Салат з чорносливом, сиром і кукурудзою

Напередодні новорічних свят відповідальні господині готові робити все, щоб годувати гостей і домашні оригінальні святкові страви. Коли Олів'є і «коат» включені в список свят, а рецепт різдвяного качка навчається найменшій деталь, час диверсифікувати новорічний стіл з знайомими стравами в святковому вбрання – тематичні салати, оригінальні закуски і урочисті десерти.

р.

ДепозитФотогалерея

"Сайт" Захоплення фантазії і приготування салат кукурудзяний І приуни, зовнішній вигляд якого вдарить гостям вниз! «здоблення кукурудзи» привертає увагу гостей першими, а їсть швидше, ніж оливкова.

Сирний салат Інгредієнти
  • 150г твердих сирів
  • 50г чорнослив
  • 20г горіхи
  • 2-3 зуба. Кошик
  • 150г консервованої кукурудзи
  • 3 ст. майонезу
  • зелена
  • сіль

Підготовка
  1. Подрібнити сир на великій тертці, чорнослив промити і нарізати тонкими смужками. Змішайте в глибокій мисці.
    Р

2. Пройдіть часник через прес або порізати ножем, подрібніть горіхи і додайте в чашу інші інгредієнти.

3. Додайте 3 ст.л. кукурудзи, качка в майонезі, посолити за смаком і ретельно перемішати.

4. Готовий салат покласти в ємність подовжньої форми, наприклад, в оселедці.
    р.

5. А тепер найцікавіше - це прикраса салату! Виготовляємо рівномірний шар кукурудзи (не краще, якщо зерна великі, то процес прикраси піде набагато швидше), прикрасить зеленою цибулею перо, імітує кукурудзяний коб, і швидко подається до столу. Бон привіт!

ДепозитФотогалерея

Я не можу стояти чорносливу, але я готував салат: Я замінив капелюшний продукт з маслинами, а за смажити додано варене куряче філе. Я люблю, що ви можете показати фантазію без розбиття ідеї - коб і залишився коб, але смак різко змінився. Насправді, в такому дивовижному вигляді можна прикрасити будь-який салат, який містить кукурудзу або вироби, які добре йдуть з ним.

Смачний чорнослив У вигляді коб кукурудзи - справжня прикраса новорічного столу! Якщо ви хочете приготувати одну, не забудьте поділитися фотографіями вашого кулінарного успіху в коментарях за статтю.