Як носити ювелірні вироби в японському стилі

Ринок ювелірних виробів завжди радує різноманітними і незвичайними новинками. Зараз в моді ювелірні вироби японської Сиворій Я повинен сказати, ювелірні вироби просто дивовижна.

ДепозитФотогалерея

Бо сьогодні "Сайт" Він розповідає про те, що сяйво і показує кращі ювелірні вироби в цій техніці.

Модні ювелірні вироби Шиборі - це техніка фарбування тканин, яка виникла в Японії. Насправді це спосіб фарбування, коли шовкова тканина подрібнюється, пов'язана, скручується і фарбується в різних тонах. В результаті виходить, що стрічка фарбується нерівномірно в різних тонах. Як створити унікальний. стрічкай У 100% випадків робиться вручну, що означає, що практично неможливо створити дві ідентичні стрічки.

Стрічка є основним матеріалом для творчості. Майстри створюють дивовижні ювелірні вироби з неї, додаючи бісер, камені та інші елементи. Кожен такий декор унікальний, чи є намисто, сережки або браслети. Давайте подивимося кращі роботи майстрів.

1. Відмінна робота.

2. Що поєднання кольорів!
    р.

3. Дуже ніжний і натуральний.
    1185910р.

4. Так багато деталей і нічого не здається зайвим.

5. Ви подивитеся на намисто і ви побачите море.

6. Є лід і полум'я в одному намисто.

7. Якщо ви шукаєте уважно, ви побачите простір.
    3610Р. 4200Р.

8. Цікаве поєднання стрічкових і металевих елементів

9. Це свого роду магія, чесно.

10. Хороша робота.
    р.

11. Червоний мій любов!

12. Браслети виглядають розкішно

13. Ці переливи зачаровують.

14. Чи не вони красиві?

15. Дуже елегантний.
    р.

16. Це ідеальний!

17. Вони так ніжні, без слів!

18. Чистий елегантність

19. Який дивовижний колір!

Магічні ювелірні вироби, прямо? Так ніжний, незвичайний і просто дивовижний. З таким намисто або сережки будь-який образ набуває незвичайної витонченості і витонченості. Це красива.

Ви знаєте, що носити з такими ювелірними прикрасами? Далі див. наш матеріал, як поєднувати ювелірні вироби з вашим улюбленим одягом і виглядати стильно. А також обов'язково погляньте на нашу колекцію милих і незвичайних кілець.

Ви любите ювелірні вироби?