Рецепти салату без майонезу

За. святковий Дуже легко перестаратися з їжею, адже все так смачно, що немає сил, щоб триматися! Тільки таке переповнення, потім може погрожувати відчувати себе погано і пара додаткових фунтів.

Однак негативні наслідки можна уникнути шляхом приготування салатів без майонезу з розумним вибором інгредієнтів.

ДепозитФотогалерея

Весільні салати без майонезу "Сайт" Знайте 3 дійсно золото салат, які не залишають відчуття тяжкості в шлунку і не вносять в «ліфічний» на стегнах. І найголовніше, заправка в них просто бомба, тепер я намагаюся додати їх в інші страви!

ДепозитФотогалерея

Салат з грейпфрутом - один з улюблених салатів. Я готував його протягом понад 10 років, другу шахти, яка проживала у Франції протягом багатьох років навчила мене. Смак салату вишуканий і яскравий!

Інгредієнти для 2 порції
  • 1 грейпфрут
  • 1 авокадо
  • 200 г креветки очищені
  • оливкова олія
  • бальзамічний оцет
  • сіль, перець за смаком

ДепозитФотогалерея

Підготовка
  1. Зніміть грейпфрут, зніміть його і зріжте її на дрібні шматочки.
  2. Вимити, очистити і відрізати авокадо кубиками. Також ріжемо креветку.
  3. У зручному контейнері змішайте грейпфрут, авокадо і креветки. Посипати і перець за смаком, перемішати.
  4. В якості заправки використовується 1 частка оливкової олії і 2 акції бальзамічного оцту. Додайте заправку в салат, ретельно перемішайте і насолоджуйтеся приємним смаком.

ДепозитФотогалерея Салат з креветками, авокадо та грейпфрутом Це просто магазин вітамінів і мінералів, тому необхідний для нашого організму, особливо зараз, взимку. Цей рецепт хороший для тих, хто хоче схуднути, але не хочете або не можна сидіти на витяжних дієтах.

Салат з куркою та виноградом Ще одне улюблене поєднання курки з виноградом.

Інгредієнти для 2 порції
  • 200г варене куряче філе
  • 150 г винограду
  • 100г горіхів
  • 150 г листя салату
  • 3 ст.л. оливкової олії
  • 1–1.5 ст. гірчиця
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • 100г йогурт
  • сіль, перець за смаком

ДепозитФотогалерея

Підготовка
  1. Готуйте курку і наріжте її на дрібні шматочки.
  2. Вимийте виноград, поріжте горіхи дрібно. Помийте листя салату і виріжте його.
  3. Для приготування «Особливості» змішати в окремому контейнері оливкової олії, гірчиці, лимонному соку і йогурту. Зверніть увагу, що пропорції інгредієнтів для наповнення можна вибрати за смаком!
  4. Змішайте всі інгредієнти і залийте їх соусом. При бажанні можна поперчити і посолити салат за смаком.

ДепозитФотогалерея

Салат з капусти, моркви та яблук Цей салат є великим вітаміном закуски для будь-якої м'ясної страви!

інгредієнти
  • 1 капуста голова
  • 2 морква
  • 2-3 яблука
  • зелений
  • 2 ч.л. білого вина оцту
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • сіль, перець за смаком

ДепозитФотогалерея

Підготовка
  1. Смішати капусту, посолити її і трохи розтягнути.
  2. Натирають моркву і очищені яблука, а зелень подрібнюють.
  3. Змішайте його все вгору, залийте оливковою олією і трохи обсмажте, засоліть її, за смаком його.

ДепозитФотогалерея

Також ми пропонуємо вам ознайомитися з 5 рецептами смачних, здорових і легких салатів, які не тільки доповнять святкове меню, але і зробити вас більш тонкими!

ДепозитФотогалерея

Взимку я дуже хочу запекти салат, тому що нам так не вистачає вітамінів. Зверніть увагу на ці 3 рецепти. майонезй Вони смакують 1,000 разів краще, ніж жир! Довірте мене, після того, як ви спробуєте їх, ви навіть не хочете виглядати на майонезі.

Я дуже щасливий, якщо ви можете розповісти нам, що на столі цього Нового Року?

І не забудьте поділитися цими рецептами з друзями в соціальних мережах, вони будуть вдячні Вам за них!