також розвивається терпіння. А процес написання листа до хорошого майстра навчить вас самостійно оцінити свої досягнення та недоліки.

Для батьків, щоб підтримати віру дитини в Санта Клауса, але не використовувати його як інструмент для маніпуляції. Нехай дитина це свято викликає виключно позитивні емоції.